little_w Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 Marty, ten cernej zralok je taky od Viktora? to se mi dost libi. co to je zac? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 Ne, ten mám jetý z nějakých bývalých hodinek (myslím že s Archimede). Ale Viktor určitě něco podobného má, popřípadě poradí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 7. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2013 Byl tady požadavek na srovnávací foto. Přikládám první dávku. Ať se líbí ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 8. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2013 V 22. 2. 2013 v 17:48, Josef01 napsal: .. Hezké retrofoto. Perfektní podklad pro naše Nautily. Měl jsem tu knížku doma, mám ji přečtenu asi petkrát a teď když jsem ji hledal, tak ji ne a ne najít ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 8. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2013 Díky Knížka už moc vidět není, ale na intenretu se ještě dá sehnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 8. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2013 (upraveno) Nic. Už jsem pochopil... Upraveno 8. března 2013 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 8. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2013 Minuty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 8. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2013 po delší době v pátek večer prázdnej barák a chvilka času se se zalíbením podívat na něco, co za měsíc nenabralo ani půl minuty vody do plusu Details, details,... třeba taková spona Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2013 V 2. 2. 2013 v 18:42, Krupkic napsal: jacob: http://www.youtube.c...d&v=9S7PaLz_Qkc vrtulka je velmi originalna - sledoval som ten pribej vyvoja - je super ked sa nieco taketo podari - no nevidel som ich v tme - maju nejaku lumi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2013 Hodinky lumi nemají, ale jejich čitelnost je výborná i v mizerném světle díky použitému materiálu ruček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2013 V 10. 3. 2013 v 8:21, Josef01 napsal: Hodinky lumi nemají, ale jejich čitelnost je výborná i v mizerném světle díky použitému materiálu ruček. to je sice pravda - no neviem ci 20.000 mil pod morom nieco uvidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2013 Velmi často chodím do kina a půl roku nemám šanci přečíst čas i s lumi, (svetr, kabát, nulové Slunce atd.). Na Nautilech přečtu čas v kině v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 11. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Přidávám další várku srovnávacích fotek. Snažil jsem se vybrat všeobecně známe hodinky pro možnost srovnání proporcí a velikosti. Trochu zápasím s tím, zda opravit vyvážení bílé. Mně se více líbí ta lehce do žluta (viz. níže), ale klidně se nechám přesvěčit pro opravu a zreálnění barev pro denní světlo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 V 10. 3. 2013 v 8:45, Josef01 napsal: Velmi často chodím do kina a půl roku nemám šanci přečíst čas i s lumi, (svetr, kabát, nulové Slunce atd.). Na Nautilech přečtu čas v kině v pohodě.Pepo sorry, ale nezbývá mi než ti poradit: kup si hodinky s tritiem. Ty svítí dvacet let furt, kabát nekabát a slunce neslunce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 11. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 A ještě jedna samostatná. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 V 11. 3. 2013 v 22:05, lukin_ova napsal: Přidávám další várku srovnávacích fotek. Snažil jsem se vybrat všeobecně známe hodinky pro možnost srovnání proporcí a velikosti. Trochu zápasím s tím, zda opravit vyvážení bílé. Mně se více líbí ta lehce do žluta (viz. níže), ale klidně se nechám přesvěčit pro opravu a zreálnění barev pro denní světlo.Ty srovnávací jsou skvělej nápad!A co se vyvážené bílé týká, teplejší tón jim (pískované oceli) vyloženě sluší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Kapitán Nemo a jeho hodinky.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 12. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 13. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2013 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2013 luki, to su krasne vyvazene ciernobiele fotky inac par stran dozadu boli "N" na ciernom zralokovi a zatial je to remen na ktorom ukazali najkrajsie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se