lrmaty Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2012 Byl bych rád kdyby jste mi poradili. Mám pouze jedno foto od prodejce.Poznáte jestli se jedná o fake? Děkuji
zid Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2012 (upraveno) Originál, dáš link? Měl bych zájem. Upraveno 15. prosince 2012 uživatelem zid
lrmaty Odesláno 15. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2012 no v inzerci nejsou človíček to prodává a myslím, že za nějaký rozumný peníz do nich půjdu. Dle čeho soudíš že je to originál? první foto bylo velmi rozmázlé tak jsem si myslel, že to je podělávka :-)
Návštěvník YPO Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2012 no v inzerci nejsou človíček to prodává a myslím, že za nějaký rozumný peníz do nich půjdu. Dle čeho soudíš že je to originál? první foto bylo velmi rozmázlé tak jsem si myslel, že to je podělávka :-) podělávka je ta mega fotka = mažu = vyrob menší
lrmaty Odesláno 15. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2012 podělávka je ta mega fotka = mažu = vyrob menšíPokusím se :-) a omlouvám se
Commander Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2012 //offtopic - co dělá ten druhý subcifr? Jeden bude asi vteřinovka, ale ten druhý? (tipuju GMT?)
patriknapr Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2012 Tohle ale bude novej typ ze stopkama )))
cody Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2012 (upraveno) Originál, dáš link? Měl bych zájem. Jses si jist? Produkci Pateku nemam nakoukanou, ale mate me napis Geneve. Jednak mi prijde, ze by to u Patku nakhle nerozdelili, pod rucky. To mi prijde pocitove spatne. A celej napis je hozenej moc doprava. edit: Ted ctu dalsi posty a zda se, ze se Zid zmylil. Upraveno 15. prosince 2012 uživatelem cody
Návštěvník Kamil Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2012 Urcite jsou za uzasnou cenu. Prozradis nam, za kolik jsou na prodej? Samozrejme je to fake jak prase.
financ Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2012 I korunka je taková divná. Osobně bych na originál nevsadil ani kačku
vikhra Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2012 //offtopic - co dělá ten druhý subcifr? Jeden bude asi vteřinovka, ale ten druhý? (tipuju GMT?) Nene, to bude 24 Day Power Reserve.
Návštěvník Kamil Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2012 //offtopic - co dělá ten druhý subcifr? Jeden bude asi vteřinovka, ale ten druhý? (tipuju GMT?)Nene, to bude 24 Day Power Reserve. Děláte si srandu, ale originál má dva subdialy, dolní je vteřínovka, horní rezerva chodu. Ale 10denní. Tourbillon je vidět zezadu.
lrmaty Odesláno 15. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2012 Urcite jsou za uzasnou cenu. Prozradis nam, za kolik jsou na prodej? Samozrejme je to fake jak prase. chce za ně právě jen 13000 kč, machruje že jsou vyrobeny na zakázku a že to je dědictví....
Návštěvník Kamil Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2012 Kdybys dal za použité originály pod 3 mega, udělal bys skvělý nákup.
Frantik Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2012 chce za ně právě jen 13000 kč, machruje že jsou vyrobeny na zakázku a že to je dědictví....A ty tomu veris?
Návštěvník Kamil Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2012 A ty tomu veris?Už ne.
lrmaty Odesláno 15. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2012 No právě že se mi to nezdá, ale nechtěl jsem se na to vyprdnout jen tak. Alespoň něco jsem pro to ověření udělal... Teď budu moc v klidu spát, že když se mi naskytla možnost obchodu, nenechal jsem to jen tak být. A ty tomu veris?
JimmyTulip Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2012 Tak právě za to ověření nic nedá, občas se najdou lidi, kteří prodávají něco o čem vůbec neví, jakou to má hodnotu. Znamý teď vyprávěl, že jeho kamarád si pořídil chatku cca za 800 tis. po nějakém pánovi co zemřel, ve stodole našel pod slámou zakonzervovaný 2 veterány, motorku a auto ( co to bylo za typ už nevím), každopádně je po menší investici prodal za pár mega, zaplatil si tim tu chatu a umořil hypotéku na barák co stavěl. To jen tak, že za zeptání člověk nic nedá.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se