Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 394
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární příspěvky

Josef01

• po 2 týdnech...
Odesláno

..

Hezké retrofoto. :smile_anim: Perfektní podklad pro naše Nautily. Měl jsem tu knížku doma, mám ji přečtenu asi petkrát a teď když jsem ji hledal, tak ji ne a ne najít ... :suicide_anim:

Odesláno

po delší době v pátek večer prázdnej barák a chvilka času se se zalíbením podívat na něco, co za měsíc nenabralo ani půl minuty vody do plusu :notworthy:

Details, details,... třeba taková spona ;)

post-3210-068419100 1362782191.jpg

Odesláno

Hodinky lumi nemají, ale jejich čitelnost je výborná i v mizerném světle díky použitému materiálu ruček.

to je sice pravda - no neviem ci 20.000 mil pod morom nieco uvidim :D

Odesláno

Velmi často chodím do kina a půl roku nemám šanci přečíst čas i s lumi, (svetr, kabát, nulové Slunce atd.). Na Nautilech přečtu čas v kině v pohodě.

Odesláno

Přidávám další várku srovnávacích fotek. Snažil jsem se vybrat všeobecně známe hodinky pro možnost srovnání proporcí a velikosti. Trochu zápasím s tím, zda opravit vyvážení bílé. Mně se více líbí ta lehce do žluta (viz. níže), ale klidně se nechám přesvěčit pro opravu a zreálnění barev pro denní světlo.

post-15604-052841700 1363039419.jpg

post-15604-071271200 1363039439.jpg

post-15604-046857300 1363039455.jpg

post-15604-083415200 1363039476.jpg

Odesláno

Velmi často chodím do kina a půl roku nemám šanci přečíst čas i s lumi, (svetr, kabát, nulové Slunce atd.). Na Nautilech přečtu čas v kině v pohodě.

Pepo sorry, ale nezbývá mi než ti poradit: kup si hodinky s tritiem. Ty svítí dvacet let furt, kabát nekabát a slunce neslunce. :smile_anim:

Odesláno

Přidávám další várku srovnávacích fotek. Snažil jsem se vybrat všeobecně známe hodinky pro možnost srovnání proporcí a velikosti. Trochu zápasím s tím, zda opravit vyvážení bílé. Mně se více líbí ta lehce do žluta (viz. níže), ale klidně se nechám přesvěčit pro opravu a zreálnění barev pro denní světlo.

Ty srovnávací jsou skvělej nápad!

A co se vyvážené bílé týká, teplejší tón jim (pískované oceli) vyloženě sluší :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...