Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Cteni Chronomagu zere cas. Kolik casu Vam tak za tyden sezere?? Pristi tyden jedu lyzovat (Spindl) a uz se bojim, jak to potom stihnu vsechno precist.

Ministersto zdravotnictví varuje!:Chronomag škodí zdraví. :D :D :D

Odesláno
  watch napsal:
Presne toho se obavam. A potom ten problem, jake hodinky si vzit sebou. Proc je zivot tak slozity?  :)

No hlavně aby byly sněhotěsné - to je jasná věc!

Odesláno

Nechápu, místo peněz za Špindl si kup nějaké nové hodinky a ještě k tomu ten týden strávíš tady s náma na Chronomagu :) za tuto větu bych měl asi dostat Nobelovu cenu....

Odesláno
  Chronomag napsal:
No, já to mám jednoduché - mám v mobilu prohlížeč a příspěvky si čtu i z mobilu :)

Jaky mobil to je? Mel jsem SE800 s operou, ale moc to neslo.

Jinak je to jasny, hodinky "snowresistant", sakra, jak se to rekne fr? Na cernou sjezdovku cerny cifernik. Ale na cervenou?

Odesláno

Co se týká hodinářské tradice na Kubě tak jsem tam měl dva kolegy na dovolené a úkoloval jsem je, aby mi přivezli nějaké kubánské hodinky... a přivezli prd... teda pardon, přivezli dobrá cigárka :)

Odesláno

Já jsem na Kubě sice byl, píšu o tom jinde, hodinek jsem si tam na lidech moc nevšímal. V tamních "tuzexech" měli běžné japonské bateriové hodinky. Nic moc. Jinak povědomí o Československu - velmi pozitivní. Tedy v té době :-(. Bylo by to na román.

Odesláno
  watch napsal:
Jaky mobil to je? Mel jsem SE800 s operou, ale moc to neslo.

Mam Operu v Nokia 6680, takže na Series 60, ještě menší displej a docela to jde. Jen to chce nastavit v opeře přeformátovat na velikost displeje, což u Series 60 opery je myslím standardní nastavení a změna proběhne hvězdičkou či křížkem.

Odesláno

Dekuji za radu. Ten SE800 jsem prodal. Ptal jsem se v nekolika obchodech s mobily co doporucuji. Vysledek byl ale stejny jako kdybych se ptal stankare na kalibr hodinek. Pujdu se na tu Nokii podivat. :)

Odesláno
  watch napsal:
Dekuji za radu. Ten SE800 jsem prodal. Ptal jsem se v nekolika obchodech s mobily co doporucuji. Vysledek byl ale stejny jako kdybych se ptal stankare na kalibr hodinek. Pujdu se na tu Nokii podivat.    :)

No já mám Sony Ericson P910i, na internet používám Operu a bez problémů. Už bych nechtěl mobil bez dotykového displeje. Pokud jsi byl s P800 spokojený, jdi do P910 - teď se dá koupit za rozumné peníze a já ti nechám tuny SW ;) .

Odesláno

Dekuji!! S P800 jsem byl spokojeny az na ten pocet poruch. Byl to jeden s prvnich P800 a ani ta Opera tam moc nesla. Musel jsem to stale restartovat. Rad se na P910 podivam. :)

Odesláno

Pak ti můžu s čistým svědomím sdělit: P910 vychytává všechny neduhy P800 (malá paměť, nestabilita, nemožnost použití datových karet větších kapacit, mizerná konektivita, vrzající kryty, ...). Ta 910 má standardně češtinu, 64 MB RAM a podporu datových karet min. 1 GB - nevím to jistě, já mám "jen" 512 KB. Je zde dobře vyřešený odklápěcí kryt s klávesnicí i na vnitřní straně, sice nemá WiFi, má bluetooth.

Mrkni se na www.semania.cz.

I když ten telefon není žádná novinka, zatím bych neměnil.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...