Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jak se píše v Bibli "cesty zboží jsou nevyzpytatelné" a jedno takové "zboží" se shodou okolností dostalo až na mou ruku, a ač jsem nebyl nikdy velký příznivec téhle značky, tak jsem si tohle nechtěné dítě zamiloval. Chtěl jsem fotit až po přeleštění ale IzTaPa řekl ať na to kašlu :whistle:

EDIT: Zmensi si fotky.

Upraveno uživatelem Kamil
Odesláno

Cca před rokem a půl jsem dlouho přemýšlel, jestli Navitimer World, nebo BfB GMT. U BfB se mi líbila použitelná vodotěstnost 100m (u World je známé, že nesmějí skoro ani do vlhka) a napojení kaučuku na pouzdro. Bohužel mě odradil ten nápis "Breitling for Bentley", když nemám Bentley. Každopádně jsou to pěkné a chlapské hodinky. Gratuluji!

Odesláno
  V 28. 1. 2013 v 14:07, jacob napsal:

Cca před rokem a půl jsem dlouho přemýšlel, jestli Navitimer World, nebo BfB GMT. U BfB se mi líbila použitelná vodotěstnost 100m (u World je známé, že nesmějí skoro ani do vlhka) a napojení kaučuku na pouzdro. Bohužel mě odradil ten nápis "Breitling for Bentley", když nemám Bentley. Každopádně jsou to pěkné a chlapské hodinky. Gratuluji!

fakt tě odradilo jen to logo "Breitling for Bentley"

Odesláno
  V 28. 1. 2013 v 14:11, rfido napsal:

fakt tě odradilo jen to logo "Breitling for Bentley"

Bohužel ano. Byly to konkrétně tyto. Nakonec jsem koupil Navitimer World, které jsem prodal, protože na mě působily jako by byly z porcelánu a bál jsem se o ně.

Odesláno (upraveno)
  V 28. 1. 2013 v 14:07, jacob napsal:

.... U BfB se mi líbila použitelná vodotěstnost 100m ....

u té vodotěsnoti trochu tápu. na netu co jsem našel se píše všude 100M ale na mých je 1000M.

jinak to "for b" taky jsem nad tím přemýšlel ale nakonec jsem si řekl že pilotky taky nenosí jen piloti a potápky potápěči :-) a že je to jen spojení dvou velkých značek v jeden krásný výrobek.

Upraveno uživatelem SCIFI
Odesláno
  V 28. 1. 2013 v 15:28, SCIFI napsal:

u té vodotěsnoti trochu tápu. na netu co jsem našel se píše všude 100M ale na mých je 1000M.

1000 metrů/100atm vodotěsnost u BfB je blbost :-). Možná jsi se přehlédl? Nemají šroubovací korunky, sklo které by vydrželo vnější tlak, apod.

Odesláno

To, co jsi označil je začátek odpočtu v metrech. Řekl bych, že funkcí je odpočet vzdálenosti nebo něco podobného. Jsem si jistý, že blíže to bude popsáno v návodu a stejně to nikdy nevyužiješ :D.

Odesláno
  V 28. 1. 2013 v 15:55, jacob napsal:

To, co jsi označil je začátek odpočtu v metrech. Řekl bych, že funkcí je odpočet vzdálenosti nebo něco podobného. Jsem si jistý, že blíže to bude popsáno v návodu a stejně to nikdy nevyužiješ :D.

v odkazu vedle potápěče to je celkem dobře popsaný. jinak jsem si taky skoro jistý;-)
Odesláno

viem ze nie kazdy moze tieto becka for bentley, ale za mna tento konkretny model urcite ANO...

sice pre mna by boli velke, ale su super....

ps: dynko ma ale teda neberie...

Odesláno

Čím víc na ty B-čka koukám, tím víc se mi líbí... Jen by mi bylo líto, že ten numerický chaos na cifru k ničemu reálnému nepoužiju. Tenhle kousek je skvělý díky tmavým subcifrů a perfektnímu dýnku. Vrrrr

Odesláno (upraveno)

Prave ten "numericky chaos" na cifru je to charakteristicke a pre mna krasne na beckach. Rada beciek pre Bentley sa mi vacsinou nepaci koli velkosti, casto sialenej lunete... a predsa len trosku viac preplacanejsiemu cifru, ale tento model je trochu vynimkou, luneta je jednoducha, skoda ze velkost mierne nad ramec... a cifer je krasny, podobny navitimer serii.... za mna ANO.

Upraveno uživatelem vrcan

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...