v79 Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 Na vzdory veškeré kritice jsou to nádherný hodinky, kdo je viděl na živo, dá mi jistě za pravdu. Možná, že kalibr s ručním nátahem by byl přesnější. A ohledně té ceny, nevidím jinou možnost, než nejakou limitku pro Chronomag, podobně jako tomu bylo u Elton Sport.
Josef01 Odesláno 14. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 (upraveno) NIGHTinGALE: Díky Ono to klenuté sklo na fotkách trochu zkresluje a okem je to v pohodě. Kdyby na tom Prim ještě zapracoval, bylo by to fajn. Já mít takovou produkci pod sebou, tak bych ty lidi vycvičil, takové nedostatky nesmí opustit bránu podniku, zlatá OTK . Upraveno 14. ledna 2013 uživatelem Josef01
panedge Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 Fotky super,me se ty hodinky hodne libej,ale kdyz to tak ctu,tak by je meli prodavat za desitku.
Josef01 Odesláno 14. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 Když si vezmeš, že prodávají 60ks hodinek Sv. Václav v celkové hodnotě 25.4 mil. (tedy průměr je 423 tis./ks), tak 58 tis. zase není tolik.
panedge Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 Kdyz to srovnam s mejma PO,ktery byly o par drobnejch drazsi...tak si ty Orliky muzou nechat.A je to skoda,jinak sou fakt pekny.
Josef01 Odesláno 14. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 Nojo jenže Omegy koupíš všude a hned bez čekání z nějaké stotisícové serie....
jacob Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Ty Orlíky nejsou pro nějakého hnidopicha, který hledá dokonalé hodinky, protože to bohužel ani nejsou. Jsou to podle mě hodinky pro člověka, který se již ve světě hodinek našel a má odvahu koupit si Primky, které jsou mimochodem super! Takže máš můj respekt :-)! To, že kupuje Primky někdo mimo Chronomag nechápu, ale no flame.
Josef01 Odesláno 15. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Tak se mi hodinky podařilo seřídit (zřejmě jim to několikateré otevření a manipulace s kalibrem taky pomohlo - možná prach na vlásku či co), že přes den udělají +3s a přes noc -3s v poloze dýnkem nahoru, ovšem udělat to bez vibrografu si nedovedu představit, tak tím moje šťourání v hodinkách skončilo a vše je OK.
lastam Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 no vida, jak nakonec hezky šlapou, mě se jinak moc líbí, přestože jsou některé detaily nedotažené a dalo by se na tom zapracovat, tak jsou nádherné!
jankoxxx Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 ked tak pozeram na tie fotky, tak to su hodinky pre cloveka, ktory ma peniaze a je fakt silny narodovec... za takto biedne vykonanu pracu pytat tolke peniaze je podla mna drzost. uz len ten prach na ciferniku je absurdny, kriva datumovka nanos lumi a tie rucicky? "manufaktura" ktora ma v poinuke hodinky za mega si podla mna toto dovolit nemoze.
cali Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 (upraveno) Ja si teda na nejaky velky fetis okolo presnosti nepotrpim cokolvek do minuty denne je u mna OK, ale tvoje orliky som nosil cca tyzden a porovnaval s radiovymi Gckami.... no a podla toho co som tak zbezne pozoroval tak s postupom dni mali tendenciu "zrychlovat".... preto by som doporucil hodinky najprv mesiac ponosit aby sa stroj usadil az potom tunit presnost Upraveno 16. ledna 2013 uživatelem cali
Josef01 Odesláno 17. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2013 (upraveno) Hodinky jsou staré cca 6 měsíců, netuním přesnost, pouze jsem chtěl aby nedělaly týdně 4 minuty, kvalitní kalibr v prvním týdnu nošení mi dělal 4s, to je celkem rozdíl. Ale jak říkám, tyhle hodinky nejsou o přenosti a kdovíjaké dokonalosti. Jsou to prostě Orlíky do sbírky a třeba za 40 let to děti ocení... Upraveno 17. ledna 2013 uživatelem Josef01
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se