gougy Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 nemám na to, shlédnout ta videa a ani jinak pana FirstClasse než z vašich komentářů neznám, ale nepotřebuje auto?
Olaf Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 Nechci sejčkovat, ale obávám se, že tohle by mohl prokouknout, snad jsme se nepřipravili o zábavu. Na podobný zmrdečky se musí buďto totální konfrontace, nebo totální vlezdoprdelkovství ála"Jéé, ty jsou krásný, jak se mám vnitřně nastavit, abych je mohl taky mít a až budu vyladěnej, kde přesně je koupim?". Uvidíme co na to mistr, až odháčkuje další madam a poradí dalším tragédům, jak bejt superúspěšnej. Každopádně prohlásit se zaprvé Casanovou a zadruhé úspěšnym je... zajímavej námět na diplomku z oboru psychiatrie.Jo a taky mě fascinuje, že ten tragéd, kterej se rád poslouchá a dozajista má odpověď na cokoliv, a jeho mají na fb téměř 137 tis. příznivců...
siwi Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 Panebože! Do včerejška jsem neměl ani tuchu o tom, že mezi námi žije tak moudrý člověk! Jak jsem jen dosud mohl žít?
Olaf Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 A pozor, má mj. horkou linku na I. Kamprada (zakladatel/majitel Ikea) a ví na "1000%", že Forbes má mylný informace. Trochu jsem pro tu srandu pohledal a tento odkaz, hlavně diskuse ve spodní části, kde byl usvědčen z manipulace (eufemismus grande) a stupidně neobratnou argumentací následně usvědčil i sám sebe, dává tušit mistrovu odpověď. Ten love child OVB / Partners obchodníka s horkou vodou a ultra katolickýho kněze tomu snad sám věří. Tohle si řiká o křížovou hodinkářskou výpravu... http://michalblaha.cz/2013/02/po-stopach-20-rozdilu-mezi-bohatymi-a-chudymi/ EDIT: Tvl, to je megakkt Dál už nehledám, nehodlám si kazit hezkej den něčim/někym podobnym. Kucken hier: http://www.super.cz/10233-exmilenec-moniky-maresove-casanova-promluvil-nechapu-proc-me-opustila.html
peetrys Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Odesláno 11. května 2015 Třeba mu Číňan udělal jednokusovou limitku...
stepan_1981 Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Odesláno 11. května 2015 No tak ať řekne, kolikakusová edice to je a jakou že to mají cenu :-D Tyhle typy živící se MLM, co to navíc označují za "umění" vydělávat opravdu ne...
siwi Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Odesláno 11. května 2015 ...tak tohle mi přišlo: Tome, to jste mě pobavil Kdybych Vám řekl, jakou mají cenu a kolikakusová je to edice, nikdy byste tohle nenapsal. Petr Neuvěřitelné!!! Můžeš mu napsat, že tentokrát pobavil on tebe
gougy Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Odesláno 11. května 2015 Neuvěřitelné!!! Můžeš mu napsat, že tentokrát pobavil on tebe Pošleme mu fotku z nějakého srazu skutečných milovníků hodinek ?
wizard-ov Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Odesláno 11. května 2015 To je průhledné, takoví kolíci maji vyvinutý čuch na šméčka - první mu napiš, že by jsi chtěl jednou dokázat to co On (velké O je tam záměrně) a jestli ještě bere do svého letadlo-teamu. Hodinky bych řešil až pak, jako že chceš sbalit nějaké roštěnky a ty jeho jsou fakt posh. Možná, že se chytne.
siwi Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Odesláno 11. května 2015 To nevím, jestli by zabralo, když Tom hned vyjádřil pochybnost o pravosti jeho hodinek. Chce to vzít ho za slovo a trvat na konkrétnějších informacích o té limitce.
wizard-ov Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Odesláno 11. května 2015 Aha sakra... to je blbé - už je ve střehu.
Návštěvník Zmizík Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Odesláno 11. května 2015 Že se na to nevyserete, blbec nikdy nemůže zjistit, že je blbec - chrání ho jeho vlastní blbství. Tyhle kikoty nám chytrejm nezbejvá, než nějak přetrpět.
siwi Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Odesláno 11. května 2015 Určitě by se měl dozvědět o existenci tohoto fóra, ať ví, že existují lidé, kteří vědí, a kteří mu jen tak něco nezbaští.
Micey Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Odesláno 11. května 2015 Ja bych mu taky poslal odkaz sem, pri trose stesti nam prijde vysvetlit, jaky jsme debilove..
tano Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Odesláno 11. května 2015 Spis by potreboval namlatit kokos, podvodnik.
novaky Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Odesláno 11. května 2015 Je to fake nebo ne??? Nikde ani pismenko ani cislo.... Ale podobnost asi neni nahodna
Micey Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Odesláno 11. května 2015 Hlavne maj tu ochranu korunky, ktera je nejak registrovana nebo co. Takze nelegalni..cosi:)
villain83 Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Odesláno 11. května 2015 Ano,system uzamknuti korunky ma Panerai patentovano,takze to uz je spatne.
Návštěvník Mitak Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Odesláno 11. května 2015 To jsou klasické jakože "Marina Militare" padělky. Na chlup stejné jako např. v této ebay aukci: http://www.ebay.com/itm/44MM-Marina-Militare-hand-winding-mechanical-LUMINOR-Unitas-6497-PAM111-/291455926753?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43dc2081e1
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.