ponorka9 Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 před 3 hodinami, M-72 napsal: Omega Seamaster - ref. 166.091, cal. - 1002 ca 1970 Nyní po kompletním servisu strojku od ONYXU. Tak ty jsou, gratuluju. Já přihodím co mi dnes dorazilo - další přírustek do rodiny Avií. Potápek moc nemám, většinou jsou v mizerném stavu, o slušné jen tak nezavadíš... Tyhle ale mají nádherný zelený sunburst cifr:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 před 10 hodinami, Piplík napsal: Dneska jsem je vyfotil pohromadě, ale brzy se rodinka ještě rozroste (-: Recenzi “vintážního Divers překvapení” si nechám po novém roce Parádní skupinka ty zubatý Enicar mě berou asi nejvíc Jsem zvědavý co si na nás chystáš nového No a ty Seamastery jsou pecka především v takovém stavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Milí kolegové. Protože 1.den nového měsíce nového roku asi nebudu schopen něco duchaplného napsat, tak to činím ještě dnes. Doufám, že můj počin oživit toto vlákno pravidelnou galerií fotek z potápěčského prostředí Vás zaujala a snad i přitáhla nové zájemce o vintážní potápěčské hodinky. Moc bych si přál, aby se ve vlákně objevovaly nové recenze starých diversek z vašich sbírek, a když už nejste velcí pisálkové, tak alespoň fotky vašich “pokladů ze dna moří a oceánů”. Jak jsem psal na začátku, vlákno dělají zajímavým všichni sledující a ne jen jeden aktivní b…c, pan Piplík. Vsadím se, že máte ve svých hodinkových krabicích opravdové poklady. Takže vám všem do nového roku 2022 přeji hodně radosti, kterou Vám hodinky přinášejí, spoustu krásných vintážních úlovků a pevné zdraví na suchu i ve vodě/pod vodou Pavel Piplík B. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 PF2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Krásná série, díky, sem moc rád chodím...no a abych jen nekecal, tak dám jednu ze svého ponoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Díky za tohle vlákno a i Tobě vše nej v Novém roce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 @JR_2010, @pavel58 pánové, díky za fotky a jsem moc rád, že vlákno sledujete a přispíváte . Dneska moje dvoje nejoblíbenější vintážky Aquastar Atol a Zodiac Super Sea Wolf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Pavle, díky za oživení vlákna, chodím sem rád. Sice se nepotápím, ale šnorchlování mám rád a to se taky trochu počítá Nikdy jsem moc nepochopil potápková chrona, nicméně dva kousky mám - tady jsou. Tak vše nej v novém roce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Super vlákno jako vždy, mé oblíbené Díky Piplíkovi že se ho tak ujal ad podvodní chrona…ty echtovní jsou třeba Aquastar Benthos 500 @ponorka9 tvoje sbírka se krásně rozrůstá kolik avií už máš? Všem “podvodníkům” ať je ten nový rok lepší než tento! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 (upraveno) @madmaxx díky moc. Tvoje golden tuny jsou top. Ano, jako první potápěčská chrona mohou být vnímány Aquastar Benthos, ale první plnohodnotná chrona pod vodu se subcifry a sčítači byly Omega Seamaster 120m Big Blue ref.176.004 Upraveno 31. prosince 2021 uživatelem Piplík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 AQUASTAR je moje srdcová záležitost, ani nevím proč. Modely ATOL, BENTHOS a REGATE mě svým jednoduchým, klasickým designem 60.let prostě fascinují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Jeden objev v knihovně a nějaké povídání o hodinkách v té knize Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 6309-729A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Odpolední novoroční výlet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 V 31. 12. 2021 v 20:42, Piplík napsal: @madmaxx díky moc. Tvoje golden tuny jsou top. Ano, jako první potápěčská chrona mohou být vnímány Aquastar Benthos, ale první plnohodnotná chrona pod vodu se subcifry a sčítači byly Omega Seamaster 120m Big Blue ref.176.004 Jojo big blue jsou plnokrevný chrona pod vodu...potápěčův vlhký sen Kolik jich tu na foru asi je? Ty tvoje aquastar jsou snad netknutý, dalo by se říct jak z krámu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 2. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2022 Vím o dvou big blue. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 2. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2022 (upraveno) Určitě krásnou recenzi o svých Big Blue popsal ve svém vlákně @malda @VintageLoverA ty druhé budeš mít určitě Karle ty, ne? Nebo @Seamaster Dneska je to nadlidský počin, sehnat Big Blue 120m za rozumné peníze. Už jsou pryč ty doby kdy se daly sehnat za 60-80t korun (-: Jako i jiné modely…… Upraveno 2. ledna 2022 uživatelem Piplík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 2. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2022 Ty druhé měl Dzos, ale nevím, jestli je ještě ma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 2. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2022 Díky za odkaz na super recenzi To je fakt výstavní kousek, štěstí něco takového mít! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 Jsem rád, že má pseudorecenze nezapadla! Některé věci bych už asi napsal jinak a hlavně (snad) bez chyb. Big Blue mě bavit nepřestaly. Je sice fakt, že Seamaster 600 nebo 1000 je úplně jiná liga, ale ty sehnat v původním stavu (o ceně nemluvě) je skoro nemožné. Tak jsem aspoň k Big Blue sehnal kolegu z řady Speedmaster: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se