špelda66 Odesláno 23. června Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 62 SeikoMAtic Selfdater 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 23. června Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června Před hodinou, špelda66 napsal: 62 SeikoMAtic Selfdater Krásný retro kousek jak zvládá vodu? Připomínají mi primky. Kdo se od koho inspiroval je asi jasné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 23. června Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června Do vody nechodí, i když jsou komplet přetěsněný a mají tlakovku, jsou z roku 1967. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června (upraveno) Tak to já přetěsněné hodinky do vody beru. Mě by jinak nedělaly radost. Skáču jenom s potápkama na gumě s certifikací. Tlustý stěžejky a certifikovaná nosnost 20 kilo to jistí. Vše ostatní se dá při skoku urvat a ztratit. V bazénu je to fuk, tak si poleží na dně a pak se pro ně potopím. Upraveno 25. června uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzydko Odesláno 27. června Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června SD 1981 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 20. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července … 20ATM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Po návratu z @ONYX servis hodinek prokoukly, ale patina zůstala. Prostě dobrá práce a velké díky za servis. Jsou tak divný a ošklivý, až se mi vlastně líbí. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna Moje krásky přejetý náklaďákem a jinak potlučený chodí pořád na jedničku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna V 27. 6. 2024 v 17:22, bizzydko napsal: SD 1981 Ty jsou hodně dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna V 23. 6. 2024 v 19:19, špelda66 napsal: Do vody nechodí, i když jsou komplet přetěsněný a mají tlakovku, jsou z roku 1967. To se nedivím. Zbytečnej risk. Já se vždycky u vintážek bojím ne toho, že by tam nějak masivně nateklo, ale naopak, že trochu a já o tom nebudu vědět jak dlouho. Krásný je máš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna před 16 minutami, tommasini napsal: Moje krásky přejetý náklaďákem a jinak potlučený chodí pořád na jedničku Krásný je máš, dlouho si je nedával. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září Nosí se to celkem pohodlně i na pravé 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září A ještě... 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září Slint. Tomuhle nic nechybí, ani neprebejva. Úplná nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 7. září Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září Pořád baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září Nějak se to tu nehejbe... 2 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října (upraveno) Citizen Auto Dater UNI, 01/1965 NOS Upraveno 5. října uživatelem špelda66 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se