Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Po roku...
Odesláno
  V 30. 12. 2012 v 9:34, moco napsal:

Chtěl bych si objednat hodinky na této stránce. Objednával už někdo od tothoto prodejce?

Chcem sa spýtať či niekto medzi časom použil tento eschop. Podla všetkého sú certifikovaný od Tissot a máju najnižšie ceny v Európe :-)

Odesláno
  V 17. 6. 2014 v 19:22, Flubertn napsal:

Chcem sa spýtať či niekto medzi časom použil tento eschop. Podla všetkého sú certifikovaný od Tissot a máju najnižšie ceny v Európe :-)

Přes Rzesow jezdím docela často. Zkusím to omrknout.

Odesláno

Tak jsem Rzesow jen prolít, ale vypadá, že to je normálně v shoping centru. Mrknu tam při zpáteční cestě.

Odesláno (upraveno)

UZ sa tym netrap. Som nevydrzal a objednal. :-) Hodinky su na ceste ups doruci vo stvrtok. Potom dam info aj pre ostatnych. Hodil by som aj par fotiek ale neviem ako ich pridat. Dakujem za ochotu.

Upraveno uživatelem Flubertn
Odesláno

Neboj, je to v pohodě, je to ověřený obchod. Já tam na doporučení tady z fóra kupoval Certiny, za super cenu. Zaplatil jsem přes PP, nechal poslat UPS a za pár dní byly doma. V origo krabici, záruční karta, návod atd., prostě vše, tak jak má být.

Odesláno

Tak a sú doma, Všetko vyzerá v poriadku, balenie komplet, záručný potvrdený + pridaný blok z reg. pokladne.

Hodinky vyzerajú úžasne.  Tento obchod vrelo odporúčam. Dobrá cena, rýchle dodanie, hodinky Originál. (teda aspoň dúfam :-) )

• po měsících...
Odesláno

Možná raději pořádně zkontrolovat - na fotce mají Japonskou verzi. Cena a značení ale odpovídá mimojaponské verzi, která má resin band a ne karbonové vlákno a je o dost levnější. Taky v popisu mají napsáno illuminator, což je blbost - je tam dioda. To se nebavím o té fotce pixly - takovou jsem neviděl ani u japonských, ani u mimojaponských verzí - ani u limitek. Podivné...

Odesláno

Ahoj,

keď máš nejaké pochybnosti, treba sa opýtať a uvidíš, čo ti na to povedia...

V 6. 12. 2014 v 21:09, wizard-ov napsal:

Možná raději pořádně zkontrolovat - na fotce mají Japonskou verzi. Cena a značení ale odpovídá mimojaponské verzi, která má resin band a ne karbonové vlákno a je o dost levnější. Taky v popisu mají napsáno illuminator, což je blbost - je tam dioda. To se nebavím o té fotce pixly - takovou jsem neviděl ani u japonských, ani u mimojaponských verzí - ani u limitek. Podivné...

Odesláno

To je v pohodě, Rangemany už mám - jen říkám, že ta fotka neodpovídá pravdě, může tam být tisíc a jeden důvod.. Tady je fotka hodinek jak by měly vypadat a taky originál balení..

• po měsících...
Odesláno

Caute,podla Vasich recenzii som sa rozhodol kupit Tissoty pre holku z maxtimu.Oslovil som aj Goldstein.sk,ale nereagovali na email.maxtime reagoval este v nedelu vecer pred 20:00.tak to skusim

Odesláno

Este sa predsa len opytam.mozem to platit kartou v eurach-kde si banka berie percenta,alebo potom Paypalom,kde mam pridanu kartu v britskych librach,tak neviem,ci niektora z tychto platieb bude vyhodna,lebo asi aj Paypal ma horsi kurz.skusite sa ozvat ti,co ste od nich uz kupovali a platili niektorym podobnym sposobom?vdaka pekne

Odesláno

Ahoj,

ja som u nich platil kartou, ale priamo na predajni...

V 29. 9. 2015 v 21:47, borat napsal:

Este sa predsa len opytam.mozem to platit kartou v eurach-kde si banka berie percenta,alebo potom Paypalom,kde mam pridanu kartu v britskych librach,tak neviem,ci niektora z tychto platieb bude vyhodna,lebo asi aj Paypal ma horsi kurz.skusite sa ozvat ti,co ste od nich uz kupovali a platili niektorym podobnym sposobom?vdaka pekne

Odesláno
  V 30. 9. 2015 v 18:59, sharz napsal:

Ahoj,

ja som u nich platil kartou, ale priamo na predajni...

Cau,

a aky bol kurz a poplatok,ze si platil v inej mene,ako predpokladam euro?

Odesláno

Ahoj,

poplatky za platbu v inej mene som neplatil.

Mam TatraBanku, takze oni prevadzaju najpr na USD a az potom na EUR.

Kurz (1.12.2014) bol takyto:

3,3400 PLN -> 1 USD

1,2248 USD -> 1 EUR

V 30. 9. 2015 v 19:22, borat napsal:

Cau,

a aky bol kurz a poplatok,ze si platil v inej mene,ako predpokladam euro?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...