Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Nechci sejčkovat, ale obávám se, že tohle by mohl prokouknout, snad jsme se nepřipravili o zábavu. Na podobný zmrdečky se musí buďto totální konfrontace, nebo totální vlezdoprdelkovství ála"Jéé, ty jsou krásný, jak se mám vnitřně nastavit, abych je mohl taky mít a až budu vyladěnej, kde přesně je koupim?". Uvidíme co na to mistr, až odháčkuje další madam a poradí dalším tragédům, jak bejt superúspěšnej. 

Každopádně prohlásit se zaprvé Casanovou a zadruhé úspěšnym je... zajímavej námět na diplomku z oboru psychiatrie.

Jo a taky mě fascinuje, že ten tragéd, kterej se rád poslouchá a dozajista má odpověď na cokoliv, a jeho :shit: mají na fb téměř 137 tis. příznivců...  :bangin:  

Odesláno

Panebože! Do včerejška jsem neměl ani tuchu o tom, že mezi námi žije tak moudrý člověk!  Jak jsem jen dosud mohl žít?

Odesláno

A pozor, má mj. horkou linku na I. Kamprada (zakladatel/majitel Ikea) a ví na "1000%", že Forbes má mylný informace. Trochu jsem pro tu srandu pohledal a tento odkaz, hlavně diskuse ve spodní části, kde byl usvědčen z manipulace (eufemismus grande) a stupidně neobratnou argumentací následně usvědčil i sám sebe, dává tušit mistrovu odpověď. Ten love child OVB / Partners obchodníka s horkou vodou a ultra katolickýho kněze tomu snad sám věří. Tohle si řiká o křížovou hodinkářskou výpravu...  :lol2:

http://michalblaha.cz/2013/02/po-stopach-20-rozdilu-mezi-bohatymi-a-chudymi/

EDIT: Tvl, to je megakkt :) Dál už nehledám, nehodlám si kazit hezkej den něčim/někym podobnym. Kucken hier: http://www.super.cz/10233-exmilenec-moniky-maresove-casanova-promluvil-nechapu-proc-me-opustila.html 

Odesláno

...tak tohle mi přišlo: Tome, to jste mě pobavil Kdybych Vám řekl, jakou mají cenu a kolikakusová je to edice, nikdy byste tohle nenapsal. Petr

Neuvěřitelné!!! Můžeš mu napsat, že tentokrát pobavil on tebe :)

Odesláno

To je průhledné, takoví kolíci maji vyvinutý čuch na šméčka - první mu napiš, že by jsi chtěl jednou dokázat to co On (velké O je tam záměrně) a jestli ještě bere do svého letadlo-teamu. Hodinky bych řešil až pak, jako že chceš sbalit nějaké roštěnky a ty jeho jsou fakt posh. Možná, že se chytne. 

Odesláno

To nevím, jestli by zabralo, když Tom hned vyjádřil pochybnost o pravosti jeho hodinek. Chce to vzít ho za slovo a trvat na konkrétnějších informacích o té limitce. 

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Že se na to nevyserete, blbec nikdy nemůže zjistit, že je blbec - chrání ho jeho vlastní blbství. Tyhle kikoty nám chytrejm nezbejvá, než nějak přetrpět.

Odesláno

Určitě by se měl dozvědět o existenci tohoto fóra, ať ví, že existují lidé, kteří vědí, a kteří mu jen tak něco nezbaští.

Odesláno

Spis by potreboval namlatit kokos, podvodnik.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...