Harry Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2013 Tak můj výběr skončil objednávkou na www.armed.cz když nakupuju tak mi to málokdy trvá dlouho Nakonec jsem vybral toto (na výlety pod stan perfektní, na noťas asi koupim zvlášť pouzdro jak m bylo doporučeno, do školy bude stačit bohatě): Všem děkuji za rady a snad toto vlákno ještě někdo někdy použije Rozhodl ses rychle, ale nevím jestli to byla zrovna dobrá volba... Je sice levný, ale ceně odpovídá i provedení. Tento batoh mám taky a je pro mne spíš taková nouzovka - hodit ho do auta OK, ale nosit ho na zádech ani náhodou... Na to mám svoje záda a tělo obecně moc rád... Navíc nemá nic co by připomínalo "polstrovanou kapsu na notebook"... Ani vnitřní rozdělení není zrovna dobře (spíš vůbec) promyšlené, ani nemá nic co by připomínalo kostru nebo alespoň zpevnění tvaru. Některé rady co tu padly jsou docela rozumné. Přihodím ještě variantu která tu nepadla - a to batohy od 5.11 Tactical. Konkrétně tento model Rush 24 je přesně odpovědí na tvé zadání... Má samostatnou kapsu na NTB, která je polstrovaná a vyztužená. Hromadu dalších vnitřních kapes ve všech vnitřních oddílech a i v těch malých zvenku nahoře - ty jsou polstrované aby se kupříkladu neodřel displej na telefonu nebo tak. I ten největší prostor je uvnitř vybavený několika kapsami, které dovolují hmotnostní rozdělení a vyvážení obsahu. Je to dobře vymyšlený i kvalitně vyrobený batoh, za který si ale řeknou adekvátní částku. U větších batohů jsem skončil u firmy Eberlestock... Na tomto obrázku mám v batohu i notebook Pokud batoh chceš nosit delší dobu (než jen skočit do autobusu a pak přeběhnout do školy), je velmi důležité, jak ergonomické má batoh řemení, jakou má kostru (zpevnění) a hlavně aby byl správně vyvážený. Těžiště totiž má být nahoře, v úrovni lopatek! Pokud máš batoh bez vnitřního rozdělení (které umožní aby těžké věci zůstaly co nejvýš), pak se to za chvilku sesype tak, že to nejtěžší spadne dolů a nahoře jsou lehčí věci, což je pravý opak toho, co potřebuješ Na tohle téma určitě lépe odpoví a poradí místní horolezci a expediční mágové ale princip je asi jasný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2013 Oni i šijou, jo? Přitelkyně od nich má kalhoty na túry, tak jsem měl v plánu, že si je také pořídím, docela se mi líbily. Jo, jo, právě gatě mě šily na míru, jelikož v pase byli malý a nohavice dlouhý, klasika V Náchodě mají dílny, máš tam kontakt" Jinak gatě super, používají nějáký Gelanots GXPR a nebál bych se ho přirovnat ke Gore-tex, hodnoty má horší, ale v nepřízni počasí jsem nezaznamenal rozdíl a hlavně v penězích je rozdíl velký" Já věci používám a s North Facem za desítku se do hor bojím Jo, ale nosím ho tam taky no, ale lituji každýho škrábance" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimmyTulip Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2013 Jo, jo, právě gatě mě šily na míru, jelikož v pase byli malý a nohavice dlouhý, klasika V Náchodě mají dílny, máš tam kontakt" Jinak gatě super, používají nějáký Gelanots GXPR a nebál bych se ho přirovnat ke Gore-tex, hodnoty má horší, ale v nepřízni počasí jsem nezaznamenal rozdíl a hlavně v penězích je rozdíl velký" Já věci používám a s North Facem za desítku se do hor bojím Jo, ale nosím ho tam taky no, ale lituji každýho škrábance" Tak to mám z Prahy docela daleko a z Kladna ještě dál :-(. Škoda, zase si nevěřím tolik, abych se změřil sám a to jim poslal :-P .... i když babička je vyučená švadlena, tak by to mohla zvládnout :-P .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 24. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2013 Rozhodl ses rychle, ale nevím jestli to byla zrovna dobrá volba... Je sice levný, ale ceně odpovídá i provedení. Tento batoh mám taky a je pro mne spíš taková nouzovka - hodit ho do auta OK, ale nosit ho na zádech ani náhodou... Na to mám svoje záda a tělo obecně moc rád... Navíc nemá nic co by připomínalo "polstrovanou kapsu na notebook"... Ani vnitřní rozdělení není zrovna dobře (spíš vůbec) promyšlené, ani nemá nic co by připomínalo kostru nebo alespoň zpevnění tvaru. Některé rady co tu padly jsou docela rozumné. Přihodím ještě variantu která tu nepadla - a to batohy od 5.11 Tactical. Konkrétně tento model Rush 24 je přesně odpovědí na tvé zadání... Má samostatnou kapsu na NTB, která je polstrovaná a vyztužená. Hromadu dalších vnitřních kapes ve všech vnitřních oddílech a i v těch malých zvenku nahoře - ty jsou polstrované aby se kupříkladu neodřel displej na telefonu nebo tak. I ten největší prostor je uvnitř vybavený několika kapsami, které dovolují hmotnostní rozdělení a vyvážení obsahu. Je to dobře vymyšlený i kvalitně vyrobený batoh, za který si ale řeknou adekvátní částku. U větších batohů jsem skončil u firmy Eberlestock... Na tomto obrázku mám v batohu i notebook Pokud batoh chceš nosit delší dobu (než jen skočit do autobusu a pak přeběhnout do školy), je velmi důležité, jak ergonomické má batoh řemení, jakou má kostru (zpevnění) a hlavně aby byl správně vyvážený. Těžiště totiž má být nahoře, v úrovni lopatek! Pokud máš batoh bez vnitřního rozdělení (které umožní aby těžké věci zůstaly co nejvýš), pak se to za chvilku sesype tak, že to nejtěžší spadne dolů a nahoře jsou lehčí věci, což je pravý opak toho, co potřebuješ Na tohle téma určitě lépe odpoví a poradí místní horolezci a expediční mágové ale princip je asi jasný... Ty jo Tys mi dal každopádně děkuju za vyjádření přímo k tomu batohu uvidim jak to s ním bude, kdyby náhodou mi nevyhovoval už vím komu ho předat brácha se o něj ozval (tenhle kus byl poslední na skladě) a jemu by to do školy stačilo určitě Já doufam že s nim budu spokojený, přecejenom teď mam batoh, který taky nemá žádný vnitřní členění a ještě je k tomu spíš designovka než batoh do přírody ten Rush vypadá hodně dobře a asi se na něho zaměřím, když mi nebude vyhovovat ten mil-tec ještě jednou díky za názor a doporučení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 28. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Organic mě nalomil na Goruck no nakonec jsem pořídil TUMI Knox spruce. Dnes mi došel. Zpracování excelentní do detailu. http://www.revolvecl...UMI-UY19&c=&d=jVypadá stylově já už nějaký ten pátek vlastním ten Mil-Tec a nemůžu si zatim stěžovat už se těšim až ho využiju naplno někam do přírody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 Rozhodl ses rychle, ale nevím jestli to byla zrovna dobrá volba... Je sice levný, ale ceně odpovídá i provedení. Tento batoh mám taky a je pro mne spíš taková nouzovka - hodit ho do auta OK, ale nosit ho na zádech ani náhodou... Na to mám svoje záda a tělo obecně moc rád... Navíc nemá nic co by připomínalo "polstrovanou kapsu na notebook"... Ani vnitřní rozdělení není zrovna dobře (spíš vůbec) promyšlené, ani nemá nic co by připomínalo kostru nebo alespoň zpevnění tvaru. Mám tento batoh v černé barvě a přestože rozhodně existují i lepší, tak zas tak špatné to není. Batoh je z docela robustního materiálu, každý velký segment má několik menších kapes a hlavní část se dá ze tří stran otevřít, takže přístup je dobrý. Vyztužení zad není kdovíco, ale katastrofa taky ne. Za ty peníze prostě batoh, který se nebojím používat za všech okolností a zatím drží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 15. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2013 Zdravíčko, nechci zakládat nový vlákno, nevíte někdo, zda se v ČR dá sehnat Messenger Bag od Timbuk2? Můj batoh Dakine po 8 letech odešel a v poslední době nedělaj žádný bágly, který by mě zaujaly. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 15. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2013 Abych nemusel zakládat nové vlákno tak se zeptám opět tady.Nevíte o nějaký outdoor tašce přes rameno? Líbí se mi ta jakou měl Will Smith v Já legenda.Koho by to zajímalo je to Belstaff Colonial Large Shoulder Bag 554. Je super, ale cena je trošku mimo můj zájem. Tak hledam nějakou alternativu.Hlavně aby vydržela i hrubý zacházení v přírodě a nebylo to ve stylu army. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2013 Pozri nieco od Crumpler, pripadne Fjallraven, mozno sa Ti zapaci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmickey Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 Kazdy den nosim (uz nekolik let) tuhle tasku a nemam s ni jedinej problem, doporucuju http://www.e-outdoor.cz/taska-osprey-flap-jack-courier/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 Ja mám už nejaký ten rok Messenger bag od The North Face. Majú 3 (či 4) veľkosti v ponuke, ja mám M-ko. Na výber z X-farieb, mám čiernu. http://shop.neverstopexploring.cz/zbozi-bc-messenger-bag-l-12989 F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 16. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 Díky za tipy ale ani jedno neni to co mam na mysli a co bych chtěl. Prostě taková plátěná brašna co vydrží. Jako měl právě Will Smith a nebo i Indiana Jones měl taky možná podobnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 co tohle ... žádná PRC výroba, pěkně made in japan ... případně německej ortlieb, to jsou sice jiný matroše, ale svařovaný a nepromokavý, pak ještě českej playbag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 co tohle ... žádná PRC výroba, pěkně made in japan ... případně německej ortlieb, to jsou sice jiný matroše, ale svařovaný a nepromokavý, pak ještě českej playbag Za 250? si rovnou může koupit ten Belstaff..))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 16. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 Pravda, a hlavně nechci určitě maskáč, a toto vypadá spíš jak fashion piece. Ale díky za snahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas1200GS Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 Za sebe mohu doporučit Boblbee, mám ho jako univerzál - do kanceláře, auta, na krátké výlety, lyže a je to držák!Co se zničí, dá se dokoupit, modifikovat, přidávat/ubírat. A nic se v něm nezničí, když si na něj někdo sedne. Za rok intenzivního používání je pořád v super stavu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 A čo také tie brašny/sumky/batohy, čo sa váľajú v army shopoch ako pozostatok ČSSR a ČSR alebo od iných armád? Veľkosti je dosť, má to v sebe i kus histórie, vydrží to všetko možné i nemožné?z matrošov je na výber tiež všetko možné. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmickey Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 (upraveno) moje nejlepsi a nejoblibenejsi "tasticka" byla prave z armyshopu, vystroj nemecky armady a kdybych ji za nekolik let intenzivniho pouzvani (vic jak 7 let to bylo urcite) neprodrel, tak slouzi do ted (tim mysli, ze by mi vlastnostma maximalne vyhovovala :-)) Upraveno 16. prosince 2013 uživatelem xmickey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2013 co toto? http://fjallraven-obchod.sk/produkt/56/fjallraven-vintage-shoulder-bag/batohy-a-taskyRobia aj ine typy, najlepsie pozriet na stranke vyrobcu. Primarne riesia outdoor vybavenie a polovnicke oblecenie/doplnky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2013 Za 250? si rovnou může koupit ten Belstaff..))) Novej jsem ho našel nejlevněji za 600$, takže Master-piece je zhruba za půlku..holt žádná čína Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se