Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 20. 1. 2013 v 9:08, Sorbus napsal:

Za ručky nic, protože to je existující typ. Za individuální reliéfní číselník zhruba 7 tis. včetně DPH.

Díky za info, tak to fakt není drahé, hlavně tohle je asi jeden z mála výrobců, který umí (je ochoten) něco takového dělat.

Odesláno

Teď jsem se dostal k PC a zjistil jsem, že na mobilu ten datum je černej a on je ve skutečnosti taky červenej.Takže táta neměl bastl.To jsem rád, že sem si to prohlídl a jdu hledat ty tátovy Primule.Už se těším,že si je najdu a dám do hromady.Ty tvoje jsou fakt jsou moc pěkný.

Odesláno (upraveno)
  V 20. 1. 2013 v 9:06, skodna napsal:

No to jsou přesně ty hodinky co měl táta kdysi. Moc se mě vždy líbily. Jen teď tak koukám, že on měl červenej datum. Byl to snad nějakej bastl? Jo a taky naklapávací dýnko. Koupil je někdy v roce 65+/-

Vždyť tyhle mají taky červenou datumovku... :)

EDIT: Pozdě... :)

Upraveno uživatelem m.n.
Odesláno

Ahoj musím Ti tyhle Primky pochválit, je to krása. Já osobně bych si ještě dopřál černé orámování datumového okénka.

Před čím musim smeknout je volba velikosti pouzdra 36mm, věřím, že plno lidí by sáhlo raději po pouzdru 40mm, jelikož to

teď prostě frčí. Rád bych se zeptal, ten plastický číselník mají v Eltonu jako "prefabrikát" nebo Ti jej vytvořili čistě na Tvoji žádost?

Odesláno

Díky za pochvalu. Jsem obecně příznivcem uměřených velikostí hodinek vzhledem k šířce zápěstí. Černé orámování datumového okénka jsem původně chtěl a nebyl problém ho tam udělat. Byla to jedna z mnoha věcí, kterou jsem dlouho zvažoval, ale nakonec jsem se po diskusi přiklonil k čisté variantě bez rámečku.

Reliéfní číselník byl vytvořen zcela nově za cenu, kterou uvádím výše. Za individuální barvu datového věnce (je stříbřitý jako číselník) jsem doplácel 400 Kč. Předpokládám, že matrici na tento číselník je možné využít i pro případné další zájemce. Copyright na něj nemám, ostatně návrh vznikl v Eltonu, já bych to nesvedl :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...