Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Udělal jsem pár fotek pro radost notoricky známých hodinek. Ze začátku se mi Orlíky moc nelíbily, nakonec jsem je přece jenom koupil a kupodivu se mi líbí víc a víc :) Škoda jen, že Prim nedělá kvalitnější kalibry :(

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Udělal jsem pár fotek pro radost notoricky známých hodinek. Ze začátku se mi Orlíky moc nelíbily, nakonec jsem je přece jenom koupil a kupodivu se mi líbí víc a víc :) Škoda jen, že Prim nedělá kvalitnější kalibry :(

Pěkné fotky, pěkných hodinek. Díky za pokochání :-)

Odesláno

Proč myslíš, že kalibry Primu nejsou kvalitní?

Nehledě na kvalitu a zpracování dílů je kalibr velmi špatně seřiditelný a přesnost nových hodinek je velmi závislá na poloze hodinek - tedy v rozsahu 33s/den - 16s/den s beat error až 0.8s je hodně hodně špatné.

Odesláno

Nehledě na kvalitu a zpracování dílů je kalibr velmi špatně seřiditelný a přesnost nových hodinek je velmi závislá na poloze hodinek - tedy v rozsahu 33s/den - 16s/den s beat error až 0.8s je hodně hodně špatné.

Stejně tak tomu napovídá má zkušenost, že znám tři lidi co tyto orlíky mají a každý je musel aspoň jednou poslat zpět do Eltonu, s tou diferencí přesnosti souhlasím, mám stejný problém, sice jsem ho už vychytal, ale musím to hlídat.

Odesláno

Za tu cenu musí být kvalita perfektní a to bohužel není ani u zmíněné datumovky, nehledě na kvalitu tisku fontu. Já tu přesnost neberu tragicky, ale pro řadu uživatelů to musí být otrava.

Odesláno

Hmm, to me po ranu docela zklamalo... holt puvodni Orliky u me porad jsou na spici Prim produkce.

Odesláno

Na první pohled se mi líbí,ale při bližším zkoumánísad01_anim.gif.Ta datumovka by mě štvala,jak rozmazanej font,tak to,že je to tam nakřivo,mohli si s tím v Eltonu víc vyhrát,když za ně chtěj takovej penízcrying_anim.gifČekal bych víc preciznosti...

Odesláno

Hmm, to me po ranu docela zklamalo... holt puvodni Orliky u me porad jsou na spici Prim produkce.

Když jsem srovnával původní Orlíky a remake LE55, tak ty původní Orlíky zpracováním vyšly líp. Samozřejmě se člověk musel oprostit od srovnání aktuálního stavu.

Odesláno (upraveno)

Tak se stala neuvěřitelná věc. Včera jsem zavolal do Primu kvůli reklamaci datumovky a dnes přijel ke mně servisní technik v plášti s nápisem PRIM a datumovku během 10 minut seřídil, omluvil se za firmu, dal mi poukaz na nákup nových hodinek se slevou 5% a odjel, no prostě super!

Nene kecám, prostě jsem si to udělal za 20 minut sám, nenechám to někoho ještě něco zmršit :D

Upraveno uživatelem Josef01
Odesláno

A lunetu sis taky opravil ? Tohle vlákno si musím dát do záložek až zas bude zamyšlení nad tím, jestli se vyplatí koupit nové modely Prim. Ale i tak se mi tyhle hodinky dost líbí.

Odesláno

Jo jsou pěkný, jsem rád, že je mám. Luneta poškozená není, tak není co opravovat, nebo jsem něco přehlédnul?

Odesláno

Na číselníku je nějak moc smetí, nebo se mi to zdá ?

Trochu ano, přece jen to makro to zvýrazní, okem je to OK, ale to mi nějak nevadí, vyčištění je otázka 10 minut.

Odesláno

Ta luneta je vysoko nad indexem, tak stačí malé natočení hodinek a už to nesedí, jinak při kolmém pohledu je přesně na středu.

Odesláno

Mně se zdá divně křivá ta 12 (respektive její část - jednička, ta mě tluče do očí).

Nepřesnost kalibru je zarážející, takže taková horší ETA 2824 :)

Fotky jsou úžasný, krásný makro.

Na promo fotkách se mi tyhle Orlíky nelíbily, na těch tvých se mi líbí a moc.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...