Přejít na obsah

Čím se zastřelíme až se z Chronomagu zblázníme ?

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

Že Tadu řešíte - jestli systém funguje, tak zbroják (případně povolení k nošení zbraně) nedostane a jestli jo, tak se holt budu vyhybat určitým akcím :)

Že je 1911 (a další podobně těžké a velké zbraně) na nošení nevhodná, to snad uzná i ortodoxní stoupenec, který ji snad dokonce nosí...

Není to dlouho co jsem řešil výběr zbraně a nakonec se to nějak zvrtlo či co...

Na nošení (a také ne denně, jen ve specifických případech) nakonec mám Ruger LCR. Je to pěkná hračka, malá, lehká a dostatečně výkonná - .38 Special. Jen jsem na ní udělal pár úprav. Také jsem si s ní dal základní kurz Aegis a dá se to :evil: Válec a hlaveň je ocel, rám hliník a zbytek plast, takže prázdná váží 380g...

Posted Image

Na nošení je super, ale na nějaké větší a akčnější střílení to prostě není.

Na to jsem původně chtěl právě nějakou 1911, ale pak se to nějak zvrtlo...

Nakonec jsem si řekl, že bych rád taktickou zbraň v plné velikosti, slušným výkonem a do 1kg váhy. Nakonec jsem našel něco, co tyto požadavky přibližně splňuje - váha 1020g, kapacita 8 ran, náboj výkonem zhruba jako 9Luger a .45 dohromady (tedy .357Magnum), kapacita větší než 1911 (tedy 8ran), hlaveň 5" a lišta na světlo. Také to má nandavací vrchní rail na optiku :devil:

Je to revolver Smith&Wesson M&P R8 .357Magnum a nabíjí se buď jednotlivě, nebo pomocí klipů... Válec a hlaveň jsou z nerezu, zbytek je slitina Scandia...

Posted Image

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Jen abych se vrátil úplně přesně k tématu: Čím je teda úplně nejlepší se zastřelit?

Asi cimkoliv raze 7.65 a vice. Napit se a nepolykat (nechat v ustech), zbran prilozit pod bradu smerem nahodu, lehce dozadu (asi 30 stupnu). Vysledek je zarucen :suicide_anim:

PS: Takove veci, jako nabit, natahnout a zmacknout snad nemusim pripominat :wheelchair:

Odkaz ke komentáři

Tado, nebylo by lepší, kdyby jsi prostě doma více pojedl a občas navštívil fit-centrum?

Proč? Mě na moje varování, že 1911 se bude blbě nosit (o pár stránek dřív) setřel, že ať se nestarám, že máme jaksi jiný postavy...

Neznalý člověk by z tý reakce mohl mít pocit, že já měřím metr šede a vážím 50 kilo, zatímco on má k těm svým dvěma metrům rovný metrák a to ve svalech... :D :D :D

Odkaz ke komentáři

Proč? Mě na moje varování, že 1911 se bude blbě nosit (o pár stránek dřív) setřel, že ať se nestarám, že máme jaksi jiný postavy...

Neznalý člověk by z tý reakce mohl mít pocit, že já měřím metr šede a vážím 50 kilo, zatímco on má k těm svým dvěma metrům rovný metrák a to ve svalech... :D :D :D

Vím, taky jsem tu jeho narážku nepochopil :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Bandicoot: Hele, treba ta 1911 bude fungovat misto systemu a nosit ji prestanu :) Ja si uvedomuju, ze je velka, tezka a PPK nebo dvoupalcovej revolver schovas lip... Jo a posli mi kdyztak SZ jak se to ma s tim lovem a myslivosti, nejak me to zaclo trosku zajimat a rad bych se neco dozvedel :)

Odkaz ke komentáři

cista hypoteza z mojej strany, ale ja myslim, ze vaha je prazdneho..

to je take 'hebedo' ze byt v stainless steel, tak ma tak 1300-1450g? Hlaven je skoro bull barell, plus to bude ten velky ram od SW /neviem pismeno z hlavy/ zase ak zoberies do uvahy, ze z tajomneho scandia je len ram, hlaven a bubon su ocelove, tak ta uspore nebude asi az taka velka ( a zrejme som o 3 riadky vyssie domrdal matiku hahahah)

edit: zblblo mi SW stranku, ale najblizie ma toto asi k 627cke, porovnaj si vahu 5palcovej 8ranovej 627 a tohto.

Majitel ma osobity vkus :) plastovy revolver a potom toto...

Odkaz ke komentáři

jeste chvili tady piste ty odborny terminy, cisla pistoli a zavre nam to tady BISka na to tata, kdyz je ten zvyseny stupen ohrozeni. abych je poskadlil tak byberu nejaky hezky klicovy slova jako bomb, obama, milis, usama, iran, free palestina a uvidime co se bude dit :)))

Odkaz ke komentáři

Kamaráda známej se střelil do spánku a když se mu nic nestalo, tak skočil z okna. Zlomil si nohu a následkem toho střelení se do spánku si přerušil nějaký oční nervy a oslep.

Já znám fešáka z Prostějova, který se pokusil o sebevraždu jateční pistolí ... neúspěšně ... když přijeli ZS, tak byl normálně při vědomí. Ovšem lobotomii si provedl tak dokonale, že je teď krotký jako domácí králík ...

takže takto tedy ne !

Odkaz ke komentáři

ja som pocul historku, ako sa chcel chlap z 6.35 browning zastrelit, strelil sa 2x do hlavy, neviem kolko krat do srdca a nasiel ho doma jeho brat ako laduje do pistolky 2. zasobnik...

A dopadlo to tak, ze brachovi ktery ho chtel zastavit pri rvacce zlomil nohu, mistni policajti od nej dostali taky po hube, do spitalu ho dostal az Chuck Norris. Tam jeste nez ho uspali na sale stihnul znasilnit primare. Nemyslim Chucka, myslim toho prostrilenyho.
Odkaz ke komentáři

SW MP R8 - ano je to docela veliký kus. A úspora váhy je značná, v oceli bych také odhadoval 1300-1500g. Je to velký rám (N) a pouzdro hlavně je také dost masivní. Jinak časem k těmto dvěma přibude ještě klasika a to Ruger Super Redhawk .44Magnum 7,5" v nerezu :P

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...