Přejít na obsah

Tag Heuer Carrera

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 45
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

ANI OMYLOM,

fejk ako prasa.

Odhliadnuc od toho ze original tychto hodiniek mam prave na ruke, takze to viem z fleku porovnat, tak pre laika pat veci.

1. Zenevske pruhy vzadu na rotore su zle, Presne v strede ma byt jeden pruh a nie predel medzi pruhmi. Klasicke a charakteristicke pre fejky Calibre 16. (toto si overis na ktorejkolvek fotke originalov)

2. Pismenka na rotore maju byt cierne a nie zlate (aj toto si overis na ktorejkolvek fotke originalov)

3. Tie male casti remienka, tie segmenty maju byt lestene do lesku, zvysok remienka do matu. (aj toto si overis na ktorejkolvek fotke originalov)

4. cha cha chaaa, a najlepsi for, datumovka ma byt cierne pismo na bielom podklade :) (aj toto si overis na ktorejkolvek fotke originalov)

5. Stupnica zvnutra lunety ma mat cislice 05,10,15 atd., nie bodky... (aj toto si overis na ktorejkolvek fotke originalov)

Cize, nemusis mat originaly ani v ruke, aby si to vedel porovnat... body 3,4 a 5 vidis aj na tych par fotkach z liniek, co tu boli postovane...

Dalej ani nebudem pisat, ruky prec...

Len by som doplnil, že tá 2-ka neplatí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ani jednoho nenapadlo, že by to mohl bejt fejk, schválně jsem je vyfotil ze všech stran, aby bylo vše vidět, no chronomaturitou jste neprošli:sad01_anim: máte všichni za bůra až na TomAnta, kdybych byl nezkušený nováček tak byste mě nechali vyhodit víc než 30k klidně oknem :suicide_anim:

...no kdyby si byl nezkušený nováček a nebyl si blbej tak by ses hned po prvním příspěvku Miceyho začal zajímat, jak se takový fejk pozná, když se tak hodně fejkují ;) ale test zajímavý, já bych neprošel...na moji obran snad jen to, že já bych za ně nebyl ochotný dát ani 20k ;)

Odkaz ke komentáři

No tak tady je datumovka bílá, a číslice za indexama, s takovejma fejkama by to byl ještě těžší test jak tak koukám...

no a přehodnotil jsem chronomaturitu :smile_anim: TomAnt má taky za bůra, bo měl na zápěstí tahák, takže taky neprospěl :toot:

já ti dám taháky... :D :D :D

Upraveno uživatelem lastam
Odkaz ke komentáři

Relativ: Pokud se nemýlím, tak jde právě o odlišný rotory mezi modely CV2014-0 a CV2014-1. Nějaká novější revize či co. Každopádně je v tom zmatek už jen proto, že zrovna u těchhle Carrer, když člověk hledá na netu fotky, tak polovina jsou přiznaný fejky, druhá polovina nepřiznaný fejky a jedno procento originál, ale bez uvedení přesnýho modelu.:-D

Upraveno uživatelem USER47
Odkaz ke komentáři

Vždyť jo. Příspěvek 5 je od člena Nirvana a ten v první větě píše : It's fake.

Jestli to chapu dobre tak prvni veta - tebou uvedena se vztahuje k fotkam nahore.. Pak nasleduje Real: a foto ktere asi ma na mysli relativ.

Ja tomu nerozumim tak uz radsi mlcim :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...