SCIFI Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 (upraveno) Jak se píše v Bibli "cesty zboží jsou nevyzpytatelné" a jedno takové "zboží" se shodou okolností dostalo až na mou ruku, a ač jsem nebyl nikdy velký příznivec téhle značky, tak jsem si tohle nechtěné dítě zamiloval. Chtěl jsem fotit až po přeleštění ale IzTaPa řekl ať na to kašlu EDIT: Zmensi si fotky. Upraveno 22. ledna 2013 uživatelem Kamil
SCIFI Odesláno 22. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 tak fotky ještě jednou o málo menší.
bedja Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 ..BfB jsou super..hold na ně nemám ruku.. gratuluju..
Jiribartl Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Sice je na tom číselníku toho trochu moc, ale v souvislosti s tou velikostí je to uzasne.
rfido Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2013 (upraveno) Pěkný, co dodat, taky bych je snesl :-), a hezký dýnko Upraveno 28. ledna 2013 uživatelem rfido
jacob Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2013 Cca před rokem a půl jsem dlouho přemýšlel, jestli Navitimer World, nebo BfB GMT. U BfB se mi líbila použitelná vodotěstnost 100m (u World je známé, že nesmějí skoro ani do vlhka) a napojení kaučuku na pouzdro. Bohužel mě odradil ten nápis "Breitling for Bentley", když nemám Bentley. Každopádně jsou to pěkné a chlapské hodinky. Gratuluji!
rfido Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2013 V 28. 1. 2013 v 14:07, jacob napsal: Cca před rokem a půl jsem dlouho přemýšlel, jestli Navitimer World, nebo BfB GMT. U BfB se mi líbila použitelná vodotěstnost 100m (u World je známé, že nesmějí skoro ani do vlhka) a napojení kaučuku na pouzdro. Bohužel mě odradil ten nápis "Breitling for Bentley", když nemám Bentley. Každopádně jsou to pěkné a chlapské hodinky. Gratuluji! fakt tě odradilo jen to logo "Breitling for Bentley"
jacob Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2013 V 28. 1. 2013 v 14:11, rfido napsal: fakt tě odradilo jen to logo "Breitling for Bentley"Bohužel ano. Byly to konkrétně tyto. Nakonec jsem koupil Navitimer World, které jsem prodal, protože na mě působily jako by byly z porcelánu a bál jsem se o ně.
SCIFI Odesláno 28. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna 2013 (upraveno) V 28. 1. 2013 v 14:07, jacob napsal: .... U BfB se mi líbila použitelná vodotěstnost 100m ....u té vodotěsnoti trochu tápu. na netu co jsem našel se píše všude 100M ale na mých je 1000M. jinak to "for b" taky jsem nad tím přemýšlel ale nakonec jsem si řekl že pilotky taky nenosí jen piloti a potápky potápěči :-) a že je to jen spojení dvou velkých značek v jeden krásný výrobek. Upraveno 28. ledna 2013 uživatelem SCIFI
jacob Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2013 V 28. 1. 2013 v 15:28, SCIFI napsal: u té vodotěsnoti trochu tápu. na netu co jsem našel se píše všude 100M ale na mých je 1000M.1000 metrů/100atm vodotěsnost u BfB je blbost :-). Možná jsi se přehlédl? Nemají šroubovací korunky, sklo které by vydrželo vnější tlak, apod.
SCIFI Odesláno 28. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna 2013 (upraveno) edit už vím. je to BASE 1000M a s vodotěsností to nemá nic společnýho viz TADY fotka není moje. zdroj Upraveno 28. ledna 2013 uživatelem SCIFI
jacob Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2013 To, co jsi označil je začátek odpočtu v metrech. Řekl bych, že funkcí je odpočet vzdálenosti nebo něco podobného. Jsem si jistý, že blíže to bude popsáno v návodu a stejně to nikdy nevyužiješ .
SCIFI Odesláno 28. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna 2013 V 28. 1. 2013 v 15:55, jacob napsal: To, co jsi označil je začátek odpočtu v metrech. Řekl bych, že funkcí je odpočet vzdálenosti nebo něco podobného. Jsem si jistý, že blíže to bude popsáno v návodu a stejně to nikdy nevyužiješ . v odkazu vedle potápěče to je celkem dobře popsaný. jinak jsem si taky skoro jistý;-)
trekky Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 Ja nevim...pred lety se mi Breitlingy libily, ale ted je nejak nemusim kvuli preplacanosti a toto je takovy typicky examplar. Ale kazdy ma jiny vkus tak na me nedej;-)
vrcan Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Odesláno 4. února 2013 viem ze nie kazdy moze tieto becka for bentley, ale za mna tento konkretny model urcite ANO... sice pre mna by boli velke, ale su super.... ps: dynko ma ale teda neberie...
Remio Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 Čím víc na ty B-čka koukám, tím víc se mi líbí... Jen by mi bylo líto, že ten numerický chaos na cifru k ničemu reálnému nepoužiju. Tenhle kousek je skvělý díky tmavým subcifrů a perfektnímu dýnku. Vrrrr
vrcan Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 (upraveno) Prave ten "numericky chaos" na cifru je to charakteristicke a pre mna krasne na beckach. Rada beciek pre Bentley sa mi vacsinou nepaci koli velkosti, casto sialenej lunete... a predsa len trosku viac preplacanejsiemu cifru, ale tento model je trochu vynimkou, luneta je jednoducha, skoda ze velkost mierne nad ramec... a cifer je krasny, podobny navitimer serii.... za mna ANO. Upraveno 8. února 2013 uživatelem vrcan
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se