Adar77 Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 http://www.dutyfreeislandshop.com/Default.asp Má někdo osobní zkušenost s nákupem z tohoto obchodu? Na ebay mají slušné reference, ale pro jistotu se zeptám i tady.... nerad bych koupil fake.
Dantechno Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 Mam jednu pozitivni zkusenost z ebay.
Frostie Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 Objednány Citizen Eco-Drive, komunikace ok, za 14 dní byly doma
tr0t3l Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Odesláno 28. září 2014 (upraveno) Oživím túto starú tému, momentálne prebieha na eBay promoakcia tohto shopu, treba hľadať užívatela "dutyfreeislandpromo," spojitosť potvrdil dutyfreeisland na svojej facebookovej stránke, takže smelo do nákupov, ceny su veľmi zaujímavé Všetky hodinky sú o 15% lacnejšie do 15.10. Upraveno 28. září 2014 uživatelem tr0t3l
Bonder Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2015 Mám plánu tady koupit rovnou dvoje hodinky. Při nákupu je možnost si dokoupit krabičku za 3$. Je lepší ji nemít kvůli celníkům? A jakou zvolit poštu?
zarkow Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Taky by mě to zajímalo, ale když nezvolíš krabičku, do čeho hodinky zabalí? Do bublinky a obálky? To je docela riziko.
Bonder Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 no je tam možnost "pouch" což je v překladu "vak". To balení podle mě budou mít šikovně podchycené. nicméně o kolik to sníží riziko proclení...
Povidláček Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2016 Přidávám svou kladnou zkušenost s tímto prodejcem. Kupoval jsem u nich prvně a vše proběhlo v naprostém pořádku. Nejlepší cena, hodinky přišly za 8 dní, bez krabičky, ale dobře zabalené v pytlíku a bublinkové obálce. Můžu doporučit.
P11 Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Odesláno 11. května 2018 Oživím. Kupované Orient, ktoré v EU nie sú k dostaniu. Kupoval som ich v krabici. Doručenie cca 3 týždne, vyzdvihnutie na pošte, všetko OK.
Kajman Odesláno 21. července 2018 Nahlásit Odesláno 21. července 2018 Zdravím všechnyChci začít nosit hodinky a asi po 3 denním googlování skrz hromadu skvělých hodinek jsem narazil na tenhle kousek, kterej mě naprosto nadchnul http://www.dutyfreeislandshop.com/orient-fac0000ca0-fac0000ca-2nd-generation-bambino-version-3-grey-dome-crystal-automatic-watch co jsem hledal všude po netu a tady na forech tak mají skvělou reputaci a za tu cenu i s poštovným zní úžasně. Co myslíte? Zároven se chci zeptat jelikož nemám zkušenosti s tím z jakých obchodů nakupovat, v českých obchodech to není a kdyby bylo tak to stojí 2x tolik, tady na forech jsem narazil na výše zmíněnou stránku a četl jsem o tom jen dobrej feedback. Tak se chci zeptat jestli a jak moc riskuji pokud to koupím z takovéto stránky. Ještě mě napadl Amazon kde je to za podobnou cenu.
saboter Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Odesláno 22. července 2018 Zdar, už som od nich raz nakupoval, všetko bolo bez problémov. Jediné čo tam riskuješ, že to chytí colnica a zaplatíš DPH (plus sa to u nich nejaký čas zdrží). Prípadne to ešte môže stratiť pošta a riešenie poistnej udalosti ak to bolo poistené je nadlho. Ak chceš presný model a jedine nové tak prečo nie. Inak by som na tvojom mieste skôr sledoval inzerciu na fóre.
shaggy Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Odesláno 22. července 2018 Ak to pojde kurierom, tak urcite cez colnicu.Napr. na creationwatches sa da vybrat aj Singapore post a 4 zasielky zatial prisli bez zdrzania. A bez origo skatulky, s cim som ratal. Sent via IPoAC
lucid Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Odesláno 22. července 2018 Proč jsi zakládal další vlákno? Jedno věnované tomuto obchodu je zde. Jinak jsem to nich pochopil tak, že z Asie tento shop zásilky vůbec neposílá, ale z EU, proto garantují že je to bez DPH, a tedy bez celnice.
Kajman Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Odesláno 22. července 2018 Já jsem si připlatil za to jejich "Express" poštovný, který kromě toho že by mělo být rychlejší tak "garantuje", že mi to neprojde zdaněním (pro jistotu jsem to ještě nechal poslat v tom vaku). Otázka je jak moc je to pravda, nicméně díky moc za uklidnění mé duše.
Kajman Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Odesláno 31. července 2018 Hodinky dorazily za 7 pracovních dní v perfektním stavu, v sáčku, žádný clo nebo dph.
Harwey Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2018 vsetko OK, kupovane hodinky, na balicku deklarovana cena 35 USD, bez cla, bez DPH, spokojnost.
kempo007 Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2019 Dnes došly Citizen Fugu. V pevné kartonové krabičce Citizen. Doručeno GLS. Šly z Hong Kongu přes UK. Tracking od odeslání po dodání. Za mne tedy spokojenost.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se