wolfesh Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 Jsou parádní a pokud byly za rozumnou cenu... Každopádně gratulace.
rejan Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 (upraveno) Pánové,nějak tomu nerozumím.Za tohle skoro 60k ?Nechápu,za ty penízky jsou mnohem lepší hodinky od daleko renomovanějších značek. Ale proti gustu...........Teď do mě už se těším. Primky prostě moc nemusím ,už jsem starší ročník a provázely mne moc dlouho byly celkem levné,ošklivé a i dost nespolehlivé. Bohužel tehdy toho moc na výběr nebylo.Dnes si přisvojují jakýsi punc exkluzivity na který podle mne prostě nemají a prodávat je za ceny světových značek s více než stoletou tradicí je nehoráznost. Sorry za OT. Upraveno 14. prosince 2012 uživatelem rejan
ricous Odesláno 14. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 rejan: co hodinky za 60, ale ten nůž za dalších 3,5k, to je hrůza, kdo tohle dá... Myslím že ceny Eltonu se řešili už několikrát a je zbytečné to rozmazávat dál, zrovna u Orlíků to zase taková pálka (podle mě) není. Navíc jsem je koupil za přijatelnou cenu a pokud je budu prodávat, tak na Ch. - takže se tu minimálně jedny Orlíky v zajímavé cenové relaci objeví, možná...
Eman2208 Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 Kde sou modi ? Kazí se tu pěkné vlákno diskusí o ceně !!!
rejan Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 rejan: co hodinky za 60, ale ten nůž za dalších 3,5k, to je hrůza, kdo tohle dá... Myslím že ceny Eltonu se řešili už několikrát a je zbytečné to rozmazávat dál, zrovna u Orlíků to zase taková pálka (podle mě) není. Navíc jsem je koupil za přijatelnou cenu a pokud je budu prodávat, tak na Ch. - takže se tu minimálně jedny Orlíky v zajímavé cenové relaci objeví, možná... Orlíků není moc a to je jejich jediná deviza.Před pár dny jsem prodal Lum-tec M 20 Wolfram na wolframu, švýcarský stroj safír ,antireflex, šroubovací korunka, k nim ještě 2 řemeny a kaučuk,luxusní dřevěný box,limitka ze 150 ks. šly za necelých 16000,- tak o to tu jde. Prostě se divím ,že za Primky je někdo ochoten dát 60 000,-Nic ve zlém,ale asi nejsem ten správný patriot.
rejan Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 Kde sou modi ? Kazí se tu pěkné vlákno diskusí o ceně !!! Všechno a vždy je o ceně,ale i kvalitě a přidané hodnotě za udanou cenu....... bohužel !
Návštěvník Kamil Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 Richarde gratulace. Jaký je v nich strojek a nemáš fotku zespodu?
ricous Odesláno 14. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 Richarde gratulace. Jaký je v nich strojek a nemáš fotku zespodu?Strojek kalibr 98.01, fotky zítra, snad budou lepší.
Návštěvník Kamil Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 Strojek kalibr 98.01 ...Časem napiš zkušenosti. Zajímala by mě spolehlivost, rezerva chodu (pokud vyzkoušíš), hlučnost a hlavně pravidelnost chodu/odchylky.
lastam Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2012 bomba, tyhle Primky se mi opravdu moc líbí, neprodávej ani jedny, nech si je oboje!
cretino Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2012 paradne Orliky, to porovnanie s PO ma celkom dostalo - cakal som, ze budu vacsie kazdopadne velka gratulacia k Orlikom, nech ti dlho sluzia.. Na fotku priehladu sa tiez tesim
robo Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2012 Zástup gratulantov dopĺňam aj o svoju osobu, palec hore a sánka dole paráda. Tiež ma zarazila veľkosť vo vzťahu k PO, fajnééé.
Georf Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2012 I já gratuluji a blednu závistí....
NIGHTinGALE Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2012 Ta fotka z boku ukazuje, co v nich je - nápis Orlík, tvar pouzdra & lunety a hlavně to vypouklé sklíčko mají něco do sebe. Gratuluju.
Mikkes Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2012 Velká gratulace, za mě taky jediny Primky, co bych fakt chtěl.
little_w Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2012 gratuluju Richarde. i kdyz me to prekvapuje - ja myslel, ze se motas v cyklu "PO - Sumo - neco - PO - Sumo - neco..." a tak porad dokola ;-)
ricous Odesláno 18. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 gratuluju Richarde. i kdyz me to prekvapuje - ja myslel, ze se motas v cyklu "PO - Sumo - neco - PO - Sumo - neco..." a tak porad dokola ;-)Honzo vypadá to, že jsem stará konzerva a vrátím se zřejmě k tradici...
hejdik Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 Paráda tichá závist a gratulace
bandicoot Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 Honzo vypadá to, že jsem stará konzerva a vrátím se zřejmě k tradici... Než zjistíš, že ti chybí tah.
Honza.manta Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 Já už ti gratuloval v jiném vlákně, ale tak ještě jednou - tím nic nezkazím.A vzhledem k tomu, že i muži mají své dny ... , tak až dostaneš svoji další periodu, tak se hlásím jako zájemce - vlastně bych chtěl něco jako předkupní právo - tohle jsou nejen "Orlíky", ale ještě navíc teď už i "Orlíky s legendou".
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se