Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • Odpovědi 60
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Také mohu doporučit - rychlé, stručné jednání. Hodinky došly jak měly a stav lepší, než v popisu. Děkuji

• po 3 týdnech...
Odesláno

No nevím, v neděli jsme se domlouvali večer, že poslu v pondělí ráno peníze a  podle Belkova mi přislo že jsem asi zaspal, když jsem chtěl penize poslat po osmě hodině ranní.....jeho odpověď zněla, že jsem se neozval, takže telefon prodal někomu jinému, přitom máme stejnou banku, takže peníze by měl do 2 minut.... přijde mi to divné....no nic no....

Odesláno

Musim ragovat.Kolem koupe krouzil cca 3 tydny.Vecer v nedeli napsal ze si to jeste do rana rozmysli..Rano zadna zprava.Kdyz nekdo napise beru posilam penize tak je obchod uzavren. No nevim...

Odesláno

Tak jinak : Pan Belkov mi měl razantně jako prodejce říct do kdy ráno se mám rozhodnout, pro mě ráno je od 6hod. do 9hod, jelikož jsem byl po náročné práci  a den před tím jsem razantně dával najevo , že si telefon vezmu, napsal jsem mu po 8 mé hodině ranní, ale bohužel 10 min před tím mi napsal, že jsem se neozval, takže telefon prodal někomu jinému...jasně chápu....zajímavé, že se tedy skoro 14 dní nikdo neozval a pak ho najednou prodal...je mi to jedno jen udávám věci na pravou míru...a to že kolem toho kroužím 14dní je normální, když jsem se rozhodoval mezi Iphonem a právě Z3kou..nejsou to telefony za 4k..., ale trošku za víc...no dnes jsem ho objednal od Vodafonu a pohoda....Mějte se fain.

Můj závěrečný pocit z tohoto neuskutečněného obchodu je ten, že mi jednoduše telefon nechtěl prodat..nic víc v tom nebude...a to, že se smlouvá o ceně je zcela normální...

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Rád bych poděkoval za bezproblémový obchod. A jednoznačně doporučuji.

Belkov mi poslal hodinky dříve než dostal peníze!! Klobouk dolů a díky za bondovky :-)

• po 4 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Vrele doporucuji. Uz trikrat jsem koupil a koupim i urcite poctvrte. Velice rychle, jasne seriozni jednani a k tomu nadstandart ....

Snad to jednou vyjde i osobne.  :notworthy:

PS: Diky za duveru..

Upraveno uživatelem samael
  • po měsících...
Odesláno

Tohoto prodejce mohu doporučit. Byť během obchodu nastaly určité problémy, prodejce komunikoval a snažil se je vyřešit k obojí spokojenosti. Vše se nakonec vyřešilo.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Další bezproblémový a rychlý obchod, peníze na druhý den na dřevo. Vřele doporučuji.

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...
Návštěvník enrico156
Odesláno

velice rychlá domluva a vše klaplo perfektně. doporučuji

• po měsících...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...