Martin UL Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 Ahoj ve spolek, jsem začátečník chronoamatér...:-) Na jednom zahraničním serveru se rozhoduji o nákupu hodinek Longines Master Collection Chrono 44mm L2.693.4.78.3Nejsem si jistý zda jsou pravé nebo napodobeniny, požádal jsem prodávajícího o seriové číslo a místo prodeje, tak jsem zvědav co pošle. přikládám fotky které dotyčný uveřejnil , můžete se prosím odborníci na tyto hodinky podívat jestli na nich hned neuvidíte něco podezřelého.. Fotky nejsou žádná super kvalita, ale jýá to nefotil:-)Děkuji Martin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin UL Odesláno 23. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 Opravdu tady není nikdo kdo pomůže .... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
relativ Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 Ten strojček vyzerá byť taký lacný. Však uvidíš čo ti pošle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin UL Odesláno 24. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2012 poslal mě sériové číslo a prodejce kde je koupil , tak budu dnes psát na Longines... jinak děkuji za komentář - najde se ještě někdo a komentářem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2012 Ja bych ti neco napsal, ale nevidim ani odkaz na inzerat, ani fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin UL Odesláno 24. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2012 Tak buď jsem fotky smazal sám nebo admin? No snad sám :-) tak tady jsoudíky a hezký štědrý večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2012 Tak mám pocit, že ti je maže moderátor. Jakpak veliké fotky vkládáš? Možná si zkoukni pravidla. Jinak doporučuju, aby na delší straně bylo maximálně 800 bodů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin UL Odesláno 25. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2012 Díky za komentář ohledně velikosti fotek, nebyl jsem si jistý zda to mažu já nebo moderátor ,ale nenapadlo mě, že někdo něco smaže a ani nenapíše něco ve stylu už to nedělej - smazáno za porušení pravidel... No nevadí v každém případě se omlouvám za porušení pravidel a v kládám fotky, které mají nejdelší stranu 800. Díky za rady zda je to fake a nebo ne Hezké svátky vánoční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2012 moj total amatersky pohlad na vec: su to hodinky ktorych kopie sa urcite robia... zdobenie nieje tak vyrazne ako na reklamnych fotkach a strojcek vyzera byt nejak... " menej leskly " ale to zavisi aj od uhla fotenia co mi chyba ale je male napisy L2.693.4 pod korunkou na predposlednej foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2012 (upraveno) Ono pod tou korunkou zjevně něco napsanýho je, ale už je to mimo hloubku ostrosti. V hodinkách se nijak extra nevyznám, ale na těchto nevidím nic, co by naznačovalo, že je to fejk. To, že se ten strojek na pohled neblejská, je daný spíš úhlem a světelnejma podmínkama, než čímkoli jiným. Jinak se mi zdá stejnej. Ovšem chtělo by to vyfotit ho trochu detailněji... Upraveno 25. prosince 2012 uživatelem USER47 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2012 Mně přijdou v pohodě,takže buď to jsou originály,nebo velmi zdařilý fejk,ale spíš se přikláním,že jsou v pohodě. A proč se vlastně ptáš,je u nich nějaká moc nízká cena,nebo proč se bojíš,že nejsou originální? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rs. Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2012 (upraveno) imho fíky, na strojku je "něco" špatně.Edit - i kdyby nebyly, tak ten strojek nevypadá na nenošené, ale spíš na zanedbané. Chtěj víc rozumných fotek, za tyto peníze si je zasloužíš, resp najdeš důvěryhodnější kus. Upraveno 25. prosince 2012 uživatelem Rs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2012 ale nenapadlo mě, že někdo něco smaže a ani nenapíše něco ve stylu už to nedělej - smazáno za porušení pravidel...To jsou stesky porad dokola. A co takhle si nejdriv precist pravidla a necekat, az Te nekdo upozorni na jejich poruseni? Díky za rady zda je to fake a nebo neHodinky jsou podle me v pohode, jde o original. Chces-li mit uplnou jistotu, domluv si navstevu u nejakeho autorizovaneho dealera treba na sve naklady, pokud dojde k potvrzeni pravosti. Strojek se neblejska, protoze je na dynku ochranna folie, takze z toho nemej strach. Podle fotek jsou ok. Co cena (to je taky dobry voditko)? Jestli Ti je nabidne za 5 tisicovek, tak ruce pryc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin UL Odesláno 25. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2012 děkuji za názor , psal jsem na Longines ( sériové číslo a udávaného AD ) čekám co napíšou ... cena je dobrá neni to 5000,- ale 27 000,- což mě připadá ok... nějaky další názor ? PS: musel jsem si trochu poplakat nad křivdama světa a na útlaku adminů na nás nováčky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Vu Nam Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2012 Nenafotil to buh vi jak skvelou kamerou ale souhlasim ze jestli to neni original, je to velmi zdarily fake. Urcite dej vedet co odepsali primo od Longines Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2012 Nenafotil to buh vi jak skvelou kamerou ale souhlasim ze jestli to neni original, je to velmi zdarily fake. Urcite dej vedet co odepsali primo od Longines Co by mu asi odepsali a proč vlastně. Myslím si, že neodepíší nic, to by ve fabrice nedělali nic jiného.Jediná šance je vzít hodinky a jít k Hanákovi do Brna a nebo třeba k Bechyněmu do Prahy. JE HLOUPOST řešit něco podle neostrých fotek pod blbým úhlem. Navíc třeba za 20 kulí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2012 Nevidím nic, co by nasvědčovalo tomu, že to není originál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2012 také si myslím, že je to originál v nějaké "odlehčené" verzi = na všech fotkách, které jsem viděl na webu se prodávají v klasické krabici s překlápěčkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2012 Kamarád má stejnej model,měl jsem ho v ruce mockrát,i ten strojek mi přijde stejnej,v pohodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin UL Odesláno 26. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2012 Kamarád má stejnej model,měl jsem ho v ruce mockrát,i ten strojek mi přijde stejnej,v pohodě... Ten Kamarád to ma take a obyčejnou přezkou , tedy bez Motýla ? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se