japa Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 (upraveno) Problém je,že Panasonic Viera jak jsem našel je buď 37 palců a to se mi zdá málo nebo 42 palce o to je myslím moc.Dívám se z 3,2 metru na více se nedostanu, takže 40 palců by asi bylo optimum 37" je určite málo... ja sa z 3,3 metra pozerám na 40 palcový full HD... a dnes by som urcite bral 46" Upraveno 1. února 2009 uživatelem japa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Hulán Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2009 (upraveno) Pioneer končí s výrobou televizorů (aneb krysy opouští loď těsně před potopením): http://avmania.zive.cz/Aktuality/Pioneer-k...45/default.aspx Asi není nutno zdůrazňovat, že právě Pioneer byl hlavní propagátor a tahoun plazmových TV. Se zastaralou technologií ale nemohl LCD konkurovat. Upraveno 8. února 2009 uživatelem Radek Hulán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2009 Tak za pár let nebudeme vědět jak vy padá na tv bílá a černá.Ty keci, že to umí dnešní LCD jsou jen zbožný přání. Viděl jsem new model najmenované znčky S... za více jak 60kaček barvy děs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Hulán Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2009 Je to poměrně zajímavé, ale třeba moderní Samsung LCD mají měřitelně -lepší- podání černé (pod 0.2 lux) než Panasonic plazma (cca 1.2 lux) ve stejné ceně.. Jinak řečeno, bejvávalo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2009 no hlavnym tahunom plaziem je panasonic. Pioneru skoda nebude. Kriza sa podpisuje nielen na plazmach, ale aj na lcd... napr philips je tiez pekne v prdeli. pavel nemenovana znacka na S... Sony, samsung, sharp, sencor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2009 Nekrmte Trolla. Trolla, který televizím navíc skoro nerozumí (ani ekonomice, fyzice a dalším věcem). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2009 Myslím, že chtří se dovtípí pomocí teček. Tak to může z tvých uvedných být jen jedna. Já stejně nedám na plazmu dopustit.Ať si říká kdochce cochce. Jinak v kvalitě jakou si já představuju je dnes lcd draší a peníze mluví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Hulán Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2009 no hlavnym tahunom plaziem je panasonic. Pioneru skoda nebude. Panasonic je tahounem plazmových low-endů, které kvalitou obrazu jsou hodně daleko za LED LCD. Pioneer a Kuro na tom obrazově vůbec nebyl špatně. To, že končí Pioneer je de-facto konec plazmy jako takové.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2009 ......................no hlavnym tahunom plaziem je panasonic. Pioneru skoda nebude. To, co jsi napsal je totální blbost, asi jsi se moc díval na billboardy. Tahounem a vývojářem plazem byl bezesporu Pioneer, Radek Hulán má pravdu. Souhlasím s ním i v tom, že Panasonic je leda tak tahounem low-endu. Pioneeru bude škoda a to obrovská. Plazma je na svém vrcholu, LCD ji bez problému smete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2009 To sis asi někde zase přečetl a panasonic plazmu jsi ještě neviděl. Tak koukej na ty tvé lcd s barvami jako mívala barevná tv zn.Rubín. To je tedy kvalita! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2009 To, co jsi napsal je totální blbost, asi jsi se moc díval na billboardy. Tahounem a vývojářem plazem byl bezesporu Pioneer, Radek Hulán má pravdu. Souhlasím s ním i v tom, že Panasonic je leda tak tahounem low-endu. Pioneeru bude škoda a to obrovská. Plazma je na svém vrcholu, LCD ji bez problému smete. LCD to na 1000% nebude. V tom se pleteš. LCD je taky prehistorie, která přežívá jen kvůli marketingu, ekonomice. Apropo, absolutní(za ty roky) srovnání kvality obrazu se srovnání naštěstí pro nové technologie nenabízí, možná by to pro ně nedopadlo dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2009 a já zrovna objednal Kuro, asi to zruším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2009 No jestli do toho teda můžu vstoupit, jelikož jsem minulej týden koupil HD kameru Sony HDR HC9, tak se pomalu dívám po něčem jiným než než naše 9 letá projekčka Thomson (ó bóže v té době stála neuvěřitelných 140tisíc papírů!!!!! když se podívám na ty dnešní telky, tak je mně do pláče:-) Narazil sem na LCD Samsung LE55A956 viz zde http://www.samsung.com/cz/consumer/detail/...=LE55A956D1MXXH Obraz je v HD naprostá senzace, nechápu tady místní pisálky co mají asi nějakej psychickej problém a přirovnávají to k Rubínu, asi myslí věrností barev k opravdovému rubínu na žhavém rovníkovém slunci Podle recenzí vychází naprosto skvěle (a to Samsung nemusím) vypadá to že korejci udělali obrovskej skok dopředu. Co vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2009 midloch: já ji taky zvažoval, trochu mě odradilo podání pleťové barvy, měl jsem vedle jmenované Kuro a ty barvy mě přišly více přirozené, je to o vkusu, jako s vínem, každému chutná něco jiného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2009 ono velmi záleží čím to nakrmíš, v HD toho zatím moc neběží a plazma si s horším signálem poradí velmi dobře, z LCD ještě omrkni Philips, velmi dobré kousky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2009 midloch: já ji taky zvažoval, trochu mě odradilo podání pleťové barvy, měl jsem vedle jmenované Kuro a ty barvy mě přišly více přirozené, je to o vkusu, jako s vínem, každému chutná něco jiného asi tak jak říkáš, ovšem cena vs výkon je u toho Samsungu excelentní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Hulán Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2009 (upraveno) Podle recenzí vychází naprosto skvěle (a to Samsung nemusím) vypadá to že korejci udělali obrovskej skok dopředu. Co vy na to? Ono to moc lidí neví, ale Samsung dělá nejvíce LCD panelů, a pro televize dokonce ve společné továrně (SLCD) se Sony, korejci tam mimochodem mají 51% ;-) Ty nejdražší Sony televize v sobě mají Samsung S-IPS panely. Levnější je poté LG Phillips, AU Optronics a další. Z hlediska obratu je to 12 největší společnost na světě, tedy opravdu žádný prcek Jsou větší než General Electric, Ford, Honda či Sony. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_companies_by_revenue Upraveno 8. února 2009 uživatelem Radek Hulán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2009 (upraveno) midlochu je vidět, že si se zapojil dos pozdě. Tak si přečti pár příspěvků zpátky od těch pisálků. Ať jsi v obraze o čem je tu řeč. Já neobhajuji žádnou tochnologii a jak je napsáno výš tak plazmy i lcd jsou již zastaralé. I když u lcd se dá ještě něco pořád inovovat, ale na plazmě již asi ne. Tak čti.... Upraveno 8. února 2009 uživatelem pavel23 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2009 (upraveno) gas o jakou řadu kuro šlo 500 nebo 600 a nebo zbrusu nové Pioneer KRL-46V - LCD ? Upraveno 8. února 2009 uživatelem pavel23 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2009 midlochu je vidět, že si se zapojil dos pozdě. Tak si přečti pár příspěvků zpátky od těch pisálků. Ať jsi v obraze o čem je tu řeč. Já neobhajuji žádnou tochnologii a jak je napsáno výš tak plazmy i lcd jsou již zastaralé. I když u lcd se dá ještě něco pořád inovovat, ale na plazmě již asi ne. Tak čti.... Neboj diskuzi sem pročetl, naštěstí se orientuju zrakem a to je u TV zásadní položka Je na 100% jasný, že hlavně u TV bude vývoj nových technologií pokračovat překotnou rychlostí než třeba u Audia (lidský ucho prostě líp slyšet už asi nebude). Myslím, že v současné době je LCD nejlepší možná volba, stejně jako vím, že pro zpracování HD videa je pořád nejlepší volba miniDV, ale budoucnost bude pravděpodobně v kartovkách a pak zase v něčem jiném. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se