panedge Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Odesláno 9. července 2014 Tez chvalim,vsechno jak se reklo,parada.
Majk1 Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 Také mohu doporučit - rychlé, stručné jednání. Hodinky došly jak měly a stav lepší, než v popisu. Děkuji
rekib1 Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 No nevím, v neděli jsme se domlouvali večer, že poslu v pondělí ráno peníze a podle Belkova mi přislo že jsem asi zaspal, když jsem chtěl penize poslat po osmě hodině ranní.....jeho odpověď zněla, že jsem se neozval, takže telefon prodal někomu jinému, přitom máme stejnou banku, takže peníze by měl do 2 minut.... přijde mi to divné....no nic no....
belkov Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Musim ragovat.Kolem koupe krouzil cca 3 tydny.Vecer v nedeli napsal ze si to jeste do rana rozmysli..Rano zadna zprava.Kdyz nekdo napise beru posilam penize tak je obchod uzavren. No nevim...
rekib1 Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Tak jinak : Pan Belkov mi měl razantně jako prodejce říct do kdy ráno se mám rozhodnout, pro mě ráno je od 6hod. do 9hod, jelikož jsem byl po náročné práci a den před tím jsem razantně dával najevo , že si telefon vezmu, napsal jsem mu po 8 mé hodině ranní, ale bohužel 10 min před tím mi napsal, že jsem se neozval, takže telefon prodal někomu jinému...jasně chápu....zajímavé, že se tedy skoro 14 dní nikdo neozval a pak ho najednou prodal...je mi to jedno jen udávám věci na pravou míru...a to že kolem toho kroužím 14dní je normální, když jsem se rozhodoval mezi Iphonem a právě Z3kou..nejsou to telefony za 4k..., ale trošku za víc...no dnes jsem ho objednal od Vodafonu a pohoda....Mějte se fain. Můj závěrečný pocit z tohoto neuskutečněného obchodu je ten, že mi jednoduše telefon nechtěl prodat..nic víc v tom nebude...a to, že se smlouvá o ceně je zcela normální...
bradda Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Odesláno 29. října 2014 Ja mam taky jenom pozitivni zkusenost. Vsechno v naprostym poradku.
radek77cz Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2014 Rychlý a bezproblémový obchod. Doporučuji a děkuji.
varjag Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 Je to noseni drivi do lesa, ale presto...muzu jen doporucit. Rychle, vecne jednani a serioznost. Diky
akostelecky Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2014 Můžu jen doporučit, rychlá komunikace, důvěra a výměna
snake Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2015 ani nevím jestli to tady mám psát-obchodů už jsme udělali několik a vše v pohodě a v přátelském duchu
Vanilla Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 Rád bych poděkoval za bezproblémový obchod. A jednoznačně doporučuji.Belkov mi poslal hodinky dříve než dostal peníze!! Klobouk dolů a díky za bondovky :-)
samael Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Odesláno 7. února 2015 (upraveno) Vrele doporucuji. Uz trikrat jsem koupil a koupim i urcite poctvrte. Velice rychle, jasne seriozni jednani a k tomu nadstandart ....Snad to jednou vyjde i osobne. PS: Diky za duveru.. Upraveno 7. února 2015 uživatelem samael
gooseman Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2015 Tohoto prodejce mohu doporučit. Byť během obchodu nastaly určité problémy, prodejce komunikoval a snažil se je vyřešit k obojí spokojenosti. Vše se nakonec vyřešilo.
calv Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Odesláno 7. května 2015 Další bezproblémový a rychlý obchod, peníze na druhý den na dřevo. Vřele doporučuji.
snake Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Odesláno 7. května 2015 opět a určitě ne naposledy-vše dle domluvy a na sto procent...doporučuji a děkuji
calv Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Odesláno 11. května 2015 Několikátý a opět pohodový, rychlý a bezproblémový obchod.
wizard-ov Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Odesláno 12. června 2015 Děkuji, bylo mi ctí, vše v naprostém pořádku a rozhodně doporučuji !
Návštěvník enrico156 Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 velice rychlá domluva a vše klaplo perfektně. doporučuji
sibirnaya Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Odesláno 27. září 2015 vcera sem vod belkova koupil dalsi hodinky, pro sichr dvoje, a musim rict, ze za me parada
Jeremy Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 rezervace, dohoda, dochvilnost, pohoda.Dík!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se