bizzydko Odesláno 3. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2025 stale ma bavia Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
tommasini Odesláno 9. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2025 Srdcovky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
petr4612 Odesláno 17. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
M-72 Odesláno 20. září 2025 Nahlásit Odesláno 20. září 2025 DOXA SUB 300T Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
lupo Odesláno 24. září 2025 Nahlásit Odesláno 24. září 2025 T swiss T Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
lupo Odesláno 25. září 2025 Nahlásit Odesláno 25. září 2025 je 25 rokov "vintage" ?? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
madmaxx Odesláno 28. září 2025 Nahlásit Odesláno 28. září 2025 V 25. 9. 2025 v 19:18, lupo napsal: je 25 rokov "vintage" ?? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Spíš “oldtimer” pěkný kousek
madmaxx Odesláno 28. září 2025 Nahlásit Odesláno 28. září 2025 před 12 minutami, Harwey napsal: Youngtimer jo, to je ten správný termín
M-72 Odesláno 1. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
Piplík Odesláno 28. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2025 Dlouho jsem nepřispěl potápěčskou galerií, ani hodinkami. Pravdou je, že jsem žádné nové vintage divery do své sbírky nepřidal. Spíše něco odešlo k novým majitelům. Novým přírůstkem tak budou napodruhé získané lehoučké titanové “youngtimery” z devadesátek. Citizen Promaster Aquamount JP3020. Za mě nejhezčí divery od Citizenu ️ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Dzos Odesláno 28. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 1
M-72 Odesláno 5. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 16 1
Vladar91 Odesláno 5. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2025 před 2 hodinami, M-72 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nádhera super stav!
VlastaK. Odesláno 14. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2025 V 9. 8. 2025 v 18:26, tommasini napsal: Srdcovky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jsou suprový 1
Piplík Odesláno 16. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2025 Dneska jsem vzal sváteční 70´ Zodiac “super mořské vlky”. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
Piplík Odesláno 27. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2025 Musel jsem je chvíli nechat “běžet” a vytáhnout z boxu, aby viděly i slunce ️ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 2 1
lupo Odesláno 27. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2025 před 1 hodinou, Piplík napsal: Musel jsem je chvíli nechat “běžet” a vytáhnout z boxu, aby viděly i slunce ️ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. paráda!!! 1
madmaxx Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 V 27. 12. 2025 v 15:05, Piplík napsal: Musel jsem je chvíli nechat “běžet” a vytáhnout z boxu, aby viděly i slunce ️ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. …magic blue… přidám taky jedny ze stejného “hnízda” když se blíží ten konec roku a sváteční je čas Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Piplík Odesláno 15. ledna Nahlásit Odesláno 15. ledna (upraveno) Když máte problém trefit večer z hospody nebo z víkendu s kamarády domů, pak určitě oceníte potápěčský nástroj ze 70.let od mého oblíbeného diving brandu AQUASTAR. Podařilo se mi sehnat krásný, zachovalý kousek kompasu AQUASTAR (který bude skvělý do komba k mým Benthosům) a navíc spolu s plastovým potápěčským nástrojem AQUASTAR GLASSTAR vyrobený pro brand HYDROX. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. ledna uživatelem Piplík 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se