Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Kto ma na to aby darom rozdaval celozlate rolady(a taky ludia existuju) tak je tu velka pravdepodobnost, ze ma aj priatelku, ktora by to prijala a normalne nosila.

Nam beznym smrtelnikom sa to sice moze zdat nepredstavitelne, ale som si isty ze existuju (aj v Cechach) priatelky ktorym by sa aj pri celozlatych rolkach naopak mohlo zdat ze ich milacik len nejak "odbyl".

Tak to máš určitě pravdu. Já to bral ve vztahu k mé současné přitelkyni. Nejsem na tom nijak špatně, ani ona ne, ale povahou je taková, že jí nikdo nic nedal zadarmo a vždycky si na vše musela vydělat ( a myslím, že je ráda, že to tak měla). Takže když spolu jdeme na večeři tak se hodinu hádáme kdo bude platit. Proto si myslím, že bude dělat halo i těch hodinek za sedmičku a dá mi to sežrat :-D .... a teď mi došlo, že jí budu kupovat hodinky dvakrát tak drahý jak moje a ještě to budou módní quartzky :suicide_anim: :-D ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Počkej, to jako že on jí dal hodinky a vykrmil jí hlavu, že jí koupil originály? Bohajeho, co co to po světě chodí za lidi? Jeden má noční nečíslovaný a druhej zase tohle, sem zvědav, co se tady ještě dočteme :-) Tohle je normálně zrcadlo povahy národa :-) :suicide_anim:

Pár let zpátky jsem tady o tom psal. Byl jsem u nich na návětěvě a viděl tu příšernost na její ruce. Nápadné to bylo tím, že zlato se malinko ošoupalo :D Byl to borec, co byl rozvedený, mojí známou tak nějak měl a tuším, že spolu stále tak nějak koexistují, k tomu měl ještě nějakou další babu v Praze. Krom těhle hodinek jí poskytnul Mercedes (originál), rodinný domeček, dovolené a další. o to víc mě to překvapilo. Způsobil jsem tím asi pěknou ránu do vztahu, ona to netušila, ale od tohoto okamžiku předemnou už nikdy neměla na ruce žádné hodinky, patrně toho od něj dostala víc. Hodinky mi tenkrát i půjčila na nafocení na forum a nikdy je nechtěla zpět, mam je někde v šuplíku :)

Odkaz ke komentáři

Já mám na takové příběhy asi "smůlu". Od určitého společensko-ekonomického postavení (takže např. vysokoškolský pedagog, developer, dobře situovaný muž z "polosvěta", apod.) jsem na takových lidech nikdy neviděl fejky.

Toto byl lekar

Odkaz ke komentáři

Pár let zpátky jsem tady o tom psal. Byl jsem u nich na návětěvě a viděl tu příšernost na její ruce. Nápadné to bylo tím, že zlato se malinko ošoupalo :D Byl to borec, co byl rozvedený, mojí známou tak nějak měl a tuším, že spolu stále tak nějak koexistují, k tomu měl ještě nějakou další babu v Praze. Krom těhle hodinek jí poskytnul Mercedes (originál), rodinný domeček, dovolené a další. o to víc mě to překvapilo. Způsobil jsem tím asi pěknou ránu do vztahu, ona to netušila, ale od tohoto okamžiku předemnou už nikdy neměla na ruce žádné hodinky, patrně toho od něj dostala víc. Hodinky mi tenkrát i půjčila na nafocení na forum a nikdy je nechtěla zpět, mam je někde v šuplíku :)

Tak je najdi, vyfoť a hoď je sem, ať to máme se vším všudy .-)

Odkaz ke komentáři

Na otazku,ze hodinky ktore ma na ruke su neprave........som dostal odpoved,ze aj Breitling vyraba fejky za nizsie ceny.Bol to predavac v Lidlu.Poradil som mu,ze na tieto hodinky je naj lepsie velke kladivo.Sebaisto tvrdil,ze su prave.Vraj ich kupil na Ebay za 1500$.

Odkaz ke komentáři

Když sem asi před rokem a čtvrt nastoupil kolega, měl na ruce bondovky...Ptám se, jestli jsou pravý, nějak se neostýchal a řekl že ne, že v bejvalý práci jezdil hodně do Číny, tak si jednou za čas (když se mu jedny "rozpadly") koupil za pár stovek další, že se mu jako hodinky líběj, vyhovuje mu automat že jsou celkem přesný a neni mu jich líto...Po hodinkách docela kouká, neni chornomagor,ale rád se podivá a tak nějak i trochu zná...No, a co jsem mu během přátelský debaty řekl pořekadlo "Fake watches are.....", tak od tý doby nosí Certiny DS Action, který měl už v tu dobu nějakej čas doma.. :)

Ale žádnej tak záživnej příběh jako vy, nemám..Ale hodinky z "noční směny" mě moc pobavily.. :)

Odkaz ke komentáři

Já teda mám pro dvě auta dvě dálniční známky, ale na lepení na džíny nevidím nic špatného, byť já používám svetr. Nachytá se bordel a vlákna a na konci roku to jde naprosto snadno sundat bez zbytku lepidla a kusů známky. A jsem si jistý, že takto to Josef myslel, takže nevím, proč to tady YPO naprosto zbytečně vytahuje a provokuje...

Odkaz ke komentáři

Motáte tu taky dost předsudků. Věřte nebo ne, ale znám dost lidí co mají prachy a nemají zapotřebí kupovat nejnovější bavo, lítat na obskurní dovolené na kanáry, jezdí šalinou, v rádoby luxusních restauracích se cítí divně, nenakupují odpadní hadry typu Hugo Boss atd. atd.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Já teda mám pro dvě auta dvě dálniční známky, ale na lepení na džíny nevidím nic špatného, byť já používám svetr. Nachytá se bordel a vlákna a na konci roku to jde naprosto snadno sundat bez zbytku lepidla a kusů známky. A jsem si jistý, že takto to Josef myslel, takže nevím, proč to tady YPO naprosto zbytečně vytahuje a provokuje...

myslím, že ti do toho vůbec nic není, jsem člen jako každý jiný = se svým názorem

a tohle vlákno je stejně zbytečné jako vlákno o dálniční známce :smile_anim:

EDIT: jo vlákno o vlasech je taky dobrý :D

Odkaz ke komentáři

Motáte tu taky dost předsudků. Věřte nebo ne, ale znám dost lidí co mají prachy a nemají zapotřebí kupovat nejnovější bavo, lítat na obskurní dovolené na kanáry, jezdí šalinou, v rádoby luxusních restauracích se cítí divně, nenakupují odpadní hadry typu Hugo Boss atd. atd.

Znám taky jednu takovou, tohle chování je ale v pořádku, takovej člověk si na nic nehraje a buď si ty love užívá jinak, nebo neužívá, pokud ale někdo nosí fejk (čehokoliv), tak je to prostě hraní si na něco, co není. A pokud by si dotyčnej mohl bez problémů dovolit originál a stejně nosí fejk, pak mi to hlava nebere...

Odkaz ke komentáři

nenakupují odpadní hadry typu Hugo Boss atd.

To bych prosil vysvětlit. Jednoho jsem si teď koupil do práce :suicide_anim:

Abych nebyl OT: Viděl jsem AAA fejk OMEGA De Ville Hour Vision. Pouzdro a číselník jsem nepoznal. Ještě, že to má ten průhled. A když bych neznal kalibr 8500 fakt dobře, ona ta ETA v tom je tak dekorovaná, že bych celé hodinky považoval za pravé! Ovšem cenu nevím.

Odkaz ke komentáři

To bych prosil vysvětlit. Jednoho jsem si teď koupil do práce :suicide_anim:

Vysvětlení... jsi-li ochoten koupit předraženou sériově vyráběnou hadru v číně od firmy, kde platíš hlavně brand (navíc když v podobné kvalitě můžeš mít ve vedlejším obchoďáku s jinou nálepkou to stejné)... místo toho aby jsi šel ke krejčímu a za menší prachy si nechal ušít sako na míru, nebo šel k ševci, nechal si udělat svoje kopyto a dostal kvalitní řemeslně zpracovanou botu na míru... tak je to velký rozdíl ve vnímání hodnoty peněz, "luxusu", pózou atd.

Odkaz ke komentáři

Vysvětlení... jsi-li ochoten koupit předraženou sériově vyráběnou hadru v číně od firmy, kde platíš hlavně brand (navíc když v podobné kvalitě můžeš mít ve vedlejším obchoďáku s jinou nálepkou to stejné)... místo toho aby jsi šel ke krejčímu a za menší prachy si nechal ušít sako na míru, nebo šel k ševci, nechal si udělat svoje kopyto a dostal kvalitní řemeslně zpracovanou botu na míru... tak je to velký rozdíl ve vnímání hodnoty peněz, "luxusu", pózou atd.

Tak to bych prosil o kontakt na toho levného krejčího, kde si necháváš šít obleky a toho levného ševce, co ti šije ty boty. Dík.

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...