Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Info pro čekatele:

Volal jsem Aně, protože jsem jim opět poslal dva maily a žádná odpověď (vážně jsem si začínal myslet, že na tom předsudku, že jsou to líní jižani, něco bude) a řekla mi, že díky "informatics attack" ztratili všechny maily, co dostali, takže jsou v tom prodlení možná nevinně.

Jestli někdo z vás nedostal teď někdy v poslední době info o doplatku zbytku peněz, tak to mělo být zaplaceno do včera :-). Já to samozřejmě nedal, ale prý je to v pohodě.

A pokud někomu takové info chybí, raději jim napište!

přeju nám všem štěstí :-)

• Odpovědi 279
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

spanglish, me gusta ;) po dnesni konverzaci s Anou uz aspon vim, jak se rekne spanelsky 'buckle' - kupodivu 'buckle', jen to ctou foneticky :))

Odesláno

Tak já ho nakounec vzal :suicide_anim:. když jsem to prohnal paypalem a zjistil, že mě vyjde na cca 2200,-, tak to teda sakra doufám, že bude stát za to, když je to jen tele převlečený do kožuchu oběti Dundeeho.

Doufám, že si na něm ten Kuba Kántrymen dá pekelně záležet, když po mě chtěli i míry - ještě, že mi nešije trencle :rolleyes:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

To já vzal jen sponu a těším se, že udělám zkušenost s některým zdejším mistrem. Bude to o zážitek víc. whistle.gif

Odesláno

Tak já ho nakounec vzal :suicide_anim:. když jsem to prohnal paypalem a zjistil, že mě vyjde na cca 2200,-, tak to teda sakra doufám, že bude stát za to, když je to jen tele převlečený do kožuchu oběti Dundeeho.

Doufám, že si na něm ten Kuba Kántrymen dá pekelně záležet, když po mě chtěli i míry - ještě, že mi nešije trencle :rolleyes:

LOOOL :)))

no hosi tesim sa za vas, a dufam ze mi potom niekto preda pouzite :)!

Odesláno

Ma?ana recibiréis los Caymanes nacionales, excepto Melilla y Ceuta por motivos de aduana. Los Caymanes internacionales se enviarán entre esta semana y la siguiente. Por favor, tened paciencia amigos.

Tomorrow you will receive the national Caymanes. Except Melilla and Ceuta that they will be late slightly more for customs topics. The international Caymanes will be sent between this week and the following one. Please, be patience friends.

crepas_zpsbc216eb9.jpg

Odesláno

Ma?ana recibiréis los Caymanes nacionales, excepto Melilla y Ceuta por motivos de aduana. Los Caymanes internacionales se enviarán entre esta semana y la siguiente. Por favor, tened paciencia amigos.

Tomorrow you will receive the national Caymanes. Except Melilla and Ceuta that they will be late slightly more for customs topics. The international Caymanes will be sent between this week and the following one. Please, be patience friends.

libi se mi ty otrocke doslovne preklady ze spanelstiny :)

Odesláno

:clap: Takhle jsem se naposledy těšil, teda aspoň myslím, bo si to nepamatuju, jako malej, když jsem tahal kačera a hovnu jsem říkal hamu papu

To sibirnaya: To Ti poslali, nebo jsi to někde vydrápal na webu?

Odesláno

The following shipment is being sent by ANA NEVADO from CREPAS WATCHES via DHL Express on 21.03.2013

Hurááááá! Už je to tady!

Tak zítra, nebo nejvíš v pondělí.  :clap: 

Odesláno (upraveno)

Jeden manik na WUS už se chlubí fotkami rozbaleného balíku.

http://forums.watchuseek.com/f74/cayman%B4s-day-835790.html

Já dostal asi před půl hodinou mail od Any, že hodinky byly odeslány. Už je vidím v DHL tracking.

Těším se jak malý Jarda o na Štědrý den.

Fotka z WUS:

P1060755_zpsd7492967.jpg

Upraveno uživatelem Karlosek

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...