Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Byl bych rád kdyby jste mi poradili. Mám pouze jedno foto od prodejce.Poznáte jestli se jedná o fake?

Děkuji

• Odpovědi 42
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

no v inzerci nejsou človíček to prodává a myslím, že za nějaký rozumný peníz do nich půjdu. Dle čeho soudíš že je to originál? první foto bylo velmi rozmázlé tak jsem si myslel, že to je podělávka :-)

Návštěvník YPO
Odesláno

no v inzerci nejsou človíček to prodává a myslím, že za nějaký rozumný peníz do nich půjdu. Dle čeho soudíš že je to originál? první foto bylo velmi rozmázlé tak jsem si myslel, že to je podělávka :-)

podělávka je ta mega fotka = mažu = vyrob menší

Odesláno

podělávka je ta mega fotka = mažu = vyrob menší

Pokusím se :-) a omlouvám se

Odesláno (upraveno)

Originál, dáš link? Měl bych zájem.

Jses si jist? Produkci Pateku nemam nakoukanou, ale mate me napis Geneve. Jednak mi prijde, ze by to u Patku nakhle nerozdelili, pod rucky. To mi prijde pocitove spatne. A celej napis je hozenej moc doprava.

edit: Ted ctu dalsi posty a zda se, ze se Zid zmylil.

Upraveno uživatelem cody
Návštěvník Kamil
Odesláno

Urcite jsou za uzasnou cenu. Prozradis nam, za kolik jsou na prodej?

Samozrejme je to fake jak prase.

Návštěvník Kamil
Odesláno

//offtopic - co dělá ten druhý subcifr? Jeden bude asi vteřinovka, ale ten druhý? (tipuju GMT?)

Nene, to bude 24 Day Power Reserve. :smile_anim:

Děláte si srandu, ale originál má dva subdialy, dolní je vteřínovka, horní rezerva chodu. Ale 10denní.:) Tourbillon je vidět zezadu.

Odesláno

Urcite jsou za uzasnou cenu. Prozradis nam, za kolik jsou na prodej?

Samozrejme je to fake jak prase.

chce za ně právě jen 13000 kč, machruje že jsou vyrobeny na zakázku a že to je dědictví....

Návštěvník Kamil
Odesláno

Kdybys dal za použité originály pod 3 mega, udělal bys skvělý nákup. :D

Odesláno

No právě že se mi to nezdá, ale nechtěl jsem se na to vyprdnout jen tak. Alespoň něco jsem pro to ověření udělal... Teď budu moc v klidu spát, že když se mi naskytla možnost obchodu, nenechal jsem to jen tak být.

A ty tomu veris?

Odesláno

Tak právě za to ověření nic nedá, občas se najdou lidi, kteří prodávají něco o čem vůbec neví, jakou to má hodnotu. Znamý teď vyprávěl, že jeho kamarád si pořídil chatku cca za 800 tis. po nějakém pánovi co zemřel, ve stodole našel pod slámou zakonzervovaný 2 veterány, motorku a auto ( co to bylo za typ už nevím), každopádně je po menší investici prodal za pár mega, zaplatil si tim tu chatu a umořil hypotéku na barák co stavěl. To jen tak, že za zeptání člověk nic nedá.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...