Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty jsou parádní. Já ujíždím na verzi s čísly 3, 6, 9, 12. Nebo ideálně s centrální vteřinovkou.

Vsechny traktory jsou hezke :-) ale libi se mi s vterinovkou zvlast :-)

Odesláno

Lidi, jsou tohle traktory? http://aukro.cz/velice-hezke-prim-modelove-zajimave-skoda-ze-ne-i5294259974.html

Chci si teda nějaké pořídit, protože se mi strašně líbí. Akorát tam píše, že nejdou. Akorát pouzdro, ciferník a sklíčko vypadají celkem zachovale, tak mě napadlo, že bych je mohl koupit a k tomu sehnat strojek z nějakých odřených, starých. Co si o tom myslíte vy? Já jsem v hodinkách totální laik a chytly mě až poslední dobou :) 

Odesláno

Děkuji, MaraThone. Jsem rád, že jsem se zeptal, jinak bych je koupil a byl ještě za většího vola než když se ptám na takové základy :D 

Odesláno

Teď mi utekly na Aukru. Borec mě přehodil asi sekundu po mě. Stejně se Šupináči, které tam teď proletěly. 

Kurňa, já je asi neseženu... Tady každý ve sbírce asi desatery. Kde to sháníte, chlapi? 

Odesláno

Ve velkém se to tahá z KLDR...

Teď mi utekly na Aukru. Borec mě přehodil asi sekundu po mě. Stejně se Šupináči, které tam teď proletěly. 

Kurňa, já je asi neseženu... Tady každý ve sbírce asi desatery. Kde to sháníte, chlapi? 

Odesláno

přehazujeme tě na tom aukru

Odesláno

Už vím, jaké hodinky teď dlouho nesundám z ruky... :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Jo takhle. Já jsem vždy viděl renovace Igenů a říkal jsem si, jestli dělají normálně i traktory. Každopádně naprosto nádherné hodinky. Hlavně s tou centrální vteřinovkou. 

Můžu se zeptat na cenu, pokud není tajná?

Odesláno

Jo takhle. Já jsem vždy viděl renovace Igenů a říkal jsem si, jestli dělají normálně i traktory. Každopádně naprosto nádherné hodinky. Hlavně s tou centrální vteřinovkou. 

Můžu se zeptat na cenu, pokud není tajná?

Zdají se mi trochu fádní,tyto Davidovy mají šmrnc  http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/64050-prim-kal-66-limitovan%C3%A1-edice-2013/

Odesláno

V jednoduchosti je síla, já jsem spokojený, i když uznávám, že "lví limitka" je ještě o kus hezčí...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...