Boofish Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2012 Nenašel jsem tu nikde fotky LUMI Promasterů, tak sem s nimi 1
elvin Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2012 ty v pravo jsem jeden cas mel moc rad. vypadaly nejen pekne a svitily v noci intensivne, sli i dost presne na automaty.po asi peti letech nesvitily skoro uz vubec... a to ani kdyz jsem je dloho drzel pod silnym svetlem. s tou presnosti to take nebylotak super jako na zacatku.zato moje o dost starsi Seiko 5 sviti dodnes jako nove, vcetne prumerneho, ale dst dobreho chodu.
Boofish Odesláno 25. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. prosince 2012 (upraveno) No uvidíme, jak vydrží. Mám je chvilku Má ještě někdo negativní zkušenost s "vyhořením" svítivosti u NY0040 ???? Upraveno 25. prosince 2012 uživatelem Boofish
siwi Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2012 Mám jiný typ ProMasterů, ale ani po půl druhém roce se jejich svítivost nijak nesnížila.
Jiribartl Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2012 S tou svítivostí bych si hlavu nelámal, nějaké ProMaster jsem měl různě staré, a se svítivostí to nebylo tak tragické. Ovšem, měl jsem též Seamastery staré patnáct let, ve stavu jako nové a tam, i když jsem jim domlouval, svítivost byla téměř nulová.
Boofish Odesláno 26. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2012 Ty moje NY0040 jsou staré skoro 2 roky a v poho. A ty co mám od tebe Jirko (Jiribartl), tak jsou fakt SUPER
Boofish Odesláno 3. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2013 Tak jsem si udělal radost a pořídil BN0015-07e "Orca". Měl jsem strach, že budou velké, ale jsem z nich nadšený :-) Lumi je taky SUPER :-) 1
ggrand Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Odesláno 3. března 2013 Tak ty jsou ! Máš nějaké velikostní porovnání s NY0040? Titan má nějakou povrchovou úpravu typu Duratec ?
lub Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Odesláno 3. března 2013 Tak ty jsou ! Máš nějaké velikostní porovnání s NY0040? Titan má nějakou povrchovou úpravu typu Duratec ?čau, co ty citi-kvarcky, máš je? nějaké chlubení bude..? já jen, jestli mi něco neuniklo..
travex Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 Tak jsem si udělal radost a pořídil BN0015-07e "Orca". Měl jsem strach, že budou velké, ale jsem z nich nadšený :-) Měl jsem ty stejné, hodně jsem se na ně těšil, ale nakonec jsem byl zklamanej. Tím jak jsou lehké a všelijak nazdobené jsem měl pocit, že jsou jak z hračkářství.Na jejich místo přišly Ecozilla.
ggrand Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 čau, co ty citi-kvarcky, máš je? nějaké chlubení bude..? já jen, jestli mi něco neuniklo.. Nazdar lube, mám je. Jsou fajn. Jelikož Nightintale má chlubící vlákno, přišlo mi zbytečné dělat další, když v onom vláknu je fotek dost a dost.
samael Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Odesláno 18. května 2013 (upraveno) Ja mam tedy take promastery a to Citizen Promaster Aqualand Analog BJ2111-08E, super hodiny snad uplne na vse, ale ohledne lumi se mi do ruky dostal smejd, sviti tak maximalne hodku po setmeni a po dalsi pulhodine nevim, ze mam na ruce hodinky, absolutni tma. Kdyz je poradne nasvitim, zari jako vanocni stromecek, ale bohuzel, opet pouze hodinu. Takto nefunkci lumi mam od prvniho dne, co mi (funglovky, kupovane v cechach, zadny bazar, z druhe ruky nebo tak neco) prisly domu. Takze potapet se muzu tak lea s baterkou v druhe ruce Asi byla nekde chybicka ve vyrobe, jinak si to nedokazu vysvetlit. Upraveno 18. května 2013 uživatelem samael
samael Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Odesláno 18. května 2013 (upraveno) Proste svitit nebudou a nebudou Foceno pouze mobilem, ale i tak, jakykoliv svetelny odraz na fotce je odraz kovovych rucicek a monitoru pc, nikde zadne lumi, jako by tam nebylo. Upraveno 18. května 2013 uživatelem samael
rumsturm Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Odesláno 18. května 2013 Ahoj, tak to máš opravdu nějaký zmetek, já mám skoro ty samé viz podpis a po normálním celodenním nošení mi krásně svítí až do rána, ale pokud ti po nasvícení svítí hodinu tak to je asi hned vrať nebo reklamuj...
samael Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Odesláno 18. května 2013 Fakt jo, jsem jine citizeny nemel, tak jsem si myslel ze je to asi v poradku ze sviti max, dve hodky, teda az do doby nez jsem objevil chronomag, doted me nenapadlo, ze je to duvod k reklamaci nebo zarucni oprave, to az ted.Jenze je ted poslat na opravu lumi, po dvou letech co je mam, me budou mit asi za blazna, navic nevim, jestli uz namam po zarucni dobe, je klidne mozne, ze uz je mam dva a pul roku, tak nevim, jestli mam sanci na opravu v ramci nejake zaruky.Jim napisu ze jsem si po dvou letech diky chronomagu uvedomil, ze lumi je na opravu, protoze vsem sviti celou noc, jen me ne a oni mi reknou, to ti doslo brzo blbe, ted uz mas smulu
siwi Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Odesláno 18. května 2013 Fakt jo, jsem jine citizeny nemel, tak jsem si myslel ze je to asi v poradku ze sviti max, dve hodky, teda az do doby nez jsem objevil chronomag, doted me nenapadlo, ze je to duvod k reklamaci nebo zarucni oprave, to az ted.Jenze je ted poslat na opravu lumi, po dvou letech co je mam, me budou mit asi za blazna, navic nevim, jestli uz namam po zarucni dobe, je klidne mozne, ze uz je mam dva a pul roku, tak nevim, jestli mam sanci na opravu v ramci nejake zaruky.Jim napisu ze jsem si po dvou letech diky chronomagu uvedomil, ze lumi je na opravu, protoze vsem sviti celou noc, jen me ne a oni mi reknou, to ti doslo brzo blbe, ted uz mas smulu Takové reakce bych se ale opravdu nebál. Pokud máš hodinky koupené v ČR, je docela možné, že na ně máš záruku dokonce 3 roky, jako já. Podívej se do záručáku. A pak s nimi hned do opravy. A klidně jim řekni, že jsi na tu závadu přišel až při srovnání svých hodinek s jinými. Oprava lumi není pro servis žádný problém. Myslím, že i kdyby sis to měl zaplatit, žádná rána to nebude.
samael Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Odesláno 18. května 2013 (upraveno) JJ, mam je z CR, ale z eshopu, myslim ze e-hodinky.cz, nebo hodinky.cz, neco s hodinkama v nazvu, budu muset najit papiry. Kdyby me nejak odmitli, nevite nahodou, jestli neni pro citizenky nejake autorizovane misto na Karlovarsku? Nebo kam je poslat? Bo nekoho, kdo mi lumi udela vcetne tlakove zkousky na 200m? Jako vic jak 30-40 metru se stejne potapet neumim, ale tlakovku zkratka chci.Necham to kazdopadne opravit po tom, co jsem zde zjistil, ze to neni normalni lumi, tohle nema cenu, nechal jsem je schvalne nasvitit asi 1cm pod zarovkou, cca 10 minut, po minute fotka mobilem a po 10ti minutach zas jen tma.DikyA to uz jsem si kvuli svitivosti objednal i lum-tec, tam snad bude lumi fajn, jinak skoncim u neceho s tritiovymi trubickami. A jen tak mimochodem Rumstrume co to mas za model? Ten mi nejak utekl, kde se da na nej na webu kouknout? Opravdu se dost tomu memu podoba Upraveno 18. května 2013 uživatelem samael
siwi Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Odesláno 19. května 2013 Obávám se, že pokud máš hodinky z e-shopu, nebudou z ČR (nebudou určeny pro ČR). Půjde nejspíš o dovoz mimo oficiální distribuční síť a záruku ti na ně poskytuje jenom ten dovozce. Ten je nakupuje někde - kdo ví kde - a pak je tu prodává ve svém internetovém obchodě. Jsou sice za o dost nižší ceny, ale člověk se jejich koupí připraví u určitý benefit, který by měl, kdyby si své hodinky koupil u oficiálního zástupce značky. To bude asi taky vysvětlovat ten problém se slabou lumi. Bůh ví, pro jaký trh jsou hodinky původně určeny. Třeba na ní šetřili záměrně. Každopádně - oficiálním dovozcem značky CITIZEN je firma GOLDTIME z Prahy. Zkus se s nimi spojit, dělají i odborný servis.
samael Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Odesláno 19. května 2013 (upraveno) Aha dobre, pro priste se eshopu asi vyhnu, vsude pisou jsme oficialni dovozci a nekonec ne. Diky za info, Zkusim Goldtime ohledne servisu.(jinak se divim tomu, ze se nekomu vyplati setrit na lumi a tas tak levne uplne nebyly, stali kolem 17ti.) Upraveno 19. května 2013 uživatelem samael
rumsturm Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Odesláno 19. května 2013 Samaeljá jsem je dostal jako dárek asi dva měsíce zpátky a je to tento typ: Citizen BJ2120-07E Diver Promaster
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se