Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
SONY autohifi je prostě SHIT!!

Tohle bych si dovolil poopravit. Shit není Sony Autohifi jako celek, ale pouze levné modely. Že ty Sony moc nejdou, je poměrně známý fakt. Kdybys pár tisíc přidal, dostal bys solidní průměr, kdybys přidal hodně, tak u Sony seženeš i špičkový kousek (i když na Alpine F1 asi mít nebude).

Jaké Autohifi máte ve svých miláčcích vy a jak jste spokojeni?

Já mám v Tatře USB tuner HQCT, na přehrávání hudby Mac mini a jako koncové zesilovače čtyřkanál a pro subwoofer zmůstkovaný dvojkanál, obojí z řady Audison SRx. Reproduktory Hertz ESK165, subwoofer také jakýsi Hertz, tuším 25cm.

Ve Volvu je taky pidimac, ale jako zesilovač a tuner používám staré autorádio od Sony - to sice přehraje maximálně kazetu, ale tuner je velmi dobrý a koncový zesilovač ujde. Teď z toho děláme referenční instalaci, takže i audio se bude muset trochu vylepšit (asi také 2 zesilovače).

Koukal jsem na Tvojí instalačku ve 480tce, nechceš o tom napsat i tady nebo hodit odkaz? Myslím, že by to dost lidí mohlo zajímat :)

• Odpovědi 73
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Koukal jsem na Tvojí instalačku ve 480tce, nechceš o tom napsat i tady nebo hodit odkaz? Myslím, že by to dost lidí mohlo zajímat :)

Na sepisování nemám nějak čas, takže pár linků:

http://www.mp3car.com/vbulletin/showthread.php?t=94293

http://www.mp3car.com/vbulletin/showthread.php?t=91927

Tatra je momenátlně na opravě karoserie a upgradovaná konfigurace moc zdokumentovaná není, takže jen odkaz na jeden prastarý článek (ale s vědomím, že dnes je to dost jinak):

http://www.mujmac.cz/art/hw/tatramac.html

Odesláno

No JJ s auty a hraček kolem nich, mám ohromné zkušenosti, ale musím napsat: Jsi machr a klobouk dolů. BTW měl jsem také tatru, ale po 5letech užívání musela do světa, ale nelituju - byl to fakt žrout.

Odesláno
No JJ s auty a hraček kolem nich, mám ohromné zkušenosti, ale musím napsat: Jsi machr a klobouk dolů.

Děkuji, takové hodnocení potěší. Jinak pochopitelně jsem na té věci nedělal sám, mám štěstí na šikovné lidi, kteří dokážou moje výmysly dotáhnout do konce :-)

BTW  měl jsem také tatru, ale po 5letech užívání musela do světa, ale nelituju - byl to fakt žrout.

Smím se zeptat na nějaké konkrétnější číslo? Podle mých zkušeností totiž 613 se vstřikováním není vůbec nijak extra žravé auto, spíš naopak. Já mám motor 4.36 a v běžném provozu, když spotřebu neřeším, jezdím za 11-12 litrů, v létě pochopitelně téměř permanentně klimatisace, v zimě zase bufík. Se třiapůllitrem jsem jezdíval mezi 9.5 a 11. Kupodivu rychlost a obsazení auta nemají na spotřebu zásadní vliv - jen v zácpě si klidně řekne o 18 litrů/100km, ale to se nedá nic dělat. Když se budu vědomě snažit o co nejnižší spotřebu, pod 10 se dostanu - jen nemám důvod to dělat.

Mimochodem, když k nám před lety jezdíval kolega z ČR Felicií 1.6, které šlapal na krk, žrala mu při těch ca 140km/hod (pro Tatru běžná pohodlná cestovní rychlost) okolo 14l/100km...

Návštěvník Snow
Odesláno
No JJ s auty a hraček kolem nich, mám ohromné zkušenosti, ale musím napsat: Jsi machr a klobouk dolů.  BTW  měl jsem také tatru, ale po 5letech užívání musela do světa, ale nelituju - byl to fakt žrout.

S prodejem si udělal, alespoň podle mě velkou chybu, já bych si to s radostí nechal.

Odesláno
S prodejem si udělal, alespoň podle mě velkou chybu, já bych si to s radostí nechal.

To je diskutabilní, jsou Tatry, které už toho mají opravdu za sebou tolik, že držet je v provozu je blbost.

Ono držet T613 v denním provozu je pro většinu lidí neúnosné (nejen finančně, stačí se podívat na "síť" servisů), držet si ji jako auto na víkendové poježdění zase vyžaduje nějaké zázemí (přinejmenším slušnou garáž).

Odesláno

No dobře, pro takové blázny jako jsi ty brácho, jsem možná udělal chybu. Ale mám pro tebe novinku, chystám se pořídit si mašinu. Ano, já vyznavač 4kol toužím už asi 2měsíce po motorce. Už jsem na to připravoval ženu a byla se mnou už dokonce v motoshopu kouknout jak to vypadá v reálu.:cool:

Odesláno
No dobře, pro takové blázny jako jsi ty brácho, jsem možná udělal chybu.  Ale mám pro tebe novinku, chystám se pořídit si mašinu.  Ano, já vyznavač 4kol toužím už asi 2měsíce po motorce.  Už jsem na to připravoval ženu  a byla se mnou už dokonce v motoshopu kouknout jak to vypadá v reálu.:cool:

Jo kamaráde, už to není co to bývalo. Prodal jsem několik svých starých vehiklů, jelikož jsem dostal rozum :D

Jo to je super rozhodnutí, pro začátek doporučuji Yamahu R1 a nebo nějaký běsný dvoutakt např. Bimota V Due. Máš něco vyhlédlého?

Odesláno
Lukáši ty ďáble "dobrá rada nad zlato" :)

No ne vážně, myslím že mnovace přestože nemá s moto mnoho zkušeností by v pohodě R1 zvládl, vše je jen o citu a o respektu k motorce a to brácha určitě má navyklé z aut. Vždyť i já jsem po všech padesátkách, Jawce 350 a ČZ 516 skočil rovnou na 100 koňovou devítku. Žádná 4stovka nebo šestka.

BTW: Duku včera jsem si vzpoměl jak jsem v Brně proháněl RS 250 a ten pocit...no prostě chvíli jsem se cítil jako Valentýno, akorát dost pomalý :D

Odesláno

radio Becker Grand Prix, predni dvere kompa Phase, kompletne vytlumene dynamatem xtreame, kufr subwoofer Morel, 2x 2kanal zesilovac Audison. Radio je spicka, predtim jsem mel Alpine 9855R, bude na prodej - kdyby byl zajem ;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...