Návštěvník Kamil Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 Poslední dobou se tady množí spam. Možná to není tak viditelné, i když mnozí z vás přes report upozorňují, ale modi s tím mají dost práce. Spameři kupodivu skoro vždy zakládají nová vlákna a nepíšou příspěvky do stávajících. Napadlo mě zakázat nováčkům zakládání nových vláken než budou mít 50 příspěvků, psaní a reagování v již založených vláknech by nebylo nijak omezeno. Co vy na to?
lib Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 50 je moc. To by odpadla skoro vsechna nova vlakna v 'poradte s koupi / vyberem'. Kdyz novacek dosahne 50, uz vetsinou nepotrebuje poradit. 5 nebo max. 10 by bylo vhodnejsi.
bandicoot Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 Chapu, ze jde jen o praci se spamem a ne o restrikce vuci novackum.Pokud je to tak, ze spamboti zakladaji vlakna nova, nestaci tedy jen podminka jeden post v nejakem stavajicim vlakne?
Karlos Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 Sleduju ten spam, jde jim to pěkně. A taky jsem pro to zkusit s tím jedním postem - prozatím třeba jen na zkoušku, jestli to bude mít nějaký účinek, nebo význam. A pak se uvidí, může se to přece kdykoliv zase zrušit.Kolik takových spamerů se sem denně napíchne?
Návštěvník Kamil Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 50 je moc. To by odpadla skoro vsechna nova vlakna v 'poradte s koupi / vyberem'. Kdyz novacek dosahne 50, uz vetsinou nepotrebuje poradit. 5 nebo max. 10 by bylo vhodnejsi.Chapu, ze jde jen o praci se spamem a ne o restrikce vuci novackum.Pokud je to tak, ze spamboti zakladaji vlakna nova, nestaci tedy jen podminka jeden post v nejakem stavajicim vlakne?Toho jsem se obával. Budu mít práci a budu muset založit novou kategorii Members, což zase může rozhodit nastavení ostatních Members Group. Sleduju ten spam, jde jim to pěkně. A taky jsem pro to zkusit s tím jedním postem - prozatím třeba jen na zkoušku, jestli to bude mít nějaký účinek, nebo význam. A pak se uvidí, může se to přece kdykoliv zase zrušit.Kolik takových spamerů se sem denně napíchne?Někdy 10, někdy jeden, pak třeba pár dnů nic. Jen že tu zrovna nemusí být žádný mod, s reporty se roztrhne pytel a je víc práce s řešením reportů, než s mazáním spamerů.
Návštěvník YPO Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 50 je moc. To by odpadla skoro vsechna nova vlakna v 'poradte s koupi / vyberem'. Kdyz novacek dosahne 50, uz vetsinou nepotrebuje poradit. 5 nebo max. 10 by bylo vhodnejsi. souhlas - maximálně 5. spameři většinou více jak 3 vlákna nezaloží a nováčky to bude motivovovat více hledat, než jednoduše založit nové vlákno (opakující se dotazy)
Návštěvník Kamil Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 .... nováčky to bude motivovovat více hledat, než jednoduše založit nové vlákno (opakující se dotazy)Zajímavý aspekt, to mě nenapadlo. Asi se do toho pustím. 3 nebo 5?
Návštěvník YPO Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 Zajímavý aspekt, to mě nenapadlo. Asi se do toho pustím. 3 nebo 5? 4 :-)
Honza.manta Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 4 :-)Já bych hlasoval pro těch pět - je to tak nějak elegantnější.
Cyril Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 Souhlas. Treba 5. A vyresi se dve mouchy jednou ranou.
Frantik Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 Ja bych dal 100, nesnáším nováčky :-)
patriknapr Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 Ja bych dal 100, nesnáším nováčky :-) )))))) to by tu bylo pěkně mrtvo
Návštěvník Kamil Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 Franta nezklamal. Zajdem na pivo a vážně se nad tím zamyslíme.
Honza.manta Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 Ja bych dal 100, nesnáším nováčky :-)
OLine Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 Za mě jako nováčka: hledat umím, prakticky vždy se najde vlákno do kterého se dá vstoupit a zeptat se, doplnit debatu postřehem a tak. Forum sleduju přes RRS a ty spamery taky vidím-dyť to jenom přidává práci. Spam všude škodí. Na počet povinných příspěvků se stejně ňejak shodnete. Cifra odstraní šmejd, lidi to překousnou a asi tak...
NIGHTinGALE Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 Souhlasím s pěti.Podmínka, aby měl nováček pětky a fandil Texas Rangers, mi přijde rozumná. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 NiG nezklamal ja osobne jako novacek bych se taky primlouval za tech 5.
IzTaPa Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 Souhlasím s pěti.Podmínka, aby měl nováček pětky a fandil Texas Rangers, mi přijde rozumná. petky jsou pekny cisla. a nemusi byt zrovna z texasu... seriozne, 5 prispevku je podle me ok, nezabije to diskuzi novacku
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.