Přejít na obsah

Přesnost chodu vašich Steinhartů

Sedlin

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 132
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

úplně nový :(.Přes noc byly na grilu a udělali cca 15 sekund do plusu-tak nevím.

nenervuj se,treba se jeste zabiha strojek,muze tam bejt zatuhly treba jen mazivo,kazdopadne jsou novy,tak jim dej nejakej cas,z vlastni zkusenosti vim,ze si to "sedne",samozrejme za predpokladu,ze neni problem jinde...u novyho strojku nevidim duvod,kor u ETY,aby sel takhle..chvili ponos a uvidis,mas je par dni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mne delaly prvni tyden cca 12s/den, pak se to ustalilo na 5s a po temer roce delaji 3s/24h. Respektive jsem si vcera hral na hodinare a jdou uz 24h naprosto presne, ale nechci delat ukvapene zavery, na to je jeste brzo ;)

Ja bych jeste alespon 14dni pockal :cheers:

Odkaz ke komentáři

Když dělají 30 s denně je to OK, protože to je na reklamaci a seřízení zdarma. Je s tím trochu běhání, ale hodinky pak obvykle jdou dobře. Co je pod 20 plus a nad 10 mínus na reklamaci není a to už je trochu horší, i když posledně jsem platil za seřízení na vibrografu jen asi 200 Kč. Ale nespěchal bych...

Odkaz ke komentáři

Tak mám od včerejška Ocean 1 GMT a za necelých 20 hodin mi udělaly 1 minutu do plusu  :(

Nebál bych se toho, Marine mi dělali ze začátku 20-25s do plusu po cca 2 měsících, se to ustálilo na 5-7s do plusu. Dej tomu čas, zbytečné se nenervuj  anevšímej si toho.Pokud se to nezlepší ,jsi je nech seřídit.

Odkaz ke komentáři

No možná by stálo za to nemíchat stroje.

Jám sice nemám Steiny, ale mám v hodinkách co jsem si postavil jeden z nejlepších strojů co kdy spatřil světlo světa a tedy stejný co máte vy s tím , že ho mám trochu poladěný.

UNITAS 6497

Když je stále nosím tak tři dny v kuse bo déle nelze aby mi zahálali jiné hodinky je odchylka  bez nějakého pokládání na noční stolek + 3 sec za ty tři dny. Hodinky si z ruky na noc nesundávám jak píši, pouze na sprchování bo jsou na kůži od Zrnka.

Když je po těch třech dnech dám do krabky ty tři sec se smažou a jsou ten zbylý jeden a půl dne fakticky s nulou.

Závěr : Za pět dní z toho tři na ruce 0 !!!!!!!

post-965-0-48249400-1382016049_thumb.jpg

post-965-0-36090500-1382016246_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Nový Ocean 2, kupovaný v říjnu, se ustálily na nějakých 1-2 sekundách za den do plusu. To je snad míň, než moje starý digitálky od Casia :D Doma je často sundávám, na noc je odkládám na stolek tak nějak jak mě napadne. Takže spokojenost. :)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Jsou kupované někdy začátkem roku, nosím je od července zhruba 3 dny v týdnu.

A jak je mas dlouho? Me delaly ze zacatku +15s denne a po cca trictvrte roce jsem je zmeril znovu a delaji super cca 1-2s/den

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...