Piplík Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 @xbraj19 Honzo, sice to nemá lunetu, ale hodinky jsou to parádní. Jako všechny tvoje hodinky co tady prezentuješ! Skydiving je taky potápění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 před 36 minutami, xbraj19 napsal: Citizen Parawater - je to na "hraně" tak snad mě s tím nevyhodíte - jsou označovány jako pre-diver (a existuje i varinata s lunetou) Honzo, to jsou ty od sand.sti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 @VintageLoverano, to jsou ony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 Před hodinou, xbraj19 napsal: @VintageLoverano, to jsou ony Skvěle. Jsem rad, ze to nakonec vyšlo. Musíme dat pivo. Nejdete někdy brzo s doktorem a spol? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Krásné stodvacítky (-: se zachovalým cifrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 Dík. Ale houby zachovalej cifr, musím hodně natáčet ruku i mobil, aby ten spider dial nebyl vidět . Ale to je tak na 95% kusů, co jsem na webu kdy viděl. Ciferník je lakovaný a na ten lak se stačí jenom blbě podívat a už praská. Mimochodem jsem asi barvoslepej, protože až do nedávna jsem si myslel, že je ciferník (hodně) tmavě modrej. A ona to prý je černá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 před 6 hodinami, Dzos napsal: Dík. Ale houby zachovalej cifr, musím hodně natáčet ruku i mobil, aby ten spider dial nebyl vidět . Ale to je tak na 95% kusů, co jsem na webu kdy viděl. Ciferník je lakovaný a na ten lak se stačí jenom blbě podívat a už praská. Mimochodem jsem asi barvoslepej, protože až do nedávna jsem si myslel, že je ciferník (hodně) tmavě modrej. A ona to prý je černá. Máš pravdu, že u tohoto modelu ten cifr má praskliny dost často. Proto se tuto referenci bojím koupit jen podle fotek, protože sklíčko to zkresluje a kupuješ zajíce v pytli. Ale jsou to úžasné divery. Ale i ten spider ciferník má něco do sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 Tak toto je už extrém. Možná taky zkreslený úhlem focení. V reálu to moc vidět není a ty praskliny jsou velmi jemné. Svým způsobem jsou každé hodinky unikátní, protože to u každých vypadá jinak. A není to problém jenom této reference, spider ciferník bývá na vícero modelech. Předpokládám, že to bude výrobcem. Možná vždy ten samý. Nejsem si jistý, ale předpokládám, že si Omega ty ciferníky nedělala sama, ale u subdodavatele. Kdysi byl na ebay NOS ciferník bez kazu, měl jsem ho blbec vzít. Přišel mi tenkrát drahej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 14. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2022 Ano, Omega resila az na strojky temer vse subdodavkou. Podle me to k tomu modelu patri a perfetkni cifr by spis byl podezrely jako reprint. podobne jako puchyrky na ploprof mk2 cifru, je to trademark a punc autenticity. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2022 Je tady 1.června a léto, dovolené u moře a potápění. Užijte si léto pánové️️ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2022 a ještě přídavek (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2022 perfekt, by som si vedel vybrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 9. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 Bylo na čase je provětrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 @xbraj19golden tuny super. Dodnes lituji, že jsem je pustil dál. Já dnes bzučím s novým úlovkem Omega Seamaster 60m ref.198.0054 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 13. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2022 Super výběr potápěček gratuluji k novému kousku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 no tak já taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 30. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2022 Tak dneska bylo vysvědčení, zítra 1.7. začínají prázdniny a dovolené u moře. Takže tady je pravidelná galerie hodinek a potápěček. Přeji krásné léto a nenechávejte své hodinky s WR v krabicích nebo dokonce v sejfech a vytáhněte je k vodě. A foťte! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 30. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2022 Přídavek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se