Přejít na obsah

Čím se zastřelíme až se z Chronomagu zblázníme ?

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

Jste nelidové!!!

Ale ta "52 může být zajímavý  pokoukání. já to jen slyšel, ale neviděl..

A ten Desert... ono to zas tak hrozný není, už pro to, že to každý čeká. Ale požitek ze střelby nula. Moc se musíš ovládat, nepodařilo se mi z toho střílet uvolněně, zautomatizovaně.., každou ránu jsem musel připravit od začátku do konce. pro mě nic moc, krom té impozantní strojovny.

Taková nenápadná pistolka, moc respektu nebudí, ale pak to práskne a ostatní chlapi na střelnici si uplivujou, koukají jestli trefili alespoň terč a nadávají "Franto, kurňa pořiď si na to tlumič ... ...". :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

ČZ 52 je nebezpečná i pro střelce. Kolegovi praskl závěr, naštěstí si toho všiml. Pro zastánce tohoto modelu upozorňuji , že střílel origoš patronama a to jen občas. Má ještě čínského Tokareva a to se nedá srovnat. Tokarev je konstrukčně jednodušší. ČZ 52 je šunt.

Odkaz ke komentáři

ČZ 52  je nebezpečná i pro střelce. Kolegovi praskl závěr, naštěstí si toho všiml.  Pro zastánce tohoto modelu upozorňuji , že střílel origoš patronama a to jen občas.  Má ještě čínského Tokareva  a to se nedá srovnat. Tokarev je  konstrukčně jednodušší. ČZ 52 je šunt.

Jen tak pro zajímavost, prasklo to u výhozního okénka nebo vepředu ?

Odkaz ke komentáři

ČZ 52  je nebezpečná i pro střelce. Kolegovi praskl závěr, naštěstí si toho všiml.

To se stává i u lepších zbraní. Uvědom si, že neměl novou z výroby, ale starý armádní křáp z výprodeje, který měl už něco za sebou. Na vojně jsme je v tanku měli jako osobní zbraň a jako záklaďáci jsme je nijak nešetřili. Nešetřili je ani ti před námi a určitě ani ti po nás.

Odkaz ke komentáři

To mechano : vepředu , když ji kupoval tak nebyla moc střílená. Ty dva válečky musel dvakrát vyhodit a nahradit novými. Pár kamarádů ji má ale nějak nadšen z ní není nikdo. Jo, rána je to pěkná . A co se týče životnosti nedávno v nějaké recenzi uváděli dle výrobce hrozně málo ran. Přesné číslo si nepamatuji ale bylo to skutečně málo.

Odkaz ke komentáři

Nevím, ale do ČZ 52 bych asi taky nešel. Měl jsem pár nabídek za malý peníz, ale není to krochna podle mého gusta. Veliká, humpolácká, zastaralá a ten výkon náboje to nezachrání. Bratránek ji měl u armády a plival na ni strašným způsobem. Když už něco proti neprůstřelné vestě, tak mohu u jednoho prodejce koupit ruskou pistoli IŽ75, ráže 5,45x18mm, je malá, skladná a výkonu náboje neodolá standardní neprůstřelná vesta, prostřelí až 55 vrstev kevlaru. Jenom ta cena střeliva, cca 20,- Kč/náboj, je dost brutální...

Odkaz ke komentáři

To mechano :    vepředu ,  když ji kupoval tak nebyla moc střílená. Ty dva válečky musel dvakrát vyhodit a nahradit novými. Pár kamarádů ji má ale nějak nadšen z ní není nikdo. Jo, rána je to pěkná . A co se týče životnosti nedávno v nějaké recenzi uváděli dle výrobce hrozně málo ran. Přesné číslo si nepamatuji ale bylo to skutečně málo.

No jo, konstrukce pro konstrukci je skoro vždycky na hovno. Vždyť to taky bylo jen pro armádu, ne ?

Kdysi jsem z ní střílel, teda bez závad , musím říct. Výkon úžasný, ale kopyto.

Odkaz ke komentáři

Nevím, ale do ČZ 52 bych asi taky nešel. Měl jsem pár nabídek za malý peníz, ale není to krochna podle mého gusta. Veliká, humpolácká, zastaralá a ten výkon náboje to nezachrání. Bratránek ji měl u armády a plival na ni strašným způsobem. Když už něco proti neprůstřelné vestě, tak mohu u jednoho prodejce koupit ruskou pistoli IŽ75, ráže 5,45x18mm, je malá, skladná a výkonu náboje neodolá standardní neprůstřelná vesta, prostřelí až 55 vrstev kevlaru. Jenom ta cena střeliva, cca 20,- Kč/náboj, je dost brutální...

Neříkej kolik stojí náboj, říkej kolik stojí pistole.

Odkaz ke komentáři

ja osobne mam za to ze pokial clovek nie je vyhlaseny mafian ktory sa do prestrelky zapletie dnes a denne alebo vysluzily spetz-naz ktory sa bez zbrane citi ako bez vtaka, tak je mu strelna zbran vzdy skor na ostaru, nez na uzitok,.... pretoze je o rad vyssia pravdepodobnost, ze si s nou ublizi sam, alebo niekomu inemu, nez ze si s nou v takej ci onakej situacii nejako pomoze..... poznam nespocet ludi co vlastnia zbran ale ziadneho ktoremu by niekedy v zivote realne na nieco posluzila (frajeriny a blbnutie nepocitam) .... ked sme u cien tak pokial nehrate na legalitu tak nie je to tak davno (cca 8 rokov) co mi ponukali v krcme CZ52(alebo co to bolo za cislo proste ten stary velky vojensky makarov) s plnym zasobnikom ostrych za 900SK a SA58 by vraj vedeli dodat za 3k5 a to bolo v oblasti ktora by sa dala nazvat celkom dierou v BA ci PHE to bude podla mna este ovela menej :-)

ostatne legalne si SA58-sport ci ako to nazyvaju, co je 30 nabojova samonabijacia puska 5.56 proste vojensky samopal bez rezimu ful-auto mozete kupit za nejakych smiesnych 6-7K sice s nejakym povolenim ale mozete to mat v pohode doma co mi osobne pride celkom "huste".... co do nicivosti to urcite da na prdel nejednej vyssie spomenutej fesande a to za cenu priam rozpravkovu :)

Odkaz ke komentáři

mechano

Mně to zase tak drahý nepřipadá. Když to srovnám se skoro 20k za Glocka, nebo HK USP, tak je to poloviční cena a paseku to nadělá strašnou. A veškerá balistická ochrana je ti k lejnu...

No jo, to jsou chlapče módní hity a za ty se platí o dost víc. Já uvažuju spíš prakticky. ČZ 50 za tisíc a podobně.

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...