Přejít na obsah

Televizory LED, Plasma...

RomanP

Doporučené příspěvky

Koupil jsem klukovi LCD do pokoje a má to nějaké HDMI vstupy - výstupy? ----- k čemu to je dobré (nechce se mi číst 7 stránek) :blush02: .... díky

Když máš zdroj (např. DVD přehrávač, Playstation), který je tímhle vybavený tak o něco lepší kvalita. Navíc se táhne všechno jedním kabelem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO
Když máš zdroj (např. DVD přehrávač, Playstation), který je tímhle vybavený tak o něco lepší kvalita. Navíc se táhne všechno jedním kabelem.

Díky ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Ještě jsem našel jednu díru jmenuje se to: Slot Common-Interface - vypadá to jako díra u notebooku na modem kartu --------- ????

edit: tak už to vím : :D - PCI karta umožňující nejen příjem obrazu z digitálních satelitů (díky Common Interface slotu je možné sledovat i placené kanály - Pay TV), ale i data z Internetu.

Odkaz ke komentáři

no pekne :thumbsup_anim:

ja preventivne pozeram aj po LCD PHILIPS 32PFL7403D/12 ;)

tak bedna je od pondělí doma, popkoukání pěkné - DVD krása, dobrý dojem speciálně z panoramatických záběrů (např. Pán prstenů a podobně)

TV vysílání analog zblízka klasické mouchy na kráse, ale z rozumné polohy "ležící střelec na gauči" to ujde, mám ovšem obavy, jak na tom bude vypadat obraz z objednané a ještě nedodané DigiTV

říkám si, že jsem měl být skromnější a vzít verzi 37" ...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
tak bedna je od pondělí doma, popkoukání pěkné - DVD krása, dobrý dojem speciálně z panoramatických záběrů (např. Pán prstenů a podobně)

TV vysílání analog zblízka klasické mouchy na kráse, ale z rozumné polohy "ležící střelec na gauči" to ujde, mám ovšem obavy, jak na tom bude vypadat obraz z objednané a ještě nedodané DigiTV

říkám si, že jsem měl být skromnější a vzít verzi 37" ...

Gratuluji :) ------ televizi vůbec nesleduji,ale onehdy jsem se díval s klukem na Kouzelnou školku na té nové placaté televizi a zdálo se mi,že to má lepší obraz než 100hz x 100kilová sony co máme vedle - rozhodně jsem z toho byl překvapený (asi se zase začnu dívat na TV) :)

Odkaz ke komentáři

Gratuluji :) ------ televizi vůbec nesleduji,ale onehdy jsem se díval s klukem na Kouzelnou školku na té nové placaté televizi a zdálo se mi,že to má lepší obraz než 100hz x 100kilová sony co máme vedle - rozhodně jsem z toho byl překvapený (asi se zase začnu dívat na TV) :)

Objednal jsem si takovej čajovej servis a vonné tyčinky. Snad do rána nevyhořím.

Odkaz ke komentáři

Děláš velkou chybu, že TV nesleduješ. Včera jsem se v "Ordinaci v růžové zahradě" dozvěděl, že normální chirurg za rok na sádrovně zničí patery hodinky!

Tudíž je načase, aby někdo začal k "pilotkám", "diverskám" atd., vyrábět taky "surgeonky" (neboli chirurgovky / sádrovačky). Je to naprosto nový trh !

Pokud se toho někro z fóra ujme, žádám laskavě (až se kšeft rozběhne, samozřejmě) o odměnu za nápad v podobě jedněch "surgeonek" + (pro jistotu designu) jedněch pilotek. (Předem díky).

Jestli někdo tomuto typu hodinek vymyslí lepší název, měl by být také odměněn.

lib

Odkaz ke komentáři

Pokud jde o krmeni TV/LCD>Plazmy tak jedine HTPC s windows Media Centry, TV s EPG, timeshift, pri dual tuneru nahravani na pozadi, picture slideshow, videa vsech formatu, hry, internet, rozsiritelnost (BluRay mechanika 3000,-), pokud nekomu nevyhovuji Windowsy, tak Linux MCE je dobra volba(nemam vlastni zkusenost, sw. jiz doma mam, ale jeste jsem nenasel chvili jej vyzkouset, ale ukazkove video je hodne presvedcive, hlavne ve spojeni s vynikajicim ovladacem).

Pokud jde o TV, jsem pro plazmu. Rok mam doma LCD Samsung 40 palcu HD-Ready. Co je na ni nejhorsi, ze obraz je trhany pri pohybu kamery (LCD ma dobu odezvy 8ms) a to jak z TV tak z DVD.

Pokud jde o univerzalni ovladac k standardnim zarizenim(DVD, TV ...) tak urcite Harmony One

Upraveno uživatelem sNp
Odkaz ke komentáři

Rekapitulace: ještě jsem na tom neviděl jediný film, buď čučí děcka na pohádku nebo žena NA SERiály nebo nikdo nečučí na nic, ale já zrovna nemám čas... tomu říkám kauf

no nic, zítra si přivstanu a pustím si MotoGP z čajny

BTW někde se panasonic kasal, že celou olympiádu budou přenášet v HD, což je ovšem nám tady v Česku prd platné že

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...