Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jsem také pro ponechání pulsometru. Aldův návrh popisu, kde v červené barvě je jen nápis thermo-compensated a vše ostatní v bílé, je dobrý nápad. Původní návrh kloubika, kdy tachymetrickou stupnici nahradil převodem jednotek, už je zavržen ?

Upraveno uživatelem Chosef76
  • Odpovědi 195
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

ty voe, prdnete tam stupne (uhly) z buzoly a da se to pouzit aspon jako kompas... osobne to vidim jako praktictejsi nez pulzometr. chci rict, ze aspon tak jednou nebo dvakrat v zivote urcite budu mit potrebu urcit sever. s pulzem se mi to jeste nestalo...

Odesláno

To máš těžký, Chosef a já jsme potřebovali měřit puls tak milionkrát. :-)

Pravdu díš, každopádně už po letech nejsme na pulsometr odkázáni, ikdyž by mě osobně na hodinkách potěšil. Zdá se, že k finálnímu doladění bude ještě dlouhá cesta..o to víc se na ně budu těšit. :)

Odesláno

Možná by stalo zato vzít si příklad z vlákna, ve kterém se tvořily Nautily, vždy se konstruovala konkrétní část, dokud nebyla odsouhlasena, dal se neslo. Musel by se ale mezi námi vygenerovat moderátor vlákna.

Odesláno

A nebo tam pridat GMT a pak by se z toho daly udelat worldtimery :) Me tam ten pulz prijde zbytecnej, to uz fakt radsi ten sever. Jiank navrhy jsou pekny, dobra prace! Mozna bych jeste zkusil Thermo 1 radek cervene, ofic cert chrono cely 2 radek bile a treti radek bile WR, ty ctyri radky s tim, ze chronometer zabira dva mi prijde moc ;)

Odesláno

..ikdyž ta puls - stupnice mi tam sedí, žlutá ty hodinky rozsvěcuje. Mám dojem , že si to myslí minimálně i Kuba a Petr :)

Odesláno

Můžeme zkusit odstranit puls a tachy stupnici a na jejich místo by se přesunula minutová stupnice. Čárové indexy by byly žluté a čísla 5,10,15,atd. by byly červené.

Nebo nechat minutovou stupnici tam kde je a místo puls a tachy dát hodinové indexy v červené či žluté barvě. Stávající hodinové indexy (čárky) prodloužit a odstranit čísla.

Ten popis se mi líbí, nicméně vyzkoušel bych ještě variantu, kdy by byl červený pouze nápis thermo-compensated a zbytek v bílé barvě.

sinn144leb1.jpg sinn144leb2.jpg

sinn144lec1.jpg sinn144lec2.jpg

Odesláno

uz na zacatku jsem rikal, ze to chce GMT. poslali jste me do haje, magori prechytrali, a ted machrujete... whistle.gif a ten pulz se fakt vykaslete, tudy cesta nevede. resp. az uvidim pulzmetr, nad kterym se mi zrychli pulz, tak vam dam vedet, ze jste na dobre ceste :)

Odesláno

když už je na hodinkách žlutá, tak bych žlutou udělal i nápis Officially Certified Chronometr, ať jsou ty různé nápisy od sebe barevně odděleny

Odesláno (upraveno)

doposud jsem byl ticho, ale tyhle baterkace se mi zacinaji mooc libit ;)

za me INDEXY. s cislama ty ten cifr by moc 'busy'.

edit: 1+ za barevnou kompozici 'pohady' ? la pebe

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odesláno

Ogaři jak to tak sleduju, tak 3 barvy v takovém množství asi neunesu. To je strašné. Fuj tajxl.

edit: a běžte do řiti s GMT :D

toz synku nebud hned taky prudny :) ale s GMT mas pravdu :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...