Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim vsetkych panov nafore,

mam momentalne velmivelku dilemu a neviem sa rozhodnut..zopar dlhsich mesiacov do zadu na fore,somsa radil z jednym velice dobrym ?sudruhom? ohladom 8fxx modelov od seika..sommu velmi vdacny za kazdu radu !

Ale odstupom casu,ked minedalo jedneho krasneho dna tak som zacal citat o ?roladach? a cely plan kupitseika sa rozpadol..do tej doby som odsudzoval rolexy,ale po tom co som pochopilaku maju historiu,vdaka comu su take ?velavazene?,tak som zmenil svojnazor..napil som sa zo studne klasiky a cara tychto hodin..

Potom som bol na filme ?skyfall?a svojou podstatou mi ucarovali tieto velmi zname hodinky a.k.a ?bondovky?,ktoreokrem pekneho vkusu vyzeraju naj-lepsie v tomto storoci,z tych troch modelov,zktorych si neviem vybrat..zacal som vela citat o bondovy a kedy v ktorom filmemal omegy na rukach a tak mam v plane si pozriet vsetky casti bonda,ktore somdo posial nevidel..od tych cierno-bielych az po tie na farebnom platne..

No a na zaver znacka ?breitling?,pretozeto boli prve hodiny vdaka ktorim som si zalozil ucet tu na ?chronomagu? a zacalsom sa o hodinky zaujimat..vdaka tymto hodinam viem teraz o svete mechanickychkolies velkosti hrasku viac,ako by bolo mozno dobre..

A tak som sa dostal doslepej ulicky..a posledny mesiac pozeram stale ebay a rozmyslam pre ktory typhodin sa rozhodnut..Od rolad som rozhodnuty pre ?oysterdate?,od znacky omegapre ?seamaster? a co sa tyka znacky hodin breitling su mojimi srdca sampionom ?colt?..

Cena sa pre vsetky modelyna ebay pohybuje do 1200 dolarov,tie rolexy obcas prevysuju do 1500,ale nachrone24,som ich nasiel aj za 1300 momentalne..viem ze to nieje neaka extravelka palka penazi,ale chcem investovat do spravnych hodin..

stale mi trochu vrtaju vhlave rolexy,mozno to bude tou zlatou korunkou,ktoru nemozno prevsimnut naruke..no a moja otazka na toto forum spada,co si myslite,pre ktore hodiny bysom sa mal rozhodnut? Pre ktore hodiny by ste sa rozhodli vy,pokial by stemohli? A preco prave tento typ hodin (ci uz historia,klasika,svoje caro,zvyk a atd.)?!

velka vdaka kazdemu ktoprispeje na tomto fore a zapoji sa do tejto konverzacie pomoct mi rozhodnut sapre to najlepsie pre mna..piece ?sudruhovia?,ktory dokazu pochopit lasku khodinarskemu umeniu!

Odesláno
  V 14. 1. 2013 v 4:45, Richius napsal:

Cena sa pre vsetky modelyna ebay pohybuje do 1200 dolarov,tie rolexy obcas prevysuju do 1500,ale nachrone24,som ich nasiel aj za 1300 momentalne..viem ze to nieje neaka extravelka palka penazi,ale chcem investovat do spravnych hodin..

I. komplet všechny ceny, které si uvedl jsou totální nesmysl !!! Možná by stálo za to, zjistit, kolik hodinky typu Breitling, Omega a Rolex ve skutečnosti stojí. Píšeš, že chceš investovat do správných hodinek, momentálně investuješ do šrotu !!!

II. nebylo by od věci si po sobě příspěvek přečíst a začít používat mezerník. Předem děkuji.

Odesláno

V roládách se nevyznám, tak mě kdyžtak opravte, ale na chrono.24 jsem našel ty oysterdate za 1250 dolarů, ovšem nevím, zda to není nějaky fejk link zde. Seamastery mám ten pocit jsem zde viděl od 30 do 80 tis. ... Asi hodně záleží jaký typ.

Odesláno

tak ano, stare XY rokov, doskrkane, nefunkcna lumi, vyheklany tah... idealne pred servisom ktory bude stat dalsie (nie male) prachy... to ako ked si kupit sportiak za babku a potom o pol roka predas ked zistis ze sa on treba aj starat... ja by som take hodinky nechcel...

Odesláno
  V 14. 1. 2013 v 8:50, JimmyTulip napsal:

V roládách se nevyznám, tak mě kdyžtak opravte, ale na chrono.24 jsem našel ty oysterdate za 1250 dolarů, ovšem nevím, zda to není nějaky fejk link zde. Seamastery mám ten pocit jsem zde viděl od 30 do 80 tis. ... Asi hodně záleží jaký typ.

na tvém odkazu se jedná ale o Rolády použité, nejistého původu a ve stavu 2 dle prodejce ...

Odesláno
  V 14. 1. 2013 v 8:53, misoo napsal:

tak ano, stare XY rokov, doskrkane, nefunkcna lumi, vyheklany tah... idealne pred servisom ktory bude stat dalsie (nie male) prachy... to ako ked si kupit sportiak za babku a potom o pol roka predas ked zistis ze sa on treba aj starat... ja by som take hodinky nechcel...

Takhle jak to popisuješ bych je také nechtěl, ja jen, že se nechají najít :). Ovšem ta cena mi připadá podezřele nízká a pokud bych měl limit těch 1200 dolarů, tak bych si asi našel lepši hodinky než rolexky v takovém stavu....

Odesláno
  V 14. 1. 2013 v 9:11, Micey napsal:

Cicosk: To je parádní blbost:) Viz filo-boxer, například.

To neni zadna blbost,34 je ubohej rozmer.Filovi seknou,ale za prvy fotky zkreslujou a za druhy musi mit rucicku jako salamek:-)

Odesláno

panedge: No dobře, tak teda posledních x desítek let vypadalo 99% chlapů komicky a měli ubohý hodinky. A když má někdo menší ruku, taky je trapnej a tak. Anebo se mu to tak nedejbože líbí..

Odesláno (upraveno)

Oukej. Já teď mám po dlouhý době cukání na něco prťavýho (relativně), takže jsem takovej napruženej.

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Tak 34 není nějak moc, ale pro toho kdo má tenčí ruku, nebo komu nevadí relativně menší velikost hodinek, tak proč ne, navíc zrovna ty Rolexky Oyster PD svým tvarem pouzdra vytváří opticky dojem větších hodinek než jaké jsou.

Odesláno

Ale jo, ve srovnani s dnesni beznou produkci jsou prtavy a mit mohutnejsi ruku tak taky koukam po necem malinko vetsim. Ale ja mam ruku tenkou a tak mi vyhovujou, jsou neskutecne pohodlne. Ja jen chtel naznacit, ze takhle obecne rict, ze 34 je komicka velikost, ze to je spatne. Peace, nehadat se, at tu z toho Richius nema zbytecne flame.

Odesláno

Filovi hodinky jsem viděl na srazu. zkoušel jsem je a na mé ruce (18,5) mi přišly malé, ale jemu seděli neskutečně. Jsou to prostě nádherné hodínky. Nic na nich není, ale to nic je náramně sladěno..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...