Kat251 Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2012 Úplně se podepisuji pod to co napsal Skalis... Jsou v pohodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rs. Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2012 a já beru zpět. vyjma kvality fotek, které jsou jak mlha na blatech a v této cenové kategorii to nemám rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2012 ne ne,má klasickou leštěnou signovanou motýlovku,to si pamatuju...ale to podle mě není nic moc směrodatnýho.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 asi uplne off topic, ale pro kolegu z fora jsem kupoval shodou okolnosti taky Longinesy od prodavajiciho v UK. VSUDE v katalozich a popisec i na oficialnich strankach byly zasadne VZDY popisovane s motylovou sponou. hodinky prisly s klasickou sponou. prodavajici ani netusil, ze by to melo byt jinak. nakonec jsme usoudili, ze s nejvetsi pravdepodobnosti opravdu slo bud o "odlehcenou" verzi (alespon cenove) nebo to vymenili v krame aniz by to rekli kupujicimu (mohli potrebovat remen nebo sponu na jinej kus, napr.) - lidska chyba je vzdycky celkem spolehlive vysvetleni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 Ja bych do toho asi sel,cena mi neprijde divna,snad jen ta motylovka,verifikovat pravost u AD,i kdyz si myslim,ze se uz vyjadrilo dost odborniku kladne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 http://forums.watchuseek.com/f405/new-longines-masters-collection-maxi-chrono-372536.htmlhttp://uhrforum.de/longines-master-collection-automatic-chronograph-l2-693-4-78-3-a-t63646http://forums.watchuseek.com/f29/fs-longines-master-collection-chronograph-l2-693-4-78-3-ohpf-656848.html stačí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin UL Odesláno 27. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 Ahoj , Děkuji všem za komentáře :-)Mimochodem jsem dostal odpověd od Longines, ani nebudu překládat: We thank you for your message and are pleased to learn of your interest into our products. According to our system, the serial number xx xx xx xx corresponds to the following Longines watch: - L2.693.4.78.3, collection Master Collection - Automatic movement, calibre L969 - Stainless steel case, brown alligator leather strap - Sapphire glass, transparent case back, water-resistant up to 3bars - Sent to our official distributor on 17th December 2007. However, without having your timepiece in hands and on the single basis of pictures, we cannot attest its genuineness. Please also kindly note that the warranty card supplied on purchase of your watch acts as a certificate of authenticity, when duly filled in by an official retailer. We hope to be of assistance with this information and remain at your entire disposal for any other query you may have. With our Best Regards and Wishes for 2013, Floriane Montandon DudekCustomer Care Manager / Assistant to CS Manager Compagnie des Montres Longines Francillon SA CH-2610 Saint-Imier, Switzerland Phone +41 32 942 52 51 - Fax +41 32 942 52 59 Join us on Facebook, Twitter, YouTube, iPhone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samba Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2013 Nadherne hodinky, presne takove si chci taky poridit, mam Flagshipy ale jen 38mm takze jsou v suplikuobcas si je vezmu k obleku, tyhle jsou idealni, klasika sport a stridmost...Podle me jsou v pohode akorat fotky jsou spatne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2013 Mimochodem jsem dostal odpověd od Longines, ani nebudu překládat:...Tak to teda cumim ze odpisali, a este aj k veci... . Necakal by som odpoved, za mna tu ma Longines velky obdiv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin UL Odesláno 25. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 Jen pro info, jak jsem vše ověřoval a váhal tak hodinky mají nového majitele.. bohužel ne mě:-( Tak příště snad budu rychlejší (ono vyrazit podívat se na ně na živo do Frankfurtu během vánoc se mě bez ověření nechtělo..) Díky všem za komentáře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samba Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 Skoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Felipe007 Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 Taky se přikláním k nazoru,že se jedna o originál a neni to zrovna znacka a typ hodinek u kterych by se vyplatil dělat fake v tak špičkové kvalitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maryskov Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 jasně, že jsou pravé!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny94 Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 vyplatil by se Fake s Etou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny94 Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 Longinesy zas tak moc neznám, ale já je kupoval ve velké dřevěné krabičce, takže možnáá je to nějaká cestovní verze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bananero Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Fake se bohužel dělá snad u všeho :-( V Kambodži jsem viděl napodobeniny Tissot SeaStar, Luminoxů a samozřejmě i několika řad Longines...a vše v dobré kvalitě s automatem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 Jasně že origo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se