bohus76 Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 (upraveno) Možné to je,ne všechny primky jsou číslované. Upraveno 4. dubna 2015 uživatelem bohus76
Thrawn Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 (upraveno) Díky za odpověď. Mám takový dotaz, jak je to s odolností těchto hodinek vůči vlivům počasí? Chtěl bych je k obleku, takže šance, že se namočí je minimální, ale mohl by překvapit déšť nebo sníh. Hodinář, který je čistil, varoval, že nesmí na vodu (on mně ale odrazoval i od běžného nošení, že si je mám dát do vitríny, na to mi ale tak cenné nepřijdou, vyšly mně i s dvěma dalšími na 500,- Kč). Mohlo by to být i kvůli tomu prasklému sklíčku, to ale nechám vyměnit. Upraveno 4. dubna 2015 uživatelem Thrawn
Thrawn Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 Takže bych je ven neměl vůbec vytahovat?
bohus76 Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 To ne,ale neměly by zmoknout a do bazénu bych s nima také nechodil :-)
straspol Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 ...a na mytí nádobí a sprchování taky zapomeň. A tenis a fotbal v nich taky nehraj, co kdyby ses zpotil.
martar Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 V 4. 4. 2015 v 14:37, Thrawn napsal: Díky! Je možné, aby primky neměly sériové číslo?Teda zrovna u těchhle traktorů je nepřítomnost čísla na dýnku podle mého názoru dost neobvyklá. Ale třeba mě vyvedou z omylu David, Tom či další zkušenější primkaři.
bohus76 Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 Máš pravdu,pokud se jedná o traktory,tak mám číslované všechny,prohlédl jsem asi 15 kousků.
Honza.manta Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 Voděodolnost traktorů je nulová - sundavat i na mytí rukou. A co já vím, tak traktory jsou číslované na dýnku všechny. Ale zase na traktory nepasuje žádné jiné dýnko, tak kdo ví.
straspol Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 Oba typy dýnek na Traktory jsou vždy číslované.
Thrawn Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 To jste mně nepotěšili s tou háklivostí na vodu Jak to asi řešili tehdy, když měly PRIMky taková omezení?
financ Odesláno 4. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 V 4. 4. 2015 v 22:53, Thrawn napsal: To bylo asi na mně. Není tam nic.:-) Bylo. Strašáka si nevšímej, sbírá příspěvky na prodejní vlákno Tohle je hodně pěkný dýnko. Nečíslovaný jsem měl jen jedno.
Thrawn Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 (upraveno) V 4. 4. 2015 v 23:08, financ napsal: :-) Bylo. Strašáka si nevšímej, sbírá příspěvky na prodejní vlákno Tohle je hodně pěkný dýnko. Nečíslovaný jsem měl jen jedno. Ok, přesvědčil si mně. Je-li to unikát, neopustí vitrínu Taková škoda, mám rád, když věci dělají, k čemu byly vyrobeny. Upraveno 4. dubna 2015 uživatelem Thrawn
straspol Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 V 4. 4. 2015 v 22:53, Thrawn napsal: To bylo asi na mně. Není tam nic.Tak vidím poprvé v životě nečíslovaný dýnko na Traktorech. No, zajímalo by mě kde a kdy byly koupené- myslím poprvé, v hodinářství... nevíš?
martar Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 ...anebo dýnko opustilo Chronotechnu jiným distribučním kanálem než přes expedici nevím, v jaké fázi výroby se prováděla ražba čísla do dýnka, ale nějakou dobu dýnko asi bylo v závodě bez čísla....
Thrawn Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 Těžko říct, tohle už asi nezjistíme. Kupoval jsem je od kolegyně, která je měla po někom a bylo jí líto to vyhodit. Dala mi za pětikilo troje (tyto, Sporty a ty dětský hodinky, co jsem ukazoval jinde) a žádné z nich nemá číslo. Zeptám se jí na to, ale nebudu to vědět dřív než v úterý. Ale nejspíš si tenkrát někdo v továrně přivydělal.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se