USER47 Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Andrew: Já u dámskejch hodinek na chlapovi nevidím nic až tak hroznýho, naopak to vypovídá o jistý vnitřní sebedůvěře nositele, že nemá potřebu si něco kompenzovat masivníma pánskejma Breitlingama:). Hlavně tyhle mi ani nepřipadaj tak zženštilý a k obleku bych si je na ruku klidně dal.
Daemonultimate Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Já tam vidím hellboy-e Dobře,tak alesponˇ Little Hellboy
Jumbo Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2013 Andrew: Já u dámskejch hodinek na chlapovi nevidím nic až tak hroznýho, naopak to vypovídá o jistý vnitřní sebedůvěře nositele, že nemá potřebu si něco kompenzovat masivníma pánskejma Breitlingama:). Ale tomtur je nechce proto, že se mu bezmezně líbí a je mu jedno, že to je dámský model. To by sem nepsal a už by je nosil. Přemýšlí nad nimi, protože to je špičková značka dosažitelná za slušné peníze.
stopa99 Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2013 Ja si myslim ze to aj tak nikto nepozna(pri tejto farebnaj kombinacii) ze su damske ved 95% obyc.ludi nevie aka je to firma JLC a 99% nepozna ich modelovu radu...ako jediny problem by som videl ak ma chlap zapastie tak 20cm
tomtur Odesláno 17. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2013 Ja si myslim ze to aj tak nikto nepozna(pri tejto farebnaj kombinacii) ze su damske ved 95% obyc.ludi nevie aka je to firma JLC a 99% nepozna ich modelovu radu...ako jediny problem by som videl ak ma chlap zapastie tak 20cm Mne na zraze boli veľké tvoje rolexy, tie zelené.... Mám ruku ako mimino...
tomtur Odesláno 17. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2013 Ok, rozhodnuté, beriem ich. Oblekovky s 200m vodotesnosťou sú na leto super. :-)
Ondoni Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2013 Ok, rozhodnuté, beriem ich. Oblekovky s 200m vodotesnosťou sú na leto super. :-) ...o tom žádná každopádně, gratulace, jsou fajné
cretino Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2013 (upraveno) gratulujem, treba sa s nimi potom ukazat na nejakom BA zraze - neboj, uz ta s tymi LM-kami nebudem nukat Upraveno 17. ledna 2013 uživatelem cretino
Daemonultimate Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 To všechno co jsme tu napsali je pravda,ale jeden z nejdůležitějších faktorů je vlastní smíření že mám dámské hodinky,at už vypadají unisex sebe víc.Jestli se s tímhle vypořádáš,pak nevidím v níčem problém.A velikost? 37 nebo 38 to už je fuk.
tomtur Odesláno 18. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 To všechno co jsme tu napsali je pravda,ale jeden z nejdůležitějších faktorů je vlastní smíření že mám dámské hodinky,at už vypadají unisex sebe víc.Jestli se s tímhle vypořádáš,pak nevidím v níčem problém.A velikost? 37 nebo 38 to už je fuk. Práve kvôli podozreniu že sa jedná o dámsky model som sem napísal. Nemal som to moc vnútorne zvládnuté. Každopádne mi to je už asi jedno, potrebujem oblekovky a keď si mám vybrať za rovnakú cenu napr aquaterra omegy a jlc, tak chcem jlc :-) možno už aj preto, že ich málo ľudí pozná, aj preto že tie ventily z hydrantu sú na nich dosť zaujímavé. A predpokladám že za rovnakú cenu ich tu do pár dní predám, keby mi začali liezť na nervy, prípadne pôjdu maminke ako darček k 60-ke:-)
Daemonultimate Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 Práve kvôli podozreniu že sa jedná o dámsky model som sem napísal. Nemal som to moc vnútorne zvládnuté. Každopádne mi to je už asi jedno, potrebujem oblekovky a keď si mám vybrať za rovnakú cenu napr aquaterra omegy a jlc, tak chcem jlc :-) možno už aj preto, že ich málo ľudí pozná, aj preto že tie ventily z hydrantu sú na nich dosť zaujímavé. A predpokladám že za rovnakú cenu ich tu do pár dní predám, keby mi začali liezť na nervy, prípadne pôjdu maminke ako darček k 60-ke:-) Jak odolat,je to prostě vyšší hodinařina.Jestli už to máš takhle zmáklý a nepodařilo se nám Tě zvyklat,tak já už se těším na chlubírnu a fotky
tomtur Odesláno 19. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 Dúfam že budú čo najskôr. Inak, všimol som si, že nemajú antireflex, to ma vcelku zarazilo, myslel som že v takej cenovej hladine to je základná výbava....
tomtur Odesláno 19. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 Dúfam že budú čo najskôr. Inak, všimol som si, že nemajú antireflex, to ma vcelku zarazilo, myslel som že v takej cenovej hladine to je základná výbava....
Jumbo Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 Inak, všimol som si, že nemajú antireflex, to ma vcelku zarazilo, myslel som že v takej cenovej hladine to je základná výbava.... Aspoň se nemusíš bát, že ten antireflex škrábneš. :-) A nemusíš se bát, není to jediný model JLC, který AR nemá.
sery.vlk Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 Dúfam že budú čo najskôr. Inak, všimol som si, že nemajú antireflex, to ma vcelku zarazilo, myslel som že v takej cenovej hladine to je základná výbava....JLC nepoužívá AR; ale spoustě lidí to vadí, tak jejich servis prý zařídí AR na vnitřní stranu, cenu neznám.
tomtur Odesláno 21. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 Ok, ďakujem za info. Dnes idem po ne, uvidíme ako dlho ma budú baviť :-)
tomtur Odesláno 21. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 Páni, je to smutné, ale nechal som ich pôvodnému majiteľovi. Otvorili sme ich, ten strojček bol na posranie krásny, ale nekonečne. A chýbali tam dva šroubiky z troch, ktoré držali tú lunetu vnútri... Takže som mal hneď po radosti, síce jlc, ale rozoberané niekým, komu nenapadlo vrátiť šroubik do diery.. Ďakujem moc aj tak rady, ostávam pri marinemastroch.:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se