Andrew Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 Páni, je to smutné, ale nechal som ich pôvodnému majiteľovi. Otvorili sme ich, ten strojček bol na posranie krásny, ale nekonečne. A chýbali tam dva šroubiky z troch, ktoré držali tú lunetu vnútri... Takže som mal hneď po radosti, síce jlc, ale rozoberané niekým, komu nenapadlo vrátiť šroubik do diery.. Ďakujem moc aj tak rady, ostávam pri marinemastroch.:-) Něco mi to připomíná, ale nakonec budeš happy
tomtur Odesláno 22. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 nekonečne ma to štve, tesil som sa na ne a uz som sa videl s JLC na ruke, ale asi si na ne budem musiet pockat. mozno raz nakoniec aj v chlapskej velkosti, aj ked to moje manzetove kosele nezvladaju...
skalis Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 Skoda, ze to tak dopadlo, protoze, jestli nemas ruku jako medved, tak by byly ok, a cena je dokonala...
tomtur Odesláno 22. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 Tie dva šroubiky so servisom by boli 500? a spona 100, prípadne 300? ak by som chcel motyla, podla infa zo Sheronu. A hlavne, neveril by som im uz asi... :-(
jankoxxx Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 hlavne to by ma trapilo, ze ked bolo dovrzane toto, mohlo tam toho byt aj viac..
tomtur Odesláno 22. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 Moje milovane marinemastre ostavaju na 24/7 na ruke :-)
jankoxxx Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 ja som si uz chystal vyjednavacie taktiky ako ich od teba vymamit takto sa budem musiet poobzerat po niecom inom..
tomtur Odesláno 22. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 Mozem ta potesit ds3kami certinami :-) to je blizko jlc :-)
tomtur Odesláno 22. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 Joooo, ale z cias, ked quartz znamenal hightec :-) a hlavne, bola to srdcovka, kym som nevidel skakat tú sek..dovku naživo :-)
rango Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 Podla knihy JLC - Das Buch der Manufaktur 2004/2005 ide o medium size hodinky urcene ako damam tak aj panom, takze v podstate unisex model.Myslim, ze skor zalezi na ich farebnom prevedeni. V ciernej su to podla mna panske hodinky.Pre zaujimavost prikladam foto, aj dalsie technicke info.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se