Nagligivaget Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 to se svobodným zedníkem/zednářem není od věci ani v prvním případě :-) Svobodný třeba nemusí doma dělat stojku a ženatého žena bije a dává mu jen na sváču :-)
Tondaa73 Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 to se svobodným zedníkem/zednářem není od věci ani v prvním případě :-) Svobodný třeba nemusí doma dělat stojku a ženatého žena bije a dává mu jen na sváču :-)hmmmmm
Pavel34 Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 Kluci, proste když u vesnickyho lokalu stojí favorit a z nej vyseda chlap v monterkach, tak nevěřím, ze ty Daytony, co ma na ruce, jsou pravý. Můžete házet historky jak chcete, ale všechno sou to jen spekulace. Vaše snaha přesvědčit je dojemná a lidska, ale ja tomu nevěřím. A jdu pít, jsou přece Velikonoce.Když voblíkám montérky, tak suby nesundávám. Protože bych pak nevěděl, kolik je hodin, hehe. Kvůli tobě jsem se dneska vyfotil v garáži. A jezdím občas v mnohem horších strojích, než je Favorit. V těhle hadrech do hospody zajdu taky... :-) A fejky nenosím!(nejsem automechanik, jen mám občas nezvladatelnou touhu pracovat fyzicky...)
Tondaa73 Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 Když voblíkám montérky, tak suby nesundávám. Protože bych pak nevěděl, kolik je hodin, hehe. Kvůli tobě jsem se dneska vyfotil v garáži. A jezdím občas v mnohem horších strojích, než je Favorit. V těhle hadrech do hospody zajdu taky... :-) A fejky nenosím!(nejsem automechanik, jen mám občas nezvladatelnou touhu pracovat fyzicky...)____IMG_2153.JPGVyjímky potvrzují pravidla.....zaplaťpámbů...
5etter Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2015 To jako strkáš ruku s rolexkama do podběhu? Tak to já si jen na přezouvání kol sundávám z ruky pětky za litr. Holt každej to máme jinak
Pavel34 Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2015 To jako strkáš ruku s rolexkama do podběhu? Tak to já si jen na přezouvání kol sundávám z ruky pětky za litr. Holt každej to máme jinak No jasně, nesundávám. James Bond si je taky nesundával, když šel "makat" :-)
tommas4 Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2015 Hodinky jsou normální spotřební věc, jen hodnota hodinek jakou je člověk ochoten zaplatit k takovému užívání je u každého jiná.Někdo obědový meníčko za 70, někdo oběd za 700, někdo kolo za 3500, někdo za 120000, atd. atd., stejné je to s hodinkama. Akorát ten Bond je výjimka, ten ale snad rolády nenosí, nebo už jo?
mazzi Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2015 Akorát ten Bond je výjimka, ten ale snad rolády nenosí, nebo už jo? Co nosí James Bond
tommas4 Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2015 To bylo jen takový rejpnutí do roládek v tom předchozím postu
Návštěvník Kamil Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2015 Akorát ten Bond je výjimka, ten ale snad rolády nenosí, nebo už jo? Podívej se sem.
tommas4 Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2015 Já vím, myslel jsem to tak že na začátku byly Rolexy, poslední filmy Omega,tak jsem si rýpnul.
Sedlin Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2015 Vyjímat ? Výjimkaty voe, ty se nediv, že tě neberem na pivo, dyť ty tady buď v prodejním vlákně kontroluješ snad každej inzerát, abys mohl upozornit na přestupek proti pravidlům, nebo na veřejnou žádost typu :"nevíte někdo co tam ještě maj" odpovíš :"pohledej na gůglu telefon a zavolej si tam", nebo prudíš tady s pravidlama českýho jazyka. ty seš takovej samozvanej arbitr vkusu, morálky a správného chování, co?
Tondaa73 Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2015 ty voe, ty se nediv, že tě neberem na pivo, dyť ty tady buď v prodejním vlákně kontroluješ snad každej inzerát, abys mohl upozornit na přestupek proti pravidlům, nebo na veřejnou žádost typu :"nevíte někdo co tam ještě maj" odpovíš :"pohledej na gůglu telefon a zavolej si tam", nebo prudíš tady s pravidlama českýho jazyka. ty seš takovej samozvanej arbitr vkusu, morálky a správného chování, co?Dík....vzhledem k pokročilé hodině se mi nechtělo plkat o mé hrubce....
Roubass Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2015 Dneska ve škole kluk s Breitling Navitimer.Pochválil jsem mu je a ptám se, odkud je má, a on, že od jednoho street prodejce v Emirátech?
ondralbc Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2015 Ja ty fake neexistujici IWC chrona co vypadaji jako Portugaly radsi sefovi nechvalim. Pandorina skrinka
Roubass Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2015 Ja ty fake neexistujici IWC chrona co vypadaji jako Portugaly radsi sefovi nechvalim. Pandorina skrinka To by nemuselo dopadnout dobře
ondralbc Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 ty voe, ty se nediv, že tě neberem na pivo, dyť ty tady buď v prodejním vlákně kontroluješ snad každej inzerát, abys mohl upozornit na přestupek proti pravidlům, nebo na veřejnou žádost typu :"nevíte někdo co tam ještě maj" odpovíš :"pohledej na gůglu telefon a zavolej si tam", nebo prudíš tady s pravidlama českýho jazyka. ty seš takovej samozvanej arbitr vkusu, morálky a správného chování, co? mazzi ma asi komplex. Lepsi neresit
gougy Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 mazzi ma asi komplex. Lepsi neresitProč hned komplex? Jen mu to není jedno a těm méně způsobilým, nebo těm, co na to kašlou (třeba já) to pak připadá jako grammar nazi Osobně dost rostu ze slova potencionální, ale jinak
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.