troster Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Dobrý den, mám zájem o hodinky Seiko Sumo. Nalezl jsem je v obchodě SeiyaJapan. Nemáte někdo zkušenosti s tímto obchodem. Děkuji.Petr
Horhe Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Naprosto bezproblémový obchod. Rychlé dodání EMS. Akorát u celnice člověk nikdy neví.
troster Odesláno 8. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2013 V 8. 2. 2013 v 11:56, Horhe napsal: Naprosto bezproblémový obchod. Rychlé dodání EMS. Akorát u celnice člověk nikdy neví. Tak nemusím mít strach? jakej může nastat problem s celnicí? Vzdycky jsem objednával v ramci EU. Diky.
kubson Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 V 8. 2. 2013 v 12:14, troster napsal: Tak nemusím mít strach? jakej může nastat problem s celnicí? Vzdycky jsem objednával v ramci EU. Diky. Seiya je Japonec?
Horhe Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 (upraveno) S celnicí je problém takovej, že to dlouho trvá, napočítaj si 20% dph a pošta si vezme 180 Kč za vyřízení. Jde to teda urychlit osobním vyřízením na poště v Ruzyni.Každopádně ty zásilky EMS by měly jít prioritně, tak by to snad tak dlouho trvat nemělo. Před Vánoci jsem na obyč zásilku čekal snad 5 týdnů.Jinak Seiya San je obchodník se skutečným proklientským přístupem, né jak ta verbež u nás. Čest výjímkám. Upraveno 8. února 2013 uživatelem Horhe
Frostie Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 vše podstatné viz výše, i za mne mohu dát Seiya-sanovi pouze 101% doporučení!
Horhe Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Omlouvám se, celnice si samozřejmě napočítá 21% DPH
troster Odesláno 8. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Moc děkuji za cenné rady. Ještě to nechám projít hlavou a uvidím. Po Seiko Sumo stonám už pár let.
jacob Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 V 8. 2. 2013 v 12:19, Horhe napsal: Jde to teda urychlit osobním vyřízením na poště v Ruzyni.Na poště v Košířích (celní pošta Praha 120, 2. patro).
Horhe Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Aha, no prostě jsem pro to byl někde v praze a jel jsem podle gps, po cedulkách na ulici jsem nekoukal. Ale pamatuju si, že na tom dopise bylo něco v tomhle smyslu:Oddělení 023.1 Celní - Praha ? Pošta Celního úřadu Praha Ruzyně (dále jen ?celní oddělení?) je určeno k odbavování poštovních zásilek přicházejících ze zemí mimo území Evropské unie (dále jen ?třetí země?). Poštovní zásilky odesílané do České republiky ze zemí Evropské unie nejsou předmětem celního řízení, tudíž nemá celní správa o těchto zásilkách žádné informace.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se