Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Taky čumím kolik "přátel" ho sleduje, před tímto tématem jsem o tomdle šaškovi neslyšel. To bude jak náboženství nebo homeopatie pro ty lidi, když tomu dost věříš tak tomu budeš přisuzovat zásluhy.

Odesláno

ako citam ten FB tak ste/sme mu este pomohli :D, on bude za toho chudacika a sem chodia socky co mu zavidia co dokazal, ale podla fotiek kde mate hodiny a auta (velka krat audi, porshe, m-b,) to tak ale nevyzera 

Odesláno

Zoufalí lidé dělají zoufalé činy a on se utáhl na tak nedovařené nudli, že ani to nezabere jako relevantní argument pro ovce? Úžasné, jdu sehnat pytle na vzduch, takovou cílovku by jeden pohledal :lol2:

Odesláno

Zbytecna prace. Diskuse se presunula do osobnich injektiv (vc sz).

Takze se jen potvrdilo, ze ovce bude podle prikladu vudce tvrdit, ze v lete snezi a o nicem neni treba premyslet, protoze vudce ma pravdu.

Odesláno

Otevřel jsem si FC a nestačím se divit. To je regulérní sekta :D :D :D "Češi - národ ateistů" myslím si, že po tomhle, tak často médii omílanému, tvrzení, definitivně odzvonilo :D :D :D

Odesláno

"Denisa Rajnochova Pane Casanovo tam píšou že vás zmlátejí"

neuvěřitelná partička zabedněnců... :eek: 

Když se podíváme pozorně, tak Denisa Rajnochova, Martina Trávníčková, Lukáš Švejnoha, Šárka Vopařanská, Dušan Holzer,.. jsou vždy přes několik lidí provázaní a mají extrémně málo přátel (2, 3,..), Kdysi jsem to zkoušel, stačí si náhodně přidat profily a většina lidí vám to odklikne. 30 přátel jenom naklikáním doporučených není vůbec problém. Vyplývá mi z toho, že jsou to fake profily --> nahlásil jsem je a přeji mu hodně štěstí s kopírovaním občanských průkazů a posíláním do Indie/ vytvářením dalších profilů, protože porušuje pravidla FB.

Tím chci říct, že ti obhajovači nejsou reální (doufám teda :D). Rétorika je téměř totožná. Takže pánové, udělal si z nás srandu a my mu to sežrali i s navijákem.

Odesláno

Další věc, která na tom celém nesedí - pokud má někdo natolik široké srdce, že pomáhá mnoha cizím lidem, tak jeho morálka a svědomí je nastavené takovým způsobem, že komunikuje a reaguje jinak. 

Odesláno

Tím chci říct, že ti obhajovači nejsou reální (doufám teda :D). Rétorika je téměř totožná. Takže pánové, udělal si z nás srandu a my mu to sežrali i s navijákem.

ne, jen potřeboval podporu a rychle, pak se (třeba doufá) dav přidá ;)

A pokud tam psal kontroverze o výhružkách fyzickým napadáním, tak je cíl jasný, udělat z něj chudinku, které je ubližováno, to je roztomilý :D :D

Asi by se daly zjistit podrobnosti těch "fake profilů" - historie, fotografie, některé i s exify (nevím, jestli to FB zachovává) ze stejného foťáku a další možnosti napárování (IPtracking asi ne, nebo možná by to byla nejsnažší metoda? nevyznám se)

Odesláno

Na některých vytvořil v jeden den třeba 3 příspěvky, aby tam něco bylo. Jinak jsou prázdné. Jediný Dušan je asi skutečný. Ta Denisa je ve skutečnosti výřez z této slavné fotky: http://www.worthytoshare.net/this-pretty-girl-was-seeking-a-rich-husband

Další v pořadí je Lukáš, to je ve skutečnosti Michael Trevino, herec. No a dál už to mám u zadele.

Je mi líto, že jsem to nějak chytřeji nepoužil proti němu, protože to tu evidentně čte, pokud jste mu poslali několik odkazů.

Edit: http://www.scottishgolfview.com/2007/10/greg-paterson-wins-fife-order-of-merit.html Ok, tak ani Dušan :D

Odesláno

Tyjo Vítku, ty jsi šéf. Jak to děláš? Myslím, že zjistíš že to je nějaká modelka nebo herec..to fakt čumím...jak se to dá zjistit? Jinak fakt dobrá práce, i na tom bůčku!  :cheers:

Odesláno

To je milé, tak on ten hodný pán krade lidem identity jen aby si dopomohl k zisku. Není to skutečný anděl mezi námi?

Tyjo Vítku, ty jsi šéf. Jak to děláš? Myslím, že zjistíš že to je nějaká modelka nebo herec..to fakt čumím...jak se to dá zjistit? Jinak fakt dobrá práce, i na tom bůčku!  :cheers:

Do googlu nahraješ obrazek a on ho porovnává. Při vyhledávání obrázků ikonko fotoaparátu.

Odesláno

https://images.google.com

google hleda i dle obrazku

To je milé, tak on ten hodný pán krade lidem identity jen aby si dopomohl k zisku. Není to skutečný anděl mezi námi?

Do googlu nahraješ obrazek a on ho porovnává. Při vyhledávání obrázků ikonko fotoaparátu.

Díky! To jsem nevěděl. Co já se tu všechno nenaučím!  :cheers:

Odesláno

Já to tušil, že nakonec skončí v Blesku s ostudou, Kašanova jeden :lol2:     Snad máte printscreeny těch diskuzí :D

Odesláno

Zabralo mi to asi 1 minutu vygooglit všechny :D. Přiznám se, že mě trkla do očí ta holka. Článek z odkazu jsem znal. Zajímal jsem se o to, protože mi o něm asi před půl rokem říkal někdo, koho si dost vážím, takže to pro mě bylo osobní (ale nikdy jsem ty stránky nečetl, že je to takový odpad jsem vůbec netušil :D). Už jsem s tím teď strávil moc času, takže se těším na další fotky fejkonošů a FC ať je třeba prohlášen ovečkami za svatého.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...