Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Omlouvám se za možná trochu stupidní dotaz, nevyznám se a potřebuji poradit.

Vybírám pro tátu hodinky, strop mám 10k Kč (vím, na zdejší poměry směšný peníz) a musí být možno udělat nákup zítra v Praze :) Táta má festovní pádýlka (=velké ruce), takže bude možné výbrat něcoi s relativně velkým ciferníkem.

Máte nějaké tipy? O hodinkách nevím vůbec nic, vybírám na základě "líbí/nelíbí".

Odesláno

Hele,buď v klidu,deset litrů podle mě není směšnej peníz,jasně,není to na vyskakování,ale už se za to daj pořídit hezký hodinky.To,co postoval Janko,mě taky napadlo,jestli má taťka lopaty,tak pilotky podle mě neurazej,k obleku,jeansům,kožený bundě...

Odesláno

Vybírám pro tátu hodinky...

Máte nějaké tipy? O hodinkách nevím vůbec nic, vybírám na základě "líbí/nelíbí".

No rozhodně bys měl začít tím, že si ujasníš co se tvému tátovi líbí/nelíbí, co má/nemá rád a tomu pak přizpůsobíš výběr. Budou to hodinky pro něj, tedy musíš vybírat tak, jako by je vybíral on sám, nemůžeš vybírat podle toho co se líbí/nelíbí tobě. A už vůbec to nemůžeme vybírat tady my.

Odesláno

Určitě to chce trochu upřesnit styl, jakej by sis představoval, že se bude otci líbit. Dám jen obecnou radu, vykašli se na módní značky co vídáš ve většině klenotnictví a vybírej si z nabídky normálních hodinářskejch firem. V týhle cenový hladině mě napadá třeba Seiko, Citizen, Archimede, Laco, Tissot, případně třeba i Wenger má některý moc hezký modely.

Odesláno

Ať se dá něco poradit a ty nešlápneš úplně vedle,zkus nenápadne zjistit::::Má rád kulaté,nebo obdelníkové či čtvercové typy (pro mě třeba podstatné,snesu jen kulatý ciferník),má radši jednoduchý design (čili radši bez chrona) ,nebo může být i něco divočejšího.Mrkni jaké hodinky měl předtím,nebo co nosí teď a popiš to trošku víc,ať můžeme dobře vybrat.Jestli má radši pilotky,potápky,oblekovky...

A do 10 000 kč už seženeš velmi hodinky,takže žádná směšná částka to neni,jen zkus trošku víc specifikovat co by hodinky měli zhruba mít.Zatím víme jen větší velikost.

Odesláno (upraveno)

Co třeba toto

45mm ideál pro větší ruce, masivní, safírové sklo, v ceně tři výměnné lunety, takže ho hodinky neomrzí a kožený řemen se hodí k jakémukoliv oblečení. Tedy pokud to nechce vyloženě k obleku, tam by se asi měl výběr ubírat jiným směrem.Na koženém řemenu jsou za 11 tis.

recenze http://blog.chronoshop.cz/?p=524

Upraveno uživatelem cooper2005
Odesláno (upraveno)

No, to jsou rozhodně krásné, výrazné a nepřehlédnutelné hodinky se silným charizmatem, ale podívej jak vypadají v reálu:

http://img.photobucket.com/albums/v698/raze94/34a44a65.jpg

Takovéhle hodinky musí někdo cíleně chtít a přesně vědět proč je chce.

Edit: Vyloženě kousek pro milovníka hodinek a nadšence.

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno (upraveno)

Takovéhle hodinky musí někdo cíleně chtít a přesně vědět proč je chce.

No to jasně. On také psal, že "Máte nějaké tipy? O hodinkách nevím vůbec nic, vybírám na základě "líbí/nelíbí".

Ty hodinky jsou jednoduše na velkou ruku - rozteč mezi nožkami je myslím 56mm, což je opravdu dost a na slabší ruce odstávají / jako na tvé fotce/. Výška také není zrovna zanedbatelná.Jinak ale třeba mně osobně se líbí. Mám zápěstí 19,5 cm, ale také bych si je netroufl koupit bez vyzkoušení. Tohle téma je stejně jen o nějakém tipu, když nikdo neví, co se vlastně má hledat a postovat / vyjma toho, že by to měly být větší hodinky....ovšem jak větší také nevíme /

EDIT: pokud není otec fanda do hodinek, nebo si tedy vysloveně nepřeje automaty, tak osobně bych to vyřešil do cca 5-6 tisíc za nějaké pěkné Swiss Hanowa, By Chrono, Wenger ap. ve velikosti 44mm. V Praze toho bude otevřeného asi hodně během víkendu.

Upraveno uživatelem cooper2005

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...