Přejít na obsah

Čím se zastřelíme až se z Chronomagu zblázníme ?

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník Tada

Tada: tak tahle varianta mě opravdu nenapadla.

Jo, mě by taky nenapadla, ale tu konktrétní věc fakt chci a sehnat jí později by byl velký problém, bo v zemi původu je na ní čekačka co já vím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, mě by taky nenapadla, ale tu konktrétní věc fakt chci a sehnat jí později by byl velký problém, bo v zemi původu je na ní čekačka co já vím.

Hele Tadeáši tohle fakt jako myslíš vážně, nebo na co si kua furt hraješ?! V jednom příspěvku cituji ".. staci se zamyslet.." a v dalšim "Jo, mě by taky nenapadla"

Odkaz ke komentáři

Smůla, tohle není panikaření a hysterie, ale opovržení.

No nic, prdim na to. Já jsem ve věku, kdy je agrese na nevyšší úrovni, navíc jsem kvůli děcku nevyspalej a kvůli sračce vožralej, a ty jsi ve věku, kdy si myslíš, že jsi nejchytřejší a neomylnej (každej si tim prošel). Takže ti přeji hodně štěstí v životě se zbraní v ruce, a když už se náhodou postřelíš, tak aspoň do kolena, ať to stojí za to.

Odkaz ke komentáři

.....to je právě ono,že i když projdeš testama a zkouškou,nemáš 100% jistotu,že ZP dostaneš. Na to bacha !

Dobre je taky vedet, ze ZP ti dat policajti musi kdyz splnis podminky. Ale povoleni k nakupu pistole ti dat nemusi. Nebo ti daji povoleni pistol drzet, nikoliv nosit. Coz je v praxi zasadni rozdil a zbran se v beznem zivote stava nepouzitelnou. Takze bud prestupek nebo sup na strelnici.
Odkaz ke komentáři

Víš Tado, já si tak nějak hned od začátku myslel, že budeš mít tu pistoli spíš na machrovačku, než na nošení a sebeobranu. Tvůj výběr to na 100% potvrdil.

Každej si může říkat co chce, je to podle mě ideální přirovnání - já tady budu každýmu tvrdit, že nejlepší na určování času a nošení jsou origoš Beobachtsuhr - že je nosím, protože jsou akorát, vidím dobře kolik je hodin a jsou ideální na každodenní nošení k obleku... Posted Image

Odkaz ke komentáři

Podla mna tu full size 1911 neunosis, este keby si isiel po subkompakte na baze 1911, okey.

Kilo-dvadsat zeleza, 7 nabojov, to mozu nosit chalani z Tarantinovho filmu :) V realnom svete je kopec inych, pohodlnejsich moznosti. No co, das si usit kozene podpazne puzdro s krokodila, alebo anakondy :D a idealne 'grips' na 1911 su perlet, alebo gravirovane striebro /na ciernu/

Ja sa skusim odosobnit od tvojho pripadu, sudit tvoj motiv nebudem, ale zjavny je vsetkym :)

Cez kolko zbrani si presiel? V reale, v ruke, strelba. Na zaklade coho si sa rozhodoval?

Ale parametre boli pri vybere taziskove /rozhodujuce/?

Mas moznost ukazat, ze ti ju neodporucil len Vincent Vega :D

Odkaz ke komentáři

..

:D a idealne 'grips' na 1911 su perlet, alebo gravirovane striebro /na ciernu/

..

Přesně tak! Tady je jeden z mých broučků. :gunsmilie:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Jeremy, to je Norinco tuning? Nebyt mieridiel, tak poviem, ze plynovka, mozno je to len fotkou, ale ta povrchovka vyzera nic moc :crying_anim02:

Inac 'pimp gun' ako vysita :) Mozno sa s Tadom dohodnete na odpredaji, ak pridas este puzdro z krokodila.

Bandicoot, moje okolie preferuje v pripade 'obavy o bezpecnost' vacsinou Glock19, idealny balik do mesta, male a pohodlne na nosenie, dostatocna palebna kapacita. Ja zbran nemam pretoze si nemyslim, ze ju potrebujem /strelnu/ ale ak by, potom G19 na nosenie by bola urcite aj moja volba. Okrem toho aj tak, je velmi malo situacii kedy civil vystreli viac ako 3x za sebou, v podmienkach byvalej CSR /teritorialne/.

Odkaz ke komentáři

... že se vám do toho míchám - Tado, nebylo by lepší, kdyby jsi prostě doma více pojedl a občas navštívil fit-centrum? Respekt si potřebuješ získat díky pistoli?

Mám hrůzu z mindráků, který si chtej získavat respekt bouchackou. Nastesti tady to jsou Tadovi pohádky, jako většina jeho příspěvků, takže to mě trochu uklidnuje Posted Image

Odkaz ke komentáři

Jeremy, to je Norinco tuning? Nebyt mieridiel, tak poviem, ze plynovka, mozno je to len fotkou, ale ta povrchovka vyzera nic moc :crying_anim02:

Inac 'pimp gun' ako vysita :) Mozno sa s Tadom dohodnete na odpredaji, ak pridas este puzdro z krokodila.

Jojo, Norinco vyladěné puškařem. Povrchovka je ok (jen je to asi opatlaný), kromě zdrsnění vzadu na závěru - to není žádná sláva a pochromování to jen zvýraznilo.

Střílí parádně, takže z domu nepůjde. Na nošení mám glocka a malý dvoupalec. Na závody Berettu.

Odkaz ke komentáři

Mám hrůzu z mindráků, který si chtej získavat respekt bouchackou. Nastesti tady to jsou Tadovi pohádky, jako většina jeho příspěvků, takže to mě trochu uklidnuje Posted Image

... je hold jiná doba, dříve chlapi jezdili na fichtlech, jak psal Horhe :D - dneska, když na to člověk má - jezdí ve 20 kabrioletem při škole a ještě s šálou a bouchačkou v ruce. :D

Odkaz ke komentáři

... je hold jiná doba, dříve chlapi jezdili na fichtlech, jak psal Horhe :D - dneska, když na to člověk má - jezdí ve 20 kabrioletem při škole a ještě s šálou a bouchačkou v ruce. :D

Naštěstí v tomto priprade jde vetsinou o virtualni machring, což je bezpečnější Posted Image

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...