Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ak ich kupis prave a v rozumnom stave, tak sa nimi neda nic pokazit....

model je to relativne dostupny a relativne bezny je aj pouzity stroj s pripadnou opravou tak nebude mat problem ziadny zrucny hodinar ani mimo autorizovane servisy

Snad jedine negativum moze byt ze ako vsetky speedy nemaju zrovna zavratnu vodotesnost takze pocitaj s tym, ze pri plavani a v sprchach ich budes musiet davat dolu..... co nie je vzdy optimalne ak napriklad casto chodis na nejaky sport.

Odesláno

děkuji za rady. S cenou to vypadá, že bych se mohl dostat tak na cca 30 tis. Kč. To je dobrá cena? Jsou z roku 1998.

Odesláno

děkuji za rady. S cenou to vypadá, že bych se mohl dostat tak na cca 30 tis. Kč. To je dobrá cena? Jsou z roku 1998.

Odesláno

Vcelku běžná cena - jen počítej s tím, že snimi možná budeš muset na servis (5-12 tisíc), jestli ještě v životě nebyly..

Odesláno (upraveno)

jj ty od toho prodejce z Kentucky jsou ty na, které se dívám (mám teď kolegu v USA co by mě je dovezl), nevěděl bys jak to funguje s proclením pokud bych si je nechal přímo poslat?

V 10. 2. 2013 v 15:59, Jeremy napsal:
Upraveno uživatelem stapal
Odesláno (upraveno)

Vím, naposled mi přišly hodinky z Kolumbie minulej tejden.. Prostě Ti místo balíčku přijde dopis vyclívací pošty, ať doložíš cenu a účel. Ty jim pošleš výpis z PayPalu a zapřísaháš se, že je to pro soukromé účely.. No a za tejden Ti to přijde na dobírku za DPH plus něco málo cla plus asi 200,- za ten tejden čekání.

Určitě je výhodnější si je nechat přivézt, ovšem kurýr riskuje, že ho zastavěj celníci a najdou krabici - pak by se možná muselo vyclívat. Tj. doporučuju krabici poslat poštou a hodinky spolknout a přivézt.

(Nebo jestli bude kurýr srabík, tak stačí nasadit na ruku :-).

Upraveno uživatelem Jeremy
Odesláno

díky, to by se mě to s tím DPH a clem docela pěkně prodražilo..... no snad nebude kurýr srabík

V 10. 2. 2013 v 16:23, Jeremy napsal:

Vím, naposled mi přišly hodinky z Kolumbie minulej tejden.. Prostě Ti místo balíčku přijde dopis vyclívací pošty, ať doložíš cenu a účel. Ty jim pošleš výpis z PayPalu a zapřísaháš se, že je to pro soukromé účely.. No a za tejden Ti to přijde na dobírku za DPH plus něco málo cla plus asi 200,- za ten tejden čekání.

Určitě je výhodnější si je nechat přivézt, ovšem kurýr riskuje, že ho zastavěj celníci a najdou krabici - pak by se možná muselo vyclívat. Tj. doporučuju krabici poslat poštou a hodinky spolknout a přivézt.

(Nebo jestli bude kurýr srabík, tak stačí nasadit na ruku :-).

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Kamarád je má, pořízený 2004, zatím jednou servisovaný (rozešla se mu minutová a vteřinová ručka), na to kolik mají komplikací...

Odesláno

Je fakt že mi malé příjdou, ale to je taky dáno tím, že jsem posledních 15 let co v hodinkách trochu jedu jen zvětšoval :-)

• po měsíci...
Odesláno

je tam pravdepodobne modifikovany Eta Valjoux, ale servis te bude stat tak 10tis pokud to neni jen otreni hadrem, me delali na O Speddmaster LE komplet servis v Knespl & Majzlík a spokojenost ale zase si pockas, maji dlouhou cekacku

Odesláno

Ahoj s tím prodejem bych strach nemel na eBay je o ne vždy zájemců dost zvlášť kdyz jsou vdobrem stavu. Jinak moje příhoda asi tři tydny nazpet, byl jsem v Omega shop Londýn regent Street a prodavač videl moje mk40 a rikal ze to jsou nej omegy ze maj vsecko co clovek potrebuje a to potěší. Jinak ochota tam a ochota v brne tak to je nebe a dudy.

Odesláno

Ties prauda, London je London :) tam sa na setko ludia pozeraju inak. To s tim predajom je moja predstava. Pretoze ja bi som ich nekupil :) 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...