Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 8. 1. 2013 v 9:41, organic napsal:

Svět je prostě zkažený a můžou za to číňánci. Zlatá šedesátá, kdy v Číně žrali jenom rejži, a to ti bohatší, vyvíjeli atomovky a neuměli fejkovat jako dneska. :)

Tak na to konečně někdo kápnul!:o To by byl skvělý slogan pro humanitární organizaci, která se tam někde na venkově stará o ty chudáky, kteří umírají na hladomor!

Sorry za :offtopic: ale tohle mě nadzvedlo.

Upraveno uživatelem Cyril
Odesláno (upraveno)

Promiň musel jsem. Mě zas nadzvedává ta neskutečná čínská nadprodukce, divoký rudý kapitalismus a bezostyšné vykrádání jakéhokoli duševního vlastnictví. Chtěl jsem tím říct, že svět byl krásnější, když tohle číňani ještě nedokázali. Pravda, z pohledu sociálního tragédie, ale čím silnější je čínská ekonomika, tím více šmejdů na téhle planetě.

Upraveno uživatelem organic
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Dnes som googli quartz strojcek a zavital som na rozne eshopy a ked som ich uvidel, hned som si spomenul na tuto temu. Predavaju ich so 70perc zlavou. Cize 40chf-cca 800kc plus posta.

odkaz TU

post-4368-056663900 1359814400.jpg

post-4368-072100900 1359814422.jpg

post-4368-000312000 1359814443.jpg

post-4368-085090900 1359814455.jpg

nemecky popis

Der Retro-Hit: auch nachts perfekt ablesbare Funk-Uhr!

Super für das Schlafzimmer ... oder den Fitnessraum! Diese Hightech-Wanduhr ist wirklich extrem sportlich. Freuen Sie sich über den eleganten Retro-Zeitmesser mit neonfarbener "Lünette" im Design einer Profi-Taucheruhr.

Selbst im Dunkeln lesen Sie ganz bequem die Zeit ab: Extra breite Zeiger und dicke, erhabene Zifferblatt-Marker mit silberfarbenen Rändern leuchten noch lange für Sie nach.

Dank DCF-Empfang zeigt Ihnen die Funkuhr stets die exakte Zeit. Schöner Nebeneffekt: Auch die Umstellung zwischen Winter- und Sommerzeit läuft vollautomatisch.

Wand-Funkuhr im Taucheruhr-Design mit Retro-Zifferblatt

Auch im Dunkeln ablesbar: breite Zeiger und Ziffernblatt leuchten lange nach

Hervorstehende, leuchtende Ziffernblatt-Marker (ca. 3 mm tief) mit klaren Silber-Konturen für jede volle Stunde

Schickes Gehäuse aus gebürstetem Aluminium, Frontring: schwarz lackiert mit neongrünem Lünetten-Aufdruck, Scheibe aus Acrylglas

Funkgenaue Uhrzeit, laufruhiges Quarz-Uhrwerk: stellt sich automatisch von Sommer- auf Winterzeit

Durchmesser: 35 cm, 4 cm tief

Stromversorgung: 1 Batterie (Typ AA, bitte dazu bestellen)

Inklusive deutscher Anleitung

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...