steel Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2013 Submariner, je taktez pod obchodni znamkou
Cyril Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2013 (upraveno) V 8. 1. 2013 v 9:41, organic napsal: Svět je prostě zkažený a můžou za to číňánci. Zlatá šedesátá, kdy v Číně žrali jenom rejži, a to ti bohatší, vyvíjeli atomovky a neuměli fejkovat jako dneska. Tak na to konečně někdo kápnul! To by byl skvělý slogan pro humanitární organizaci, která se tam někde na venkově stará o ty chudáky, kteří umírají na hladomor! Sorry za ale tohle mě nadzvedlo. Upraveno 8. ledna 2013 uživatelem Cyril
organic Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2013 (upraveno) Promiň musel jsem. Mě zas nadzvedává ta neskutečná čínská nadprodukce, divoký rudý kapitalismus a bezostyšné vykrádání jakéhokoli duševního vlastnictví. Chtěl jsem tím říct, že svět byl krásnější, když tohle číňani ještě nedokázali. Pravda, z pohledu sociálního tragédie, ale čím silnější je čínská ekonomika, tím více šmejdů na téhle planetě. Upraveno 8. ledna 2013 uživatelem organic
Olda Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2013 V šedesátých letech dělali levné kopie Japonci.
People Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Odesláno 2. února 2013 Dnes som googli quartz strojcek a zavital som na rozne eshopy a ked som ich uvidel, hned som si spomenul na tuto temu. Predavaju ich so 70perc zlavou. Cize 40chf-cca 800kc plus posta.odkaz TU nemecky popis Der Retro-Hit: auch nachts perfekt ablesbare Funk-Uhr!Super für das Schlafzimmer ... oder den Fitnessraum! Diese Hightech-Wanduhr ist wirklich extrem sportlich. Freuen Sie sich über den eleganten Retro-Zeitmesser mit neonfarbener "Lünette" im Design einer Profi-Taucheruhr. Selbst im Dunkeln lesen Sie ganz bequem die Zeit ab: Extra breite Zeiger und dicke, erhabene Zifferblatt-Marker mit silberfarbenen Rändern leuchten noch lange für Sie nach. Dank DCF-Empfang zeigt Ihnen die Funkuhr stets die exakte Zeit. Schöner Nebeneffekt: Auch die Umstellung zwischen Winter- und Sommerzeit läuft vollautomatisch. Wand-Funkuhr im Taucheruhr-Design mit Retro-ZifferblattAuch im Dunkeln ablesbar: breite Zeiger und Ziffernblatt leuchten lange nachHervorstehende, leuchtende Ziffernblatt-Marker (ca. 3 mm tief) mit klaren Silber-Konturen für jede volle StundeSchickes Gehäuse aus gebürstetem Aluminium, Frontring: schwarz lackiert mit neongrünem Lünetten-Aufdruck, Scheibe aus AcrylglasFunkgenaue Uhrzeit, laufruhiges Quarz-Uhrwerk: stellt sich automatisch von Sommer- auf WinterzeitDurchmesser: 35 cm, 4 cm tiefStromversorgung: 1 Batterie (Typ AA, bitte dazu bestellen)Inklusive deutscher Anleitung
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se