Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 905
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Díky za odpověď. Mám takový dotaz, jak je to s odolností těchto hodinek vůči vlivům počasí? Chtěl bych je k obleku, takže šance, že se namočí je minimální, ale mohl by překvapit déšť nebo sníh. Hodinář, který je čistil, varoval, že nesmí na vodu (on mně ale odrazoval i od běžného nošení, že si je mám dát do vitríny, na to mi ale tak cenné nepřijdou, vyšly mně i s dvěma dalšími na 500,- Kč). Mohlo by to být i kvůli tomu prasklému sklíčku, to ale nechám vyměnit.

Upraveno uživatelem Thrawn
Odesláno
  V 4. 4. 2015 v 14:37, Thrawn napsal:

Díky! Je možné, aby primky neměly sériové číslo?

Teda zrovna u těchhle traktorů je nepřítomnost čísla na dýnku podle mého názoru dost neobvyklá. Ale třeba mě vyvedou z omylu David, Tom či další zkušenější primkaři.

Odesláno
  V 4. 4. 2015 v 22:53, Thrawn napsal:

To bylo asi na mně. :)

Není tam nic.

:-) Bylo. Strašáka si nevšímej, sbírá příspěvky na prodejní vlákno

Tohle je hodně pěkný dýnko. Nečíslovaný jsem měl jen jedno. 

Odesláno (upraveno)
  V 4. 4. 2015 v 23:08, financ napsal:

:-) Bylo. Strašáka si nevšímej, sbírá příspěvky na prodejní vlákno

Tohle je hodně pěkný dýnko. Nečíslovaný jsem měl jen jedno. 

Ok, přesvědčil si mně. Je-li to unikát, neopustí vitrínu :evil:

Taková škoda, mám rád, když věci dělají, k čemu byly vyrobeny. :guiltysmiley:

Upraveno uživatelem Thrawn
Odesláno
  V 4. 4. 2015 v 22:53, Thrawn napsal:

To bylo asi na mně. :)

Není tam nic.

Tak vidím  poprvé v životě nečíslovaný dýnko na Traktorech. No, zajímalo by mě kde a kdy byly koupené- myslím poprvé, v hodinářství... nevíš?

Odesláno

...anebo dýnko opustilo Chronotechnu jiným distribučním kanálem než přes expedici :) nevím, v jaké fázi výroby se prováděla ražba čísla do dýnka, ale nějakou dobu dýnko asi bylo v závodě bez čísla....

Odesláno

Těžko říct, tohle už asi nezjistíme. Kupoval jsem je od kolegyně, která je měla po někom a bylo jí líto to vyhodit. Dala mi za pětikilo troje (tyto, Sporty a ty dětský hodinky, co jsem ukazoval jinde) a žádné z nich nemá číslo. Zeptám se jí na to, ale nebudu to vědět dřív než v úterý. Ale nejspíš si tenkrát někdo v továrně přivydělal.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...