omni Odesláno 28. února 2007 Nahlásit Odesláno 28. února 2007 31682 napsal: "Vojenské" hodinky víc táhnou. Já bych si hodinky kde by bylo letadélko Káně nebo čmelák nekoupil To je prave ten rozdiel Vojenske vs Letecke. Potom nech sa to nazyva pravym menom. Skupina pilotov vrtulniku Hind je podstatne mensia ako tlupa dalsich prislusnikov a priaznivcov lietania. Nemohol by som na ruke nosit konkretne vojenske znamenie a tvarit sa IN. IWC a mnohi dalsi vobec nemusia strkat na ciselnik vojenske alebo ine znamenia aby vytvorili "Letecke" hodinky
hciq Odesláno 28. února 2007 Nahlásit Odesláno 28. února 2007 Zase pořádná marketingová masáž z Nového Města
grga_pitic Odesláno 28. února 2007 Nahlásit Odesláno 28. února 2007 Prim podle me vycitil, ze letecke hodinky leti a tak vytvoril legendu (a peknou) o tom, jak je tento novy model konkretne spojen primo s uzivateli jimz je primarne urcen - tedy letci (nepochybuji ze nejaci letci byli vazne zmasirovani aby minimalne vyjadrili u pripravovaneho modelu svuj nazor). Jasne ze je to marketingova masaz, ale dobra masaz (nevyrovna se sice reklamam IWC se Spitfire atd :-)))) ale presto na lokalni pomery dobry napad). Takze Prime - dle meho nazoru dobry (jen nazor cloveka jez uz nejnakou dobu dela v obchode :-)
NIGHTinGALE Odesláno 28. února 2007 Nahlásit Odesláno 28. února 2007 Piloti vrtulníků se obrátili na Prim(a). Vsadil bych se, že to bylo obráceně Ale ať to bylo jakkoliv, hlavní je, že hodinky budou brzy na světě. Super. Těším se.
31682 Odesláno 28. února 2007 Nahlásit Odesláno 28. února 2007 gandalf napsal: Omni má podle mého názoru pravdu. Ale ano, také mu názor nijak nevyvracím. Jen jsem se snažil naznačit, že si raději koupím hodinky s motivem válečného než dopravního stroje. Třeba Zeno, to dopravní éro mě tam přímo odpuzuje. S vojenským motivem bych až takový problém neměl. Staré letecké Prim, nemít znak bývalého vojenského letectva, jedná se o zcela šedivé a nezajímavé hodinky. Kdybych dnes mohl volit, sáhl bych po hodinkách, které bude mít vrtulníkařská partička. Už nyní vím, že verze pro civilní sajrajt mne tolik neosloví Schválně, jak dlouho bude trvat než se objeví první nabídka k odkupu vrtulníkářské verze? Hlavně aby jich bylo dost, musíme doufat, že vše bude při starém. Jedny dostane starosta, jedny hejtman, jedny předseda a pak ještě někdo. Pár z nich je ztratí a budou chtít ještě jedny a ostatní budou chtít ještě jedny pro synka. Hehe a zkus si panáčkům odmítnout! Mimo jiné se pár ciferníků ztratí ve výrobě atd. Bude jich dost
monsieur Odesláno 28. února 2007 Nahlásit Odesláno 28. února 2007 PRIM napsal: Krom toho je třeba brát v potaz, že 231. letka je velmi uznávaná i v zahraničí. Každoročně útočí na vítěztví v soutěžích v rámci cvičení všech tygřích letek NATO, na tzv. TIGER Meeting. Označení "TIGER Sqn." náleží pouze elitním bojovým útvarům letectva té které země, které jsou zahrnuty do vybraných sil NATO. Určitě jsou i mezi piloty stíhaček vynikající lidé, ale v poslední době neměli mnoho příležitostí jak to dokázat. Se starými MiGy 21 už asi nikoho v zahraničí ohromit nemohli a na Gripeny si budou ještě chvilku zvykat. Čeští piloti ale vždy patřili mezi nejlepší, a tak pevně věřím, že se mezi elitu brzy zařadí i stíhači. ... pozor, stránky Chronomagu určitě čtou i stíhači Ony kýžené výsledky jsou především otázkou podmínek a možností výcviku. Při zkracování letových hodin v rámci úspor a omezování provozu v rámci vedlejších efektů se to dost dobře nedá. Jen to vše na mě trochu působí, že kdo je elitní, zákonitě usiluje o zakázkové hodinky Prim s logem. I když by to dost dobře mohlo být i naopak. Ale tak už to v obchodě chodí. A 20 už objednaných kusů bych risknul zařadit do rovnice 4 tygří Hindy x 3 členové posádky (2 piloti a technik) + 1 náhradní sada + vyšší velení + okolí výrobce. Druhá věc je, kam hodinky padnou - jestli mezi letecké nebo "letecké". Sama diskuse o vzhledu a technickém provedení zdaleka není identická s technickými přejímacími podmínkami (TPP) a následným zavedením, nebo i nezavedením. Současnou tendencí v mnoha oborech je systém testů nahradit přímým rozhodnutím o zavedení - no a pak se leckdy divíme Osobně jen doufám, že cena těchto hodinek pro ty druhé, kteří je možná budou (re)prezentovat pouze v banálním zaměstanání nebude zničující. Ale nerad bych, aby můj příspěvek působil trudnomyslně - v jádru tomu všemu fandím, těším se na jejich rollout a přeji úspěch :cool:
Pal Odesláno 28. února 2007 Nahlásit Odesláno 28. února 2007 To xmenm05 : Jediná dáma létá snad jen na Mi-17
xmenm05 Odesláno 1. března 2007 Nahlásit Odesláno 1. března 2007 Hele a proč by PRIM lhal o tom, že se na něj obrátili letci ... jak to bylo s Ch l.e.? Tu taky zúčastněným navrhnul PRIM? Cigi? Kamile? Jak to bylo?
jinjo Odesláno 1. března 2007 Nahlásit Odesláno 1. března 2007 V motocyklovém sportu se např. dávají hodinky za první místo v kvalifikaci. Nebo se dělají serie se jménem a prezentuje se např. Nicky Hayden plus firma Tissot. A zcela jistě se obrátila firma Tissot na Haydena a ne naopak. A nikdo to neřeší. Naopak, fanoušci si kupují tyto hodinky a jsou happy. Soused si takhle koupil Seiko BAR Honda F1 Racing a je nadšenej. A zase jsem přesvědčen, že firma Seiko sponzoruje BAR a ne naopak. Tak nevím proč by nemohl takhle postupovat i PRIM a už vůbec nechápu proč to tady řešíte. Tím nechci říct, že PRIM oslovil ty letce. To opravdu nevím. Pepa
xmenm05 Odesláno 1. března 2007 Nahlásit Odesláno 1. března 2007 Moje řeč - jednak je to jedno, hlavně že se ty dvě skupiny lidí potkaly a vzniknou fajn hodinky (viděl jsem je v aktuálním návrhu včera a asi si půjdu koupit prasátko ...) a jednak proč to zpochybňovat ... .
hciq Odesláno 1. března 2007 Nahlásit Odesláno 1. března 2007 hciq napsal: Zase pořádná marketingová masáž z Nového Města sakra nějak jsem rozmáznul něco, co jsem vůbec nechtěl řešit. Jen jsem pozitivně hodnotil pěknej tygří příběh.
Návštěvník Kamil Odesláno 1. března 2007 Nahlásit Odesláno 1. března 2007 xmenm05 napsal: Hele a proč by PRIM lhal o tom, že se na něj obrátili letci ... jak to bylo s Ch l.e.? Tu taky zúčastněným navrhnul PRIM? Cigi? Kamile? Jak to bylo? Začal s tím odklizec a my ostatní jsme se pak přidávali - takže ne PRIM, byla to naše iniciativa. A s těmi leteckými to bylo podobně - popud vzešel od nich a ne od PRIMA (alespoň co já vím).
popshop2007 Odesláno 1. března 2007 Nahlásit Odesláno 1. března 2007 Kamil napsal: xmenm05 napsal: Hele a proč by PRIM lhal o tom, že se na něj obrátili letci ... jak to bylo s Ch l.e.? Tu taky zúčastněným navrhnul PRIM? Cigi? Kamile? Jak to bylo? Začal s tím odklizec a my ostatní jsme se pak přidávali - takže ne PRIM, byla to naše iniciativa. A s těmi leteckými to bylo podobně - popud vzešel od nich a ne od PRIMA (alespoň co já vím). ...ak bude nejaky dalsi "popud", dajte mi vediet....
acmik Odesláno 1. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2007 xmenm05 napsal: Hele a proč by PRIM lhal o tom, že se na něj obrátili letci ... jak to bylo s Ch l.e.? Tu taky zúčastněným navrhnul PRIM? Cigi? Kamile? Jak to bylo? jooo, obecna duvera v dobry umysl ma v teto zemi jiste trhliny jdouci napric spolecnosti... ale ja mu taky verim
xmenm05 Odesláno 1. března 2007 Nahlásit Odesláno 1. března 2007 popshop2007 napsal: Kamil napsal: xmenm05 napsal: Hele a proč by PRIM lhal o tom, že se na něj obrátili letci ... jak to bylo s Ch l.e.? Tu taky zúčastněným navrhnul PRIM? Cigi? Kamile? Jak to bylo? Začal s tím odklizec a my ostatní jsme se pak přidávali - takže ne PRIM, byla to naše iniciativa. A s těmi leteckými to bylo podobně - popud vzešel od nich a ne od PRIMA (alespoň co já vím). ...ak bude nejaky dalsi "popud", dajte mi vediet.... Tuhle jsem znal jednoho, co měl nick popshop, a ten tady slíbil (postupně asi třikrát ... ), že už nebude vířit hladinu ... :D Aby nedošlo k nedorozumění: SMILE Není to nakonec jedno jak to začlo?
Návštěvník Kamil Odesláno 1. března 2007 Nahlásit Odesláno 1. března 2007 xmenm05 napsal: Tuhle jsem znal jednoho, co měl nick popshop, a ten tady slíbil (postupně asi třikrát ... ), že už nebude vířit hladinu ... :D A taky vyhrožoval, že už se tady nikdy neukáže.....
NIGHTinGALE Odesláno 1. března 2007 Nahlásit Odesláno 1. března 2007 Fajn, tak já už tomu taky věřím Jen mi přišlo divné, že mezi těmi pár piloty vrtulníků je tolik fandů hodinek a všichni naráz se domluvili, že si nechají udělat u Primu(a) letecké. Za své pochyby zde prezentované se omlouvám. Primu(ovi) docela dost fandím, na letecké se těším a možná si je i koupím, jen mě prostě nedojímají ty reklamní příběhy okolo. Toť vše.
JJ Odesláno 1. března 2007 Nahlásit Odesláno 1. března 2007 31682 napsal: Staré letecké Prim, nemít znak bývalého vojenského letectva, jedná se o zcela šedivé a nezajímavé hodinky. Já se přiznám, že tohle moc nechápu. Ještě chvilku a budou v módě hodinky s emblémy divise Totenkopf? Ať mi radši ruka ochrne, než bych na ni vzal něco takového! Co vám sakra imponuje na té bandě perfektně prověřených ideově pevný komoušů? Jsem jediný, komu přijde perversní glorifikovat s prominutím hajzly, "hrdinně" střílející po sportovních letadlech, na kterých se čas od času někdo (například bývalí piloti RAF) pokoušel utéct z toho zadrátovaného komunistického ráje na zemi?
grga_pitic Odesláno 1. března 2007 Nahlásit Odesláno 1. března 2007 JJ napsal: 31682 napsal: Staré letecké Prim, nemít znak bývalého vojenského letectva, jedná se o zcela šedivé a nezajímavé hodinky. Já se přiznám, že tohle moc nechápu. Ještě chvilku a budou v módě hodinky s emblémy divise Totenkopf? Ať mi radši ruka ochrne, než bych na ni vzal něco takového! Co vám sakra imponuje na té bandě perfektně prověřených ideově pevný komoušů? Jsem jediný, komu přijde perversní glorifikovat s prominutím hajzly, "hrdinně" střílející po sportovních letadlech, na kterých se čas od času někdo (například bývalí piloti RAF) pokoušel utéct z toho zadrátovaného komunistického ráje na zemi? hmmmm - co je to za lidi co se chodi koukat do muzei na Rimske pamatky, kdyz ti parchanti upalovali krestany. Co je to za blazny co chodi do Vatikanskych muzei, kdyz cirkev palila carodejnice.....myslim si ze zatracovani peknych veci jen proto ze vznikly v epose k niz mas odpor je ponekud zvlastni......divny pohled na svet, kde je na veci vztahovana vina, jez je bezesporu na strane cloveka.....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se