Přejít na obsah

Prim Traktor

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 905
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

straspol: taky mi tam visí poptávka na ručky pospartaků...

fotofot: teď je na aukru docela slušnej cifr na traktory, zatím za 26 Kč (link si najdeš sám ;-))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tea:  ...dik za info. Na ten som pozeral. Na prvej foto vyzera krasne, pretoze je tam svetelny prepal, ale na tej druhej je uz pod inym uhlom a je vidiet, ze tam ma uz tiez par fliackov... :(

Podle mě bude vypadat docela dobře, ale kdo ví. Pravda, že fotky nejsou nejlépe vyfocené.

A nebo Elton za 2k :-(

Odkaz ke komentáři

Podle mě bude vypadat docela dobře, ale kdo ví. Pravda, že fotky nejsou nejlépe vyfocené.

A nebo Elton za 2k :-(

Melly, pozri tu druhu foto... vidiet tam uz flaky... Ked uz mam poskladat krasne "traktorky", tak nech je cifernik tip-top...

A v Eltone sa da kupit za 2.000Kc ???  ...ale to bude uz asi s napisom PRIM Manufacture, ze?

Odkaz ke komentáři

Melly, pozri tu druhu foto... vidiet tam uz flaky... Ked uz mam poskladat krasne "traktorky", tak nech je cifernik tip-top...

A v Eltone sa da kupit za 2.000Kc ???  ...ale to bude uz asi s napisom PRIM Manufacture, ze?

Bude vypadat takto - fotka renovací, kdy je vše nové (pouzdro, cifr, ručky, korunka,..). Já mám v plánu renovaci traktorů, takže když budu dávat ty peníze za pouzdro, korunku atd, tak asi rovnou i novej cifr, ať to vypadá. Pokud máš staré a chceš jen trochu lepší, tak bych se toho nebál, ty flíčky nemusí být z většiny úhlů vidět (samožrejmě, pokud ten cifr bude za stovku nebo dvě).

Jinak včera jsem do vlákna "Jake primky máte na ruce" dával fotku svých traktorů. Nedávno jsem čistil flek u 4 indexu a teď to z většiny úhlů není vidět a z úrčitého úhlu naopak docela zřetelně. Ten cifr na aukru je podle mě lěpší. A nebo nechat zaslat pár fotek z jiných úhlů a bez blesku.

post-39445-0-84410300-1438850887_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Bude vypadat takto - fotka renovací, kdy je vše nové (pouzdro, cifr, ručky, korunka,..). Já mám v plánu renovaci traktorů, takže když budu dávat ty peníze za pouzdro, korunku atd, tak asi rovnou i novej cifr, ať to vypadá. Pokud máš staré a chceš jen trochu lepší, tak bych se toho nebál, ty flíčky nemusí být z většiny úhlů vidět (samožrejmě, pokud ten cifr bude za stovku nebo dvě).

Jinak včera jsem do vlákna "Jake primky máte na ruce" dával fotku svých traktorů. Nedávno jsem čistil flek u 4 indexu a teď to z většiny úhlů není vidět a z úrčitého úhlu naopak docela zřetelně. Ten cifr na aukru je podle mě lěpší. A nebo nechat zaslat pár fotek z jiných úhlů a bez blesku.

Melly, este sa chcem opytat, ze cim si ten cifernik cistil?  ...mam totiz jedny Incablocy, ktore maju cifernik v podstate krasny, az na dva malinke fliaciky, akokeby sa tam chytala pliesen :(  ...a nechcem som znehodnotit este viac, ked na to sahnem...

Odkaz ke komentáři

Melly, este sa chcem opytat, ze cim si ten cifernik cistil?  ...mam totiz jedny Incablocy, ktore maju cifernik v podstate krasny, az na dva malinke fliaciky, akokeby sa tam chytala pliesen :(  ...a nechcem som znehodnotit este viac, ked na to sahnem...

No já je nečistil asi zrovna nejlepší cestou. Čistil jsem je uchošťourem a vodou s jarem a pak slivovicí. :D Ale ten fliček byla rez, takže to vzalo i trochu barvy a očekávám, že se brzy ta rez objeví znovu.

Jinak někde jsem tu četl takové návody jako dát do misky se saponátovou vodou, dát na to plátek brambory a dát to na lednici nebo něco, co lehce vibruje. Tak můžeš zkusit neco takového :-)

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Zkusím se zeptat zkušenějších. Traktory s datumem, mám je v podstatě dva druhy, s červeným datovým věncem a poté s černým. Je to normální? Dělaly se a šly do prodeje oba dva druhy?

Díky za postřehy.

Mám to taky tak. Jsem přesvědčený že se dělaly obě varianty, hlavně u těch s proužkem.

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Myslím že jsem viděl foto jakéhosi prototypu, ale nemám teď modlitební knihu k nahlédnutí. Jo, to je taky jeden z mých malých snů...

Ještě mě tak napadá a co tam dát etu 2895 ta má přeci mimostředku, ale to by chtělo spíš nechat udělat jako limitku. Jinak by to byl bast, hezkej ale bastl

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...