Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

Odesláno

to se svobodným zedníkem/zednářem není od věci ani v prvním případě :-) Svobodný třeba nemusí doma dělat stojku a ženatého žena bije a dává mu jen na sváču :-)

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

to se svobodným zedníkem/zednářem není od věci ani v prvním případě :-) Svobodný třeba nemusí doma dělat stojku a ženatého žena bije a dává mu jen na sváču :-)

hmmmmm  :frusty:

Odesláno

Kluci, proste když u vesnickyho lokalu stojí favorit a z nej vyseda chlap v monterkach, tak nevěřím, ze ty Daytony, co ma na ruce, jsou pravý. Můžete házet historky jak chcete, ale všechno sou to jen spekulace. Vaše snaha přesvědčit je dojemná a lidska, ale ja tomu nevěřím. A jdu pít, jsou přece Velikonoce.

Když voblíkám montérky, tak suby nesundávám. Protože bych pak nevěděl, kolik je hodin, hehe. Kvůli tobě jsem se dneska vyfotil v garáži. A jezdím občas v mnohem horších strojích, než je Favorit. V těhle hadrech do hospody zajdu taky... :-) A fejky nenosím!

(nejsem automechanik, jen mám občas nezvladatelnou touhu pracovat fyzicky...)

post-988-0-53455500-1428962085_thumb.jpg

Odesláno

Když voblíkám montérky, tak suby nesundávám. Protože bych pak nevěděl, kolik je hodin, hehe. Kvůli tobě jsem se dneska vyfotil v garáži. A jezdím občas v mnohem horších strojích, než je Favorit. V těhle hadrech do hospody zajdu taky... :-) A fejky nenosím!

(nejsem automechanik, jen mám občas nezvladatelnou touhu pracovat fyzicky...)

attachicon.gif____IMG_2153.JPG

Vyjímky potvrzují pravidla.....zaplaťpámbů... :lol2:

Odesláno

To jako strkáš ruku s rolexkama do podběhu?  :eek:  Tak to já si jen na přezouvání kol sundávám z ruky pětky za litr. Holt každej to máme jinak :)

No jasně, nesundávám. James Bond si je taky nesundával, když šel "makat" :-)

Odesláno

Hodinky jsou normální spotřební věc, jen hodnota hodinek jakou je člověk ochoten zaplatit k takovému užívání je u každého jiná.

Někdo obědový meníčko za 70, někdo oběd za 700, někdo kolo za 3500, někdo za 120000, atd. atd., stejné je to s hodinkama.

Akorát ten Bond je výjimka, ten ale snad rolády nenosí, nebo už jo? :)

Odesláno

Co nosí James Bond

Návštěvník Kamil
Odesláno

Podívej se sem.

Odesláno

Vyjímat ? Výjimka

ty voe, ty se nediv, že tě neberem na pivo, dyť ty tady buď v prodejním vlákně kontroluješ snad každej inzerát, abys mohl upozornit na přestupek proti pravidlům, nebo na veřejnou žádost typu :"nevíte někdo co tam ještě maj" odpovíš :"pohledej na gůglu telefon a zavolej si tam", nebo prudíš tady s pravidlama českýho jazyka. ty seš takovej samozvanej arbitr vkusu, morálky a správného chování, co?

Odesláno

ty voe, ty se nediv, že tě neberem na pivo, dyť ty tady buď v prodejním vlákně kontroluješ snad každej inzerát, abys mohl upozornit na přestupek proti pravidlům, nebo na veřejnou žádost typu :"nevíte někdo co tam ještě maj" odpovíš :"pohledej na gůglu telefon a zavolej si tam", nebo prudíš tady s pravidlama českýho jazyka. ty seš takovej samozvanej arbitr vkusu, morálky a správného chování, co?

Dík....vzhledem k pokročilé hodině se mi nechtělo plkat o mé hrubce.... :)

Odesláno

Dneska ve škole kluk s Breitling Navitimer.Pochválil jsem mu je a ptám se, odkud je má, a on, že od jednoho street prodejce v Emirátech? 

Odesláno

Ja ty fake neexistujici IWC chrona co vypadaji jako Portugaly radsi sefovi nechvalim. Pandorina skrinka

To by nemuselo dopadnout dobře

Odesláno

mazzi ma asi komplex. Lepsi neresit
Odesláno

mazzi ma asi komplex. Lepsi neresit

Proč hned komplex? Jen mu to není jedno a těm méně způsobilým, nebo těm, co na to kašlou (třeba já) to pak připadá jako grammar nazi :D

Osobně dost rostu ze slova potencionální, ale jinak :cheers:

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...