Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Pánové,nějak tomu nerozumím.

Za tohle skoro 60k ?

Nechápu,za ty penízky jsou mnohem lepší hodinky od daleko renomovanějších značek.

Ale proti gustu...........

Teď do mě už se těším.

Primky prostě moc nemusím ,už jsem starší ročník a provázely mne moc dlouho byly celkem levné,ošklivé a i dost nespolehlivé. Bohužel tehdy toho moc na výběr nebylo.

Dnes si přisvojují jakýsi punc exkluzivity na který podle mne prostě nemají a prodávat je za ceny světových značek s více než stoletou tradicí je nehoráznost.

Sorry za OT.

Upraveno uživatelem rejan
Odesláno

rejan: co hodinky za 60, ale ten nůž za dalších 3,5k, to je hrůza, kdo tohle dá...:D Myslím že ceny Eltonu se řešili už několikrát a je zbytečné to rozmazávat dál, zrovna u Orlíků to zase taková pálka (podle mě) není. Navíc jsem je koupil za přijatelnou cenu a pokud je budu prodávat, tak na Ch. - takže se tu minimálně jedny Orlíky v zajímavé cenové relaci objeví, možná...

Odesláno

rejan: co hodinky za 60, ale ten nůž za dalších 3,5k, to je hrůza, kdo tohle dá...:D Myslím že ceny Eltonu se řešili už několikrát a je zbytečné to rozmazávat dál, zrovna u Orlíků to zase taková pálka (podle mě) není. Navíc jsem je koupil za přijatelnou cenu a pokud je budu prodávat, tak na Ch. - takže se tu minimálně jedny Orlíky v zajímavé cenové relaci objeví, možná...

Orlíků není moc a to je jejich jediná deviza.

Před pár dny jsem prodal Lum-tec M 20 Wolfram na wolframu, švýcarský stroj safír ,antireflex, šroubovací korunka, k nim ještě 2 řemeny a kaučuk,luxusní dřevěný box,limitka ze 150 ks. šly za necelých 16000,- tak o to tu jde. Prostě se divím ,že za Primky je někdo ochoten dát 60 000,-

Nic ve zlém,ale asi nejsem ten správný patriot.

Odesláno

Kde sou modi ? Kazí se tu pěkné vlákno diskusí o ceně !!!

Všechno a vždy je o ceně,ale i kvalitě a přidané hodnotě za udanou cenu....... bohužel !

Návštěvník Kamil
Odesláno

Richarde gratulace. Jaký je v nich strojek a nemáš fotku zespodu?

Odesláno

Richarde gratulace. Jaký je v nich strojek a nemáš fotku zespodu?

Strojek kalibr 98.01, fotky zítra, snad budou lepší.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Strojek kalibr 98.01 ...

Časem napiš zkušenosti. Zajímala by mě spolehlivost, rezerva chodu (pokud vyzkoušíš), hlučnost a hlavně pravidelnost chodu/odchylky.

Odesláno

Zástup gratulantov dopĺňam aj o svoju osobu, palec hore a sánka dole paráda. :notworthy:

Tiež ma zarazila veľkosť vo vzťahu k PO, fajnééé.

Odesláno

gratuluju Richarde. i kdyz me to prekvapuje - ja myslel, ze se motas v cyklu "PO - Sumo - neco - PO - Sumo - neco..." a tak porad dokola ;-)

Honzo vypadá to, že jsem stará konzerva a vrátím se zřejmě k tradici... :D :suicide_anim:

Odesláno

Já už ti gratuloval v jiném vlákně, ale tak ještě jednou - tím nic nezkazím.

A vzhledem k tomu, že i muži mají své dny ... , tak až dostaneš svoji další periodu, tak se hlásím jako zájemce - vlastně bych chtěl něco jako předkupní právo - tohle jsou nejen "Orlíky", ale ještě navíc teď už i "Orlíky s legendou". <_<

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...