Honza.manta Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Náhoda je blbec. A podíval bych se na Accutronovy stránky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 straspol: taky mi tam visí poptávka na ručky pospartaků...fotofot: teď je na aukru docela slušnej cifr na traktory, zatím za 26 Kč (link si najdeš sám ;-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 Tea: na ten uz si brousim zuby :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fotofot Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 Tea: ...dik za info. Na ten som pozeral. Na prvej foto vyzera krasne, pretoze je tam svetelny prepal, ale na tej druhej je uz pod inym uhlom a je vidiet, ze tam ma uz tiez par fliackov... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 Tea: ...dik za info. Na ten som pozeral. Na prvej foto vyzera krasne, pretoze je tam svetelny prepal, ale na tej druhej je uz pod inym uhlom a je vidiet, ze tam ma uz tiez par fliackov... Podle mě bude vypadat docela dobře, ale kdo ví. Pravda, že fotky nejsou nejlépe vyfocené.A nebo Elton za 2k :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fotofot Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 Podle mě bude vypadat docela dobře, ale kdo ví. Pravda, že fotky nejsou nejlépe vyfocené.A nebo Elton za 2k :-(Melly, pozri tu druhu foto... vidiet tam uz flaky... Ked uz mam poskladat krasne "traktorky", tak nech je cifernik tip-top...A v Eltone sa da kupit za 2.000Kc ??? ...ale to bude uz asi s napisom PRIM Manufacture, ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 Melly, pozri tu druhu foto... vidiet tam uz flaky... Ked uz mam poskladat krasne "traktorky", tak nech je cifernik tip-top...A v Eltone sa da kupit za 2.000Kc ??? ...ale to bude uz asi s napisom PRIM Manufacture, ze?Bude vypadat takto - fotka renovací, kdy je vše nové (pouzdro, cifr, ručky, korunka,..). Já mám v plánu renovaci traktorů, takže když budu dávat ty peníze za pouzdro, korunku atd, tak asi rovnou i novej cifr, ať to vypadá. Pokud máš staré a chceš jen trochu lepší, tak bych se toho nebál, ty flíčky nemusí být z většiny úhlů vidět (samožrejmě, pokud ten cifr bude za stovku nebo dvě).Jinak včera jsem do vlákna "Jake primky máte na ruce" dával fotku svých traktorů. Nedávno jsem čistil flek u 4 indexu a teď to z většiny úhlů není vidět a z úrčitého úhlu naopak docela zřetelně. Ten cifr na aukru je podle mě lěpší. A nebo nechat zaslat pár fotek z jiných úhlů a bez blesku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fotofot Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Bude vypadat takto - fotka renovací, kdy je vše nové (pouzdro, cifr, ručky, korunka,..). Já mám v plánu renovaci traktorů, takže když budu dávat ty peníze za pouzdro, korunku atd, tak asi rovnou i novej cifr, ať to vypadá. Pokud máš staré a chceš jen trochu lepší, tak bych se toho nebál, ty flíčky nemusí být z většiny úhlů vidět (samožrejmě, pokud ten cifr bude za stovku nebo dvě).Jinak včera jsem do vlákna "Jake primky máte na ruce" dával fotku svých traktorů. Nedávno jsem čistil flek u 4 indexu a teď to z většiny úhlů není vidět a z úrčitého úhlu naopak docela zřetelně. Ten cifr na aukru je podle mě lěpší. A nebo nechat zaslat pár fotek z jiných úhlů a bez blesku. Melly, este sa chcem opytat, ze cim si ten cifernik cistil? ...mam totiz jedny Incablocy, ktore maju cifernik v podstate krasny, az na dva malinke fliaciky, akokeby sa tam chytala pliesen ...a nechcem som znehodnotit este viac, ked na to sahnem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Melly, este sa chcem opytat, ze cim si ten cifernik cistil? ...mam totiz jedny Incablocy, ktore maju cifernik v podstate krasny, az na dva malinke fliaciky, akokeby sa tam chytala pliesen ...a nechcem som znehodnotit este viac, ked na to sahnem...No já je nečistil asi zrovna nejlepší cestou. Čistil jsem je uchošťourem a vodou s jarem a pak slivovicí. Ale ten fliček byla rez, takže to vzalo i trochu barvy a očekávám, že se brzy ta rez objeví znovu.Jinak někde jsem tu četl takové návody jako dát do misky se saponátovou vodou, dát na to plátek brambory a dát to na lednici nebo něco, co lehce vibruje. Tak můžeš zkusit neco takového :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Zkusím se zeptat zkušenějších. Traktory s datumem, mám je v podstatě dva druhy, s červeným datovým věncem a poté s černým. Je to normální? Dělaly se a šly do prodeje oba dva druhy?Díky za postřehy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Zkusím se zeptat zkušenějších. Traktory s datumem, mám je v podstatě dva druhy, s červeným datovým věncem a poté s černým. Je to normální? Dělaly se a šly do prodeje oba dva druhy?Díky za postřehy.Mám to taky tak. Jsem přesvědčený že se dělaly obě varianty, hlavně u těch s proužkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Mám to taky tak. Jsem přesvědčený že se dělaly obě varianty, hlavně u těch s proužkem.Hm to jsi mne nepotěšil, zase budu muset doplňovat!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Taky mě to nas...rozladilo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pm.C Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Myslím že jsem viděl foto jakéhosi prototypu, ale nemám teď modlitební knihu k nahlédnutí. Jo, to je taky jeden z mých malých snů...Ještě mě tak napadá a co tam dát etu 2895 ta má přeci mimostředku, ale to by chtělo spíš nechat udělat jako limitku. Jinak by to byl bast, hezkej ale bastl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 22. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Ještě mě tak napadá a co tam dát etu 2895 ta má přeci mimostředku, ale to by chtělo spíš nechat udělat jako limitku. Jinak by to byl bast, hezkej ale bastleta 2895 má jinde vteřinovka a cena novýho strojku přesahuje cenu hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 to máme výrobu nového pouzdra, nového cifru, jiného dýnka, Elton k tomu nabídne safír (bez safíru to nepůjde-ber nebo nech být) a jsme na příjemné čtyřicítce. Ještě že pro Chronomag určitě bude nějaká ta slevička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 To přitlač. To by bylo v případě větší série. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pm.C Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 No když to vezmu původní traktory jsou vlastně moc pěkný hodimky, co na tom, že se musí natáhnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2015 Tyyyyy brďooooo to je dobrý, fakt dobrý !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se