Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 73
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nakamichi, jak jsem čekal, 11 litrů a výše, ale asi to bude slušný" Já chci něco okolo pěti, mým uším by to mělo stačit. Trochu mě mrzí ten Becker, co tam mám, všude to vychvalují a samé dobré recenze, tem můj už je asi nějákej jetej" Při vyšší hlasitosti mu také začne problikávat displej, tak že je uvnitř asi něco v nepořádku"

Odesláno (upraveno)

Ja bral to Naka za nejakejch 230?. Jukni na ebay de

http://cgi.ebay.de/Nakamichi-CD300-neu-unbenutzt-Originalverpackung-/230553478187?pt=CE_Auto_Hi_Fi_Autoradios&hash=item35ae0ee42b#ht_2697wt_1139

nebo za 2,5 na aukru http://am.aukro.cz/show_item.php?item=1328803226&utm_source=zbozi_cz&utm_medium=bazarove

nebo pincky taky nehrajou nijak blbe..

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odesláno

ked to preblikava nemusi byt nic zle v radiu,nestiha koncovy stupen zosilovaca,udaje co pisu vyrobcovia ohladne vykonu netreba brat vazne,je totiz rozdiel medzi radiom s udavanym vykonom napr.4x25 a externym zosilovacom 4x25...

• po 4 týdnech...
Odesláno

Pozerám že tu ešte nikto nespomenul značku ktorú mám v aute namontovanú ja a to je JVC. Konkrétne JVC EX2 EXAD dvere komplet uzavreté Dynamatom v predu dvojpásmové 200W JBL z výhybkami v kufri zosilovač 4x200W a malý sub...

Odesláno

V Citronu mam Nakamichi CD-45z (ESX zesilovac-ESX repro), ve Fordu mam Alpine (Alpine PXA-H100-Infinity repro-MB Quart repro). Alpine je o deset let mladsi. Ten Nak zni uzasne, myzlim, ze porad hraje s tim Alpine stejnou ligu. Jenom uz je starej, necte dobre vsechna CD a neprecte flashku. Na Naka jsem zatizenej.

Odesláno

ja mel naka 45 do te doby, nez sem namontoval McIntosh. Pak uz bylo vsechno jinak. BTW sestava McIntosh s externim D/A prevodnikem, Denon zesilovace a Morel Elate tripasma vepredu pres aktivni vyhybku, woofer JL 10W6 na JL digi ampu..

Odesláno

V aute mam radio JVC 4x50w, vstavany zosilnovac Mosfet tusim, prehrava to CD, MP3, ma to aj vsup na usb, takze CD v podstate ani neprahravam. Model si nepamatam ale je to nizsia rada, vpredu 3-pasmove Kenwood, vzadu 2-pasmove ovaly Fusion a som spokojny, aj ked je pravda ze som nenarocny uzivatel.

• po měsících...
Odesláno

ahoj, dejte mi prosim doporuceni na koaxialni repro do auta. prumer 100 mm do zadni casti.

nechci nic extra ale zase nic z ciny.

tak hertz, jbl, sinus, infinity, nebo je neco stejne dobreho za mene penez? dik

predni mam nejlevnejsi hertz rada dieci (dcx 165)

obyc radio panasonic na minidisk

dik

štepan

Odesláno

Nedávno jsem si vylepšoval zvuk v Yetim,základní ozvučení je bída s nouzí.Hledal jsem info,abych nevyhodil peníze bezúčelně.

Doporučuji toto forum,nechá se tam kromě spousty rad pořídit za vcelku rozumný peníz hodně solidní věci......

http://www.autohificlub.cz/

Odesláno

V Chrysleri mám asi Alpine/ je to označené ako Boston premium audio/ 12 repro 280W, v Mercedese je Harmen-Kardon a hrá to o triedu horšie ako Chrysler :crying_anim02:

Odesláno

Nedávno jsem si vylepšoval zvuk v Yetim,základní ozvučení je bída s nouzí.Hledal jsem info,abych nevyhodil peníze bezúčelně.

Doporučuji toto forum,nechá se tam kromě spousty rad pořídit za vcelku rozumný peníz hodně solidní věci......

http://www.autohificlub.cz/

jo znam, ale je to dalsi forum ktere by mi sezralo uz tak malo casu a penez. nechtel jsem se registrovat a doufal jsem ze mi poradi nekdo odtud.

takze jsem koupil HELIX E104 ESPRIT

a zvazuju vymenu meho MD panasonic (MD mam z historickych duvodu, ale nehraju na ne i kdyz jich mam vic nez dost) za NAKAMICHI CD 35

co si o tom myslite? je to asi stejna zbytecnost jako menit seika 5 za nejaky Hamiltony - z amaterskeho pohledu to jsou porad jenom hodinky.

S.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...