Melly Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 Ty jsou parádní. Já ujíždím na verzi s čísly 3, 6, 9, 12. Nebo ideálně s centrální vteřinovkou.Vsechny traktory jsou hezke :-) ale libi se mi s vterinovkou zvlast :-)
Honza.manta Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 A co tyhle? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Fade Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 Lidi, jsou tohle traktory? http://aukro.cz/velice-hezke-prim-modelove-zajimave-skoda-ze-ne-i5294259974.htmlChci si teda nějaké pořídit, protože se mi strašně líbí. Akorát tam píše, že nejdou. Akorát pouzdro, ciferník a sklíčko vypadají celkem zachovale, tak mě napadlo, že bych je mohl koupit a k tomu sehnat strojek z nějakých odřených, starých. Co si o tom myslíte vy? Já jsem v hodinkách totální laik a chytly mě až poslední dobou
MaraThon Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 Nene Fade, to nejsou traktory. To jsou damske primky myslim ze prumer 28 mm.
Fade Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 Děkuji, MaraThone. Jsem rád, že jsem se zeptal, jinak bych je koupil a byl ještě za většího vola než když se ptám na takové základy
ABCDE Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Vypadají celkem podobně, ale těch 28mm by tě po rozbalení balíku asi "lehce" překvapilo
Fade Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Teď mi utekly na Aukru. Borec mě přehodil asi sekundu po mě. Stejně se Šupináči, které tam teď proletěly. Kurňa, já je asi neseženu... Tady každý ve sbírce asi desatery. Kde to sháníte, chlapi?
ABCDE Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Ve velkém se to tahá z KLDR... Teď mi utekly na Aukru. Borec mě přehodil asi sekundu po mě. Stejně se Šupináči, které tam teď proletěly. Kurňa, já je asi neseženu... Tady každý ve sbírce asi desatery. Kde to sháníte, chlapi?
p3k Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Teď mi utekly na Aukru. Borec mě přehodil asi sekundu po mě. Stejně se Šupináči, které tam teď proletěly. Kurňa, já je asi neseženu... Tady každý ve sbírce asi desatery. Kde to sháníte, chlapi? přehazujeme tě na tom aukru
James24 Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Poslední místečko zaplněné... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
James24 Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Už vím, jaké hodinky teď dlouho nesundám z ruky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Fade Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Můžu se zeptat, kde jsi sehnal to průhledné dno? :-) Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk
financ Odesláno 1. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Můžu se zeptat, kde jsi sehnal to průhledné dno? :-) Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalkv eltonu
Fade Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Jo takhle. Já jsem vždy viděl renovace Igenů a říkal jsem si, jestli dělají normálně i traktory. Každopádně naprosto nádherné hodinky. Hlavně s tou centrální vteřinovkou. Můžu se zeptat na cenu, pokud není tajná?
bohus76 Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Jo takhle. Já jsem vždy viděl renovace Igenů a říkal jsem si, jestli dělají normálně i traktory. Každopádně naprosto nádherné hodinky. Hlavně s tou centrální vteřinovkou. Můžu se zeptat na cenu, pokud není tajná?Zdají se mi trochu fádní,tyto Davidovy mají šmrnc http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/64050-prim-kal-66-limitovan%C3%A1-edice-2013/
James24 Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 V jednoduchosti je síla, já jsem spokojený, i když uznávám, že "lví limitka" je ještě o kus hezčí...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se