Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nemůžete mi prosím poradit jaké koupit co nejmenší a nejlevnější nové SWISS dámské hodinky s automatickým nebo mechanickým strojkem. Představa je průměr do 25 mm a standartní kožený řemínek, cena do 150 EUR. Přemýšlím nad tím, že když máme všichni mechanické hodinky, proč ne naše ženy.

Odesláno

moje žena má dvoje automaty oris, ale stojí víc, tak 300-500 euro, podle obchodu, myslím. A jsou i větší . myslím, že použitelné automaty začínají tak na 28-29mm. Ale jsou vážně krásný - když se hodinky bez diamantů líbí ženský, musejí být fakt klasa.

Návštěvník Jeremi
Odesláno

Přemýšlím nad tím, že když máme všichni mechanické hodinky, proč ne naše ženy.

A co třeba proto, že o ně nijak zvlášť nestojíme? :-)) Já osobně teda jenom vítám, že nemusím hodinky každé ráno natahovat jako magor.

• po měsících...
Odesláno

Také něco podobného hledám, do 8500 Kč, ale kromě Tissot a Seiko nic nepřipadá v úvahu, nebo jo? A taky nosí-li žena zlaté prsteny, řetízky a jiné věcičky, tak se to s jinými hodinkami než zlatými tříská, nebo ne?

Odesláno

Já chtěl paní spolubydlící pořídit automaty nebo mechaniky, ale vzepřela se docela rezolutně - hodinky střídá a nebude je furt natahovat a štelovat. Takže jsem to nakonec pořešil hodinkami Junkers, quartz France Ebauche.

Odesláno

Mno, je to fakt, štelování a natahování každá žena neocení :). Vybral jsem zatím tyto Hamiltony, quartz. Jen rozměr se mi zdá trochu větší 37x24mm.

Odesláno

Vore, v tom případě doporučuju předložit nabídku na internetu a ať si vybere. U nás měnila rozhodnutí asi 50x. Naštěstí jsem zachoval klid a neobjednával, dokud jí to rozhodnutí nevydrželo alespoň týden - jinak jsem tu měl vagón dámských hodinek.

Odesláno

Foundryman : No dej nějakej odkaz, když už sis tím prošel, mě to čeká.

Přítelkyně má narozky za měsíc a něco, no a před nějakou dobou mluvila o hodinkách.

Jedny takový "elegantnější" má. Jí je pohon a strojek docela lhostejný, ale pokukovala po quartzovejch Festinách za cca 5,000

a to se mi zdá jako vyhozený peníze.

Jak už tu někdo psal, Odklízeč myslím, není na škodu u drahých poloviček občas zkusit nasadit trochu větší hodinky a možná méně tradiční pro ženu.

Zkusil jsem to v prodejně s Junkerskama bez chrono. s etou o průměru pouzdra asi 38mm, koženým páskem a nebylo to zlé !

Inspirací od našich star lze čerpat hned několik, no a co je průměr 38 oproti Paneraikám.

Když jsem před chvílí byl vedle ve vlákně o hodinkách do přírody, byli tam Seika 5 v černém, jaký mají průměr ?

Cenově bych tenhle pokus viděl tak okolo jmenovaných Junkers, nebo těch Seiko 5.

Máte nějaký další nápady ???

Odesláno

to all: jojo, nakupovani hodinek manzelce znam velmi dobre. popravde receno myslim panove, ze jim tyhodinky nekupujeme proto, ze o ne stoji, ale pouze proto, abychom meli alibi pro nase vlastni nakupy. Neni to pravda? Prece jen se lepe zduvodnuje nakup novych hodinek, kdyz i zene tak dvakrat do roka nejake poridim:-)

ovsem panove pozor! neni cesty zpet a muzeme uz kupovat akorat lepsi a lepsi - manzelka si navic zacala zakladat na tom aby byly SWISS made a aspon trochu znacka! Zacalo to Tissotama, dalsi byly Maurice Lacroix, ted k vanocum resim jestli Longiny, nebo Omegy. ale zatim co jsem koupil, tak byly vsechno quartzky. Prijde mi, ze mech. strojky v malejch velikostech jsou bud ultra drahy a nebo nic moc.

Odesláno
  RomanP napsal:
Foundryman : No dej nějakej odkaz, když už sis tím prošel, mě to čeká.

Já pořídil Junkers na www.uhrenbox.de , další možnost je www.uhrenhieber.de , nebo taky www.uhrencity.de . Uvádím německé servery, protože komunikuju německy jak česky a je to pro mě jednodušší. Z anglických - amerických bych vyšel asi z amazonu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...