Přejít na obsah

Jsou pravé nebo fake?

Martin UL

Doporučené příspěvky

asi uplne off topic, ale pro kolegu z fora jsem kupoval shodou okolnosti taky Longinesy od prodavajiciho v UK. VSUDE v katalozich a popisec i na oficialnich strankach byly zasadne VZDY popisovane s motylovou sponou. hodinky prisly s klasickou sponou. prodavajici ani netusil, ze by to melo byt jinak. nakonec jsme usoudili, ze s nejvetsi pravdepodobnosti opravdu slo bud o "odlehcenou" verzi (alespon cenove) nebo to vymenili v krame aniz by to rekli kupujicimu (mohli potrebovat remen nebo sponu na jinej kus, napr.) - lidska chyba je vzdycky celkem spolehlive vysvetleni :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj ,

Děkuji všem za komentáře :-)

Mimochodem jsem dostal odpověd od Longines, ani nebudu překládat:

We thank you for your message and are pleased to learn of your interest into our products.

According to our system, the serial number xx xx xx xx corresponds to the following Longines watch:

- L2.693.4.78.3, collection Master Collection

- Automatic movement, calibre L969

- Stainless steel case, brown alligator leather strap

- Sapphire glass, transparent case back, water-resistant up to 3bars

- Sent to our official distributor on 17th December 2007.

However, without having your timepiece in hands and on the single basis of pictures, we cannot attest its genuineness.

Please also kindly note that the warranty card supplied on purchase of your watch acts as a certificate of authenticity, when duly filled in by an official retailer.

We hope to be of assistance with this information and remain at your entire disposal for any other query you may have.

With our Best Regards and Wishes for 2013,

Floriane Montandon Dudek

Customer Care Manager / Assistant to CS Manager

Compagnie des Montres Longines Francillon SA

CH-2610 Saint-Imier, Switzerland

Phone +41 32 942 52 51 - Fax +41 32 942 52 59

Join us on Facebook, Twitter, YouTube, iPhone

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Jen pro info, jak jsem vše ověřoval a váhal tak hodinky mají nového majitele.. bohužel ne mě:-(

Tak příště snad budu rychlejší (ono vyrazit podívat se na ně na živo do Frankfurtu během vánoc se mě bez ověření nechtělo..)

Díky všem za komentáře

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po měsících...
  • Po roku...
  • Po letech...
  • Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...