Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Přesně jak jsem psal, ty fejky tady má více lidí a dokonce i někteří zde velmi vážení členové s několika tisíci příspěvkami. Já ty fejky nemám proto, abych machroval jako že mám originály, ale proto, abych si ty originály tak 1x měsíčně ochránil, protože když jdu na disko a ožeru se, tak jsem schopnej všeho... už jsem takhle ztratil asi 3x klíče a pak spal před barákem na lavičce a ztrácet hodinky se mi fakt nechce. :-D

Kdysi mi jeden kámoš přivezl nějaký šílený fejky breitlí z číny, jsou asi někde ve sklepě, tak bych se po nich zkusil podívat a klidně je na devastaci pro srandu dám, ale nevím kde jsou, možná už jsou dávno v popelnici...

Hele, tohle neustálé zaštiťování se nějakým anonymním davem nic nemění na tom, že ta filozofie je jako celek blbost. Vystoupil jsi z toho davu, tak holt schytáš kritiku, stejně jako dostane flastr fanoušek z bandy ultras, kterýho vylosujou policajti a on se hájí tím, že házel sedačkou, jako těch dalších sto jenom proto, že to tak prostě chodí...

Odesláno

Já ale rozhodně ty hodinky nenosím kvůli nějaké okolí a je mi úplně jedno co si moje okolí o tom myslí...

Já v tom žádný rozdíl nevidím, mám dost raritní hodinky, za který jsem dal těžký prachy a když si je chci vzít do bazénu, kde je riziko krádeže hodně velké, tak si vezmu kopii... kde je v tom rozdíl mimo záměny slova CD za hodinky... :-D

jestli v tom nevidíš rozdíl, tak je to špatný :(

Odesláno

jestli v tom nevidíš rozdíl, tak je to špatný :(

samozřejmě, že vidím CD a hodinky jsou přeci dvě různá slova :-D

Odesláno

Hele, tohle neustálé zaštiťování se nějakým anonymním davem nic nemění na tom, že ta filozofie je jako celek blbost. Vystoupil jsi z toho davu, tak holt schytáš kritiku, stejně jako dostane flastr fanoušek z bandy ultras, kterýho vylosujou policajti a on se hájí tím, že házel sedačkou, jako těch dalších sto jenom proto, že to tak prostě chodí...

já spíš nechápu co tu všichni řeší... rozhodně zde anonymní lidé nejsou... co mi někteří teď poslali do SZ je dost vypovídající, ale dávat to sem samozřejmě nebudu, jsou to jen SZ... ale podle toho co jsem dostal za SZ, tak fejky tu má tak půlka lidí :-D  akorát nechtějí být tak na očích jako já... ale jak jsem psal, mě je jedno co si ostatní myslí, takže jsem klidně napsal, že fejky mám a to moralizování tady je mi fakt ukradané... nemám už čas, jdu něco dělat, více se k tomu nevyjadřuji... slušně reagujiícím děkuji za podnětnou diskuzi a ostatním za povzbudivé SZ a dále to nemá smysl řešit, můj názor na to nezměníte já Váš také ne akorát to tu zaplníme kecama o ničem.

Odesláno

Já ale rozhodně ty hodinky nenosím kvůli nějaké okolí a je mi úplně jedno co si moje okolí o tom myslí...

Já v tom žádný rozdíl nevidím, mám dost raritní hodinky, za který jsem dal těžký prachy a když si je chci vzít do bazénu, kde je riziko krádeže hodně velké, tak si vezmu kopii... kde je v tom rozdíl mimo záměny slova CD za hodinky... :-D

Myslím, že touto rétorikou tady neuspěješ, i já jsem psal, že mi to sice situaci s CD připomíná, ale  fakt bych ji na tento případ neaplikoval. S fejkovýma Béčkama budeš vždycky vypadat jako větší pakůň než s origo Seikama i kdyby pětkama. Tou neustálou obhajobou a výmluvou, že vlastně nic jiného levného na odrbávání nemáš to jen zbytečně rozdmýcháváš - pošli je tomášovi a kup za cenu do 5k třeba SKXka. Když tě totiž někdo s fíkama uvidí, tak asi nepochopí výmluvu "originály mám doma v trezoru" tak tu machruju aspoň "kopií" abych si je nezničil.

Odesláno

Myslím, že touto rétorikou tady neuspěješ, i já jsem psal, že mi to sice situaci s CD připomíná, ale  fakt bych ji na tento případ neaplikoval. S fejkovýma Béčkama budeš vždycky vypadat jako větší pakůň než s origo Seikama i kdyby pětkama. Tou neustálou obhajobou a výmluvou, že vlastně nic jiného levného na odrbávání nemáš to jen zbytečně rozdmýcháváš - pošli je tomášovi a kup za cenu do 5k třeba SKXka. Když tě totiž někdo s fíkama uvidí, tak asi nepochopí výmluvu "originály mám doma v trezoru" tak tu machruju aspoň "kopií" abych si je nezničil. To na to chodíš balit diskobuchty nebo proč se těch breitlingů tak držíš?

Já je fakt nemám na machrování, mám je protože se mi líbí a rozhodně je nenosím kvůli ostatním. :) Jojo už jsem mu poslal SZ. :)

Odesláno

Asi je to o způsobu myšlení a pohledu na věc. Jak jsem uvedl výše, nevidím tu motivaci to tak praktikovat, sám píšeš, že to děláš pro sebe, tak potom už mi napadá jen nějaká fixace na ty hodinky, něco jako kartička se svatým obrázkem, kterou nosí báby na Moravě u sebe, potom by se to snad dalo pochopit.

Odesláno

Zase se mi chce zvracet. 

Odesláno

Zase se mi chce zvracet. 

Tak to by sis měl dát bacha na to co jíš nebo si dojít na nějaké vyšetření, to není fakt normální, takovej poblijón...  :lol2:

Odesláno

já spíš nechápu co tu všichni řeší... rozhodně zde anonymní lidé nejsou... co mi někteří teď poslali do SZ je dost vypovídající, ale dávat to sem samozřejmě nebudu, jsou to jen SZ... ale podle toho co jsem dostal za SZ, tak fejky tu má tak půlka lidí :-D akorát nechtějí být tak na očích jako já......

Uz ti to bylo receno, nevim, co je na tom k nepochopeni. Jdi uz s tim zastitovanim se pulkou fora a zaslouzenyma clenama do prrdele.

Edit: Jo a ty fejky ti chybi v tom vyctu pod avatarem. Stydis se za ne? Chapu, taky bych se stydel.

Návštěvník dlubix
Odesláno

dan010: nevím, čemu se divíš. Na fejkonoše tu neni nikdo zvědavej! 

Odesláno

Já je tam ale uvedené mám, nebo to mám 

Uz ti to bylo receno, nevim, co je na tom k nepochopeni. Jdi uz s tim zastitovanim se pulkou fora a zaslouzenyma clenama do prrdele.

Edit: Jo a ty fejky ti chybi v tom vyctu pod avatarem. Stydis se za ne? Chapu, taky bych se stydel.

Já je tam ale uvedené mám, akorát u jedněch hodinek bych pak musel napsat, že je mám 2x.  A já se za to opravdu nestydím, já s tím problém nemám. Jestli ho máš ty, tvůj problém. :P Tímto končím k příspěvkům ohledně mám fejku, jinak dík za diskuzi, fakt sranda.

A teď vážně a pro Vaši informaci a klid duše jsem je neměl asi dva roky na ruce (a předtím jsem je měl asi 2x nebo 3x) a jsou někde zahrabané ani nevím kde, ale líbilo se mi tu, jak tu všichni moralizují, tak jsem se pěkně bavil... haha. Jo a už jsem psal tomovi SZ, ty fíky mu pošlu, pokud je najdu. :-D Tak se tu mějte, musím se odhlásit a už tu fakt nebudu reagovat, ať to nezasereme. Pokud se mnou máte někdo ještě nějaký problém, tak prosím SZ. :)

Návštěvník dlubix
Odesláno

Já je tam ale uvedené mám, nebo to mám 

Já je tam ale uvedené mám, akorát u jedněch hodinek bych pak musel napsat, že je mám 2x.  A já se za to opravdu nestydím, já s tím problém nemám. Jestli ho máš ty, tvůj problém. :P Tímto končím k příspěvkům ohledně mám fejku, jinak dík za diskuzi, fakt sranda.

A teď vážně a pro Vaši informaci a klid duše jsem je neměl asi dva roky na ruce (a předtím jsem je měl asi 2x nebo 3x) a jsou někde zahrabané ani nevím kde, ale líbilo se mi tu, jak tu všichni moralizují, tak jsem se pěkně bavil... haha. Jo a už jsem psal tomovi SZ, ty fíky mu pošlu, pokud je najdu. :-D Tak se tu mějte, musím se odhlásit a už tu fakt nebudu reagovat, ať to nezasereme. Pokud se mnou máte někdo ještě nějaký problém, tak prosím SZ. :)

Ale tak proč? To neni OT, naopak konečně víme, jak se tváří odhalení fejkaři. Nejdříve je nosí jen na bazík a do knajpy, teď už je vlastně dva roky nenosí a neví kde jsou...  ciwe dobrý :D

Odesláno

mám dost raritní hodinky, za který jsem dal těžký prachy a když si je chci vzít do bazénu, kde je riziko krádeže hodně velké, tak si vezmu kopii...

.

post-16518-0-42881800-1432202424_thumb.gif

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...