Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

Odesláno

Včera se mi jeden z mých nejbližších kamarádů pochlubil, že na dovolené v Maroku před 14 dny koupil fakt kvalitní fíky Navitimerů pro sebe a pro tátu. Jsou prý dokonce lepší než originály, protože mají skrz cifr vidět takový "stroječek" (asi turbo). Snažil jsem se mu nějak šetrně vysvětlit, že za ty peníze mohl mít třeba pěkný Seika, ale odvětil mi "proč bych si kupoval čínský Seika, když můžu mít Breitlingy :death: " a ještě mi málem vynadal, že jsme exoti, když za hodinky utrácíme X někdy i set tisíc korun. Nechal jsem to být, ale trapně bylo paradoxně mně. Pokusím se je vyfotit a postnu. :helpsmilie:

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník Mitak
Odesláno

Včera se mě snažil přesvědčit, že jsou originál :)

Subciferník dnů v týdnu + knížka od toho blba ? To se usvědčil rovnou dvakrát :-)

Návštěvník Mitak
Odesláno

Včera se mi jeden z mých nejbližších kamarádů pochlubil, že na dovolené v Maroku před 14 dny koupil fakt kvalitní fíky Navitimerů pro sebe a pro tátu. Jsou prý dokonce lepší než originály, protože mají skrz cifr vidět takový "stroječek" (asi turbo). Snažil jsem se mu nějak šetrně vysvětlit, že za ty peníze mohl mít třeba pěkný Seika, ale odvětil mi "proč bych si kupoval čínský Seika, když můžu mít Breitlingy :death: " a ještě mi málem vynadal, že jsme exoti, když za hodinky utrácíme X někdy i set tisíc korun. Nechal jsem to být, ale trapně bylo paradoxně mně. Pokusím se je vyfotit a postnu. :helpsmilie:

Nenech se zviklat, je to prostě koníček, kterému někteří objetují hodně peněz, jak to chlapi u svých oblíbených věcí prostě dělají.

I když racionálně vzato je trochu divné, když člověk za hodinky utratí tolik jako jiní za auto. Anebo za auto tolik, co jiní za dům. Anebo za dům tolik, co vydělá menší firma za jednu generaci :-) Což naštěstí není můj připad :-)

Jenže pak si uvědomím, že žijeme jen nějakých cca 70 roků a je potřeba si to náležitě užít! :-D

Odesláno

Casanova a jeho fiky uz tu byly, probehlo to tady a na fcb, je to blb

Odesláno

Mitak: Já se zviklat nenechám. Beru to tak, že holt každá sranda něco stojí. Celá ta diskuze vyplynula z toho, že úplnou náhodou jsme byli téměř stejně ustrojeni jen s tím rozdílem, že já mám (podle něj) lepší hodinky (koupil jsem v květnu IzTaPovy Zenithy).

Odesláno

....má fištróna, chlapec...ten kódr z platiny na palci jim dává švunk, ovšem komplet je to teprve s knihou Gurua... :lol2:

Odesláno

Děsím se toho, že jednou něco takového přivedou moje dcery a já to budu muset utratit.

Ty hodinky? :goof:

Odesláno

Zazil som nieco podobne minuly tyzden, kamos mi poslal nejaku americku stranku s replikami okolo 900 dolarov za IWC. Tak som sa mu snazil vysvetlit, nech radsej doplati 1000cku a kupi sice inu znacku, ale origo automaty. btw, vie niekto co za strojceky tam davaju? 

Odesláno

Včera nám přivezli nerez z Matezexu a řidič měl na ruce Omegy Speefmastery. Musel jsem se podívat. Fake baterkáče, ale prý kvalitní, říkal hodinář při výměně baterie. A doma má nějaké švýcary za 50000.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...