Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,chtěl jsem se zeptat na zkušenosti s hodinkami U-Boat. Přemýšlím o jejich koupi a potřeboval bych pár rad ... :-) Zpracování,kvalita,výdrž,přesnost chodu,čitelnost u tmavých číselníků,korunka na druhé straně,velikost hodinek a jejich nošení ... prostě bych byl rád za vše kolem těchto hodinek. Díky

Odesláno

Myslím, že toho chceš po nás trochu moc. Produkce je poměrně různorodá, takže Tvůj dotaz převeden do řeči automobilového průmyslu je asi něco jako: Zhodnoťte mi prosím Toyotu od Aurisu po Land Cruiser. Zkus to raději upřesnit.

Odesláno

Nejdříve bych chtěl vědět,zda jsou kvalitativně na výši,případně k jakým osvědčeným značkám je kvalitou přirovnat? Já osobně jsem si vybral 2 typy - Classico AB 4/2 a Classico 53 Titanium IPB Crono,takže by mě zajímalo jak se můžou nosit,jedny mají velikost 45 a druhé 53 mm. Oba typy mají tmavé ciferníky,tak jak je to s jejich čitelností? A jak je to s pohodlím na ruce u takto velkých hodinek? Jakou mají přesnost chodu?

Odesláno

Podle me je to hnus. Obrovsky nesmyslny rozmery, dost kycovitej design, na ruce nosit 50 mm s obrovskou korunkou je nesmysl, neni to pohodlny......takova mucholapka pro zbohatliky. Nicmene kvalita zpracovani je jiste spickova, precizni, kvalitni stroje, presnost bude skvela. Citelnost i luminova velice dobra.

Odesláno

Nejdříve bych chtěl vědět,zda jsou kvalitativně na výši,případně k jakým osvědčeným značkám je kvalitou přirovnat? Já osobně jsem si vybral 2 typy - Classico AB 4/2 a Classico 53 Titanium IPB Crono,takže by mě zajímalo jak se můžou nosit,jedny mají velikost 45 a druhé 53 mm. Oba typy mají tmavé ciferníky,tak jak je to s jejich čitelností? A jak je to s pohodlím na ruce u takto velkých hodinek? Jakou mají přesnost chodu?

Nepřirovnávat k žádné značce. Jsou to unikáty - v tom špatném. Budou se Ti blbě nosit, a budeš vypadat jako exot. Jestli mocí mermo chceš takhle velké hodinky, kup si turistickou kopii vodolaznych. Bude Tě to stát desetinu, takže budeš cca desetkrát méně nas.ranej, až je budeš zahazovat, nebo se je budeš neúspěšně snažit prodat. Mrkni do prodejní sekce na zoufalou snahu jednoho mladého nadějného člena snažícího se několikery U-Boaty prodat. Jinak zbytek mého názoru je totožný s F.

Odesláno

Hezká holka a zas má blbej vkus. :D . Už se určitě těší,až jí to sundaj.

Podle toho, jak křečovitě svírá pěst, ji asi dost tížily :D

Mně je ta vize pana Fontany sympatická, dělat si vlastní hodinky, v dobré kvalitě a osobitém designu, sympatická.

Ale druhá věc je, že jsou hnusný, nenositelný a ještě se jich po prozření špatně zbavuje. Pro zbohatlíky bez vkusu asi fajn.

Odesláno

Mam uz nekolikate a nemam s kazdodenim nosenim zadny problem. Jsou sice velke, hodne velke, ale mam bez par centimetru 2metry a s hodinkami o prumeru 39mm vypadam jako s detskym modelem. Konkretne model Classico AB 4/2 nema antireflex a nekdy je cas docela necitelny a cele hodinky pusobi jako velke zrcadlo... Co se tyka zpracovani, je to asi takovy lehky nadprumer s porovnanim s hodinkami v podobne cenove relaci.

Odesláno

Netvrdil bych, že u-boaty jsou pro zbohatlíky bez vkusu. Spíš jsou pro ty co nejchtěj mít hodinky jako každej druhej a ty větší pak hlavně pro lidi s větší rukou.

Podle toho, jak křečovitě svírá pěst, ji asi dost tížily :D

Mně je ta vize pana Fontany sympatická, dělat si vlastní hodinky, v dobré kvalitě a osobitém designu, sympatická.

Ale druhá věc je, že jsou hnusný, nenositelný a ještě se jich po prozření špatně zbavuje. Pro zbohatlíky bez vkusu asi fajn.

Odesláno (upraveno)

Kdyby se vůbec nikomu nelíbily,určitě už by jejich modely zmněnili nebo by značka zanikla,ale pro mě jsou prostě hrozný a ta dceřiná značka za dostupnější ceny je ještě strašnější.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno (upraveno)

Otec měl celkově troje U-Boaty... Má velkou ruku, takže se dívá po větších rozměrech hodinek. Před čtyřmi měsíci jsem ho přemluvil na první Paneraie. Od té doby nechápe jak tak velké hodinky jako U-Boat mohl nosit. Dnes má 5 paneraiů a SDDS.. U-boaty prodal dvoje a jedny jsou v komisním prodeji... Ale prodávají se neskutečně těžko. Jsou to sice krásné kvalitní hodinky, ale myslím že začíná zase pomalu upadat móda přehnaně velkých hodinek. smile_anim.gif

Upraveno uživatelem st1g

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...